Şimdi Ara

Telekomun Yeni Modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu telekomun yaz kampanyasındaki verdiği modem bir acaip...
    1.si , USB modem değil.

2.si , Ben önceki kullandığım modemlerde, başlat'ın en sağındaki, saatin olduğu yerde bir şey vardı,
    Oradan ne kadar limit harcadığımı biliyordum.

Yani giden ve gelen megabyte. (bağlı kaldığım süre içinde)

Bunların verdiği modemde böyle birşey bulamadım ben !

Bulan varsa nasıl bulduğunu söylesin bir zahmet..

• hangi markasını aldın sen?...zyxell, pikatel, airties?...

ayrıca usb olmaması daha iyi, ethernet üzerinden daha sağlıklı bağlantı kurabilirsin...

galiba o dediğin olay modemin yanında gelen program ile oluyor...zyxell de öyle birşey olmadığına eminim ama airties te var...pikatel i hiç kullanmadım bilmiyorum...
  • evet arkadaşlar bende daha bi kaç gün önce aldım air ties diye cok dandik bişey hatta bozuk cıktı bide digştirmem için ugraştık ucuzluk buysa amanın üstü kalsın
  • airties dandik değil
    bilmeden konuşmasak!..
    teknolojide mükemmel diye bi şey yok(diğer her şey de olduğu gibi)
    sadece sana denk gelmiştir.
    zyxel ve airties benim piyasada güvenebileceğim iki markadır

bunları kullanmak için de bi de TürkTelekom :p
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

hangi markasını aldın sen?...zyxell, pikatel, airties?...

ayrıca usb olmaması daha iyi, ethernet üzerinden daha sağlıklı bağlantı kurabilirsin...

galiba o dediğin olay modemin yanında gelen program ile oluyor...zyxell de öyle birşey olmadığına eminim ama airties te var...pikatel i hiç kullanmadım bilmiyorum...

Airties markası.Ethernet modem.
    İşte sağ alt tarafta saatin orada giden gelen mb yazıyordu eski kullandığım modemlerde.Ama bunda yok, bulamadım.

Bilen varsa açıklasın, fıtık etti modem.
  • Ağ bağlantılarıma girin,yerel ağ bağlantısının üstüne sağ tıklayın ve özelliklere basın.Açılan pencerede "Bağlandığında bildirim alanında simge göster" kutucuğunu işaretleyin.
    Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monoton -- 18 Temmuz 2007; 19:02:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: monoton

Ağ bağlantılarıma girin,yerel ağ bağlantısının üstüne sağ tıklayın ve özelliklere basın.Açılan pencerede "Bağlandığında bildirim alanında simge göster" kutucuğunu işaretleyin.
    Kolay gelsin.

Arkadaşım oldu çok sağol...Ama son 1 soru daha Burada yazan paket olayı ne? mb oranında mı? :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.