Şimdi Ara

Telekom+TTNET mi ? yoksa Turkcell Connect vs. mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anda bir laptopum ve evde de desktopum var...Evde Adsl hizmeti alıyorum (4 Gb kotalı) , ancak bu bana aylık 50-60 TL'na mal oluyor...Bugün Turkcell'e gittim Connect card hakkında bilgi aldım...Kampanyalardan birisi 3gb kotalı olan evdeki Adsl hizmeti ile aynı paraya geliyor...Sorum şu; Turkcell connect card vd. ile her yerden internete bağlanabilme imkanım var, connect kartı evde desktopta kullanabilirim ancak bu operatörlerin sağlamış olduğu internet hizmet hızı, Adsl ile kıyaslanabilir mi? Yani mobil operatör kullanırsam hızım azalır mı?

• Connect kartın maliyeti ve ücretinin daha yüksek olduğuna eminim. Şu anki en avantajlı hizmet malesef TTNet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pavilion6062

Şu anda bir laptopum ve evde de desktopum var...Evde Adsl hizmeti alıyorum (4 Gb kotalı) , ancak bu bana aylık 50-60 TL'na mal oluyor...Bugün Turkcell'e gittim Connect card hakkında bilgi aldım...Kampanyalardan birisi 3gb kotalı olan evdeki Adsl hizmeti ile aynı paraya geliyor...Sorum şu; Turkcell connect card vd. ile her yerden internete bağlanabilme imkanım var, connect kartı evde desktopta kullanabilirim ancak bu operatörlerin sağlamış olduğu internet hizmet hızı, Adsl ile kıyaslanabilir mi? Yani mobil operatör kullanırsam hızım azalır mı?

nasıl aynı para 59 lira yazıyor sitesinde 59 lira çok sınırsız 2 mbit kullanırsın smile'de o kadar tutmaz 16 aylık kampanyasında
    2 M 63,81 TL 9ay x 36,07 TL artık ortalamayı sen hesapla
  • Demek istediğim evdeki telefonu çok sık kullanmıyorum, internet için desek yeridir... Evdeki telefona aylık 20 Tl civarı para ödüyorum, bir de TTnet var (4 Gb kotalı 29 TL) her ikisi 49-50 TL civarı tutuyor... Telefonu ve TTNET'i kapatıp yerine 59 TL'lik Connect Card alsam bana ne gibi sıkıntı doğurur ?
  • pingler aşırı yüksek. Yurtiçinde 350 ms falan veriyor.
    Hız desen 200kbps max.
    Yani çok aşırı bir yavaşlama olacak...

vodafone de aynı pakete 50 tl.
    http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/tarifeler.hesapli_internet.php

avea da ise 55 tl ye 4 gb var...
    http://www.avea.com.tr/tr/sta/kurumsal/servisler/veriiletisimi/internet_paketleri.shtml?pagemenu=servisler.mobilinternet.internet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThisisaNightmare -- 11 Mart 2009; 12:56:13 >

• Telekom + ttnet tabiki
  • quote:

Orjinalden alıntı: pavilion6062

Demek istediğim evdeki telefonu çok sık kullanmıyorum, internet için desek yeridir... Evdeki telefona aylık 20 Tl civarı para ödüyorum, bir de TTnet var (4 Gb kotalı 29 TL) her ikisi 49-50 TL civarı tutuyor... Telefonu ve TTNET'i kapatıp yerine 59 TL'lik Connect Card alsam bana ne gibi sıkıntı doğurur ?

kullanmadığın telefona 20 lira gelmez sabit 9.25 gelir kotayı aşmazsan 37 fatura ödersin minimum arada epey fark var evde sabit kullanmak için hiçde mantıklı değil ama iş için olursa dışarda kullanmak için olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim... Vermiş olduğunuz bilgiler ışığı altında şunu anladım; Turkcell connect card yada diğer operatörleri kullanarak internete eriştiğimde hızım ADSL'e nazaran daha az olacak...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.