Şimdi Ara

Telekom yine ne işler çeviriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam dostlar , yaklaşık 2 gündür internete bir haller oldu .

AKN'yi geçtim kasten müdahale edilmiş olabilir mi hatta ?

• Daha da kötü bir senaryo söyleyeyim, hattınızı uzaktaki bir saha dolabına aktarmış olabilirler. Hat zayıflaması çok yüksek
  • Hocam benim bunlara taahhütüm yok şuan Turknet'e geçmeyi düşünüyorum bir iyileşme olur mu ?

Edit : Şimdi farkettim arkadaşlar ev telefonu arama yapmıyor ayrıca cep telefonunda ev telefonunu aradım arama yapılıyor ama ev telefonu çalmıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanimadami -- 20 Şubat 2017; 11:42:10 >
  • Yaklaşık 2 Yıl Gibi Bir Süredir Vdsl-2 Kullanmaktayım. Ulaşılabilir Hızım Bu Süre Zarfında Hiç 90 Mpbs'nin Altına Düşmemişti..Son 2 Haftadır Durum Şu Şekilde. Düzelecekmi Bilmiyorum.Sözleşmem Temmuzda Bitiyor 75 Mpbs'lik Pakete Geçmeyi Düşünüyordum Birde..
  • Ben arayıp arıza kaydı bıraktım hocam bakalım ne olacak çevir sesi gelmiyor telefondan .
  • Büyük ihtimalle teknik bir arıza vardır saha dolabında. Telefonun gitmesi bunu gösterir bence.

Önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum açıkçası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım önemli bir şey değildir de uğraştırmazlar bizi hocam kaç günde çözülecek bakalım .
  • donanimadami D kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 1,5 ay önce aynı sorunla bende karşılaşmıştım
    Hattımı yeni saha dolabına taşıdıkları için Telefon ve İnternetimi kesmişler.
    Telefon arıza kaydı bıraktıktan 1 gün sonra
    İnternet 3-5 defa arıza kaydı bıraktıktan 5 gün sonra gelmişti.

Ben Müşteri hizmetlerini aradığımda
    *Bulunduğunuz bölgede altyapı çalışması olduğundan yardımcı olamıyoruz.İsterseniz arıza kaydı bırakalım*
    Cevabı alıyordum ve Çevremde TTNET altyapısı kullanan birkaç dükkan ve arkadaş ile görüşüp onlarında bu arızadan etkilendiğini öğrendikten sonra Sorunun sadece benimle alakalı olmadığını anladım ve sadece arızanın giderilmesini bekledim.

Müşteri hizmetlerini aradığında buna benzer bir cevap alıyorsan beklemekten başka çaren yok
  • Snr ve hat zayıflaması berbat hattınızda problem var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ev içindeki telefon hattı bağlantısını sağlayan 2 kablodan biri kopmuş arkadaşlar tesadüf eseri bakmam sonucunda gördüm. Arıza kaydını iptal ettirdim.

• Utanmadan firmayı karalıyorsunuz bide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1D2149458 -- 20 Şubat 2017; 22:10:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fışfış kullanıcısına yanıt
    75lik paket yok ki türk telekomda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canbotek

Utanmadan firmayı karalıyorsunuz bide

Hocam bu hata benden kaynaklıydı çözdük ama sizde biliyorsunuz böyle sorunları hergün yüzlerce kişi yaşıyordur müşteri hizmetlerine derdini anlatamayan bir ton insan var.

• Benım hat degerlerım bu acaba hat zayıflamam cokmu yuksek

• quote:

Orijinalden alıntı: Echonight83

Benım hat degerlerım bu acaba hat zayıflamam cokmu yuksek

Hocam hat modunuz neden t1.413 de çalışıyor ?
  • En verımlı bu modtan yararlndgm ıcın ole ypmstm

• Upload zayıflaması orta derecede ama indirme durumu çok kötü olmasına rağmen hız yine fena değil kabloları kontrol ettiniz mi daire içinde ki ? Benim gibi sürpriz yaşama sende hocam
  • fışfış kullanıcısına yanıt
    bende de böyle download ın 120 mpbs lerde olduğunu hatırlıyorum, uzun zamandır bakmamıştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.