Şimdi Ara

TELESERVİCE CİHAZIMI TAMİR SÜRESİNDE GÖNDERMİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, HTC one M8 telefonu garanti kapsamında 07.09.2016 tarihinde hoparlör ve batarya arızası nedeniyle Teleservice gönderdim. Ancak, yaklaşık 1 ay geçmesine rağmen cihaz hakkında ne bilgi veriyorlar ne tamir ediyorlar. İMEİ ve İş Emri numarasına göre web sitelerinden giriş yaptığımda "CİHAZ TAKİP" müşteri bilgilendirme formu bölümüne baktığımda "TARİHÇE-AKSİYON" kısmında ilk günden beri hiç birşey yapılmadığı sadece giriş kaydı yapıldığı gözükmektedir.

0 850 221 00 47 ve 0 216 458 97 97 no.lu telefonları arıyorum muhatap bulamıyorum. Şu an telefonum yok ve mağdur durumdayım. Ne zamana kadar daha cihazımı bekleyeceğim. Teleservice gönderen arkadaşlar süreç nasıl işliyor. Bilgilendirirseniz sevinirim.

• 07.10.2016 tarihinde yasal tamir süreniz doluyor. Servise teslim ettiğiniz belgeyle cihaz değişimi veya ücret iadesi isteme hakkınız doğuyor. İkisinden birini tercih etmeniz halinde bir 30 günlük süre daha başlar haberiniz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 30 günlük süre iş günü mü ? o süre zarfında servis rapor mu düzenleyecek ne yapılacak 30 günde?

• Telefonla karşılıklı görüşmelerde karşıdan gelen sesin cızırtılı anlaşılmaması nedeniyle hoparlör arızası ve batarya süresinin az gitmesi nedeniyle 07.09.2016 tarihinde Garanti kapsamında Teleservice' e gönderdiğim HTC One M8 cep telefonumu EK resimlerde gözüktüğü gibi garanti kapsamına çıkarmışlar ve tamir için 590,36 TL fiyat teklifinde bulunmuşlar. Telefonunun içi açılmış haliyle foruma EK'lediğim resmi koymuşlar. Telefon garanti kapsamında diyerekten tekliflerini reddettim.El insaf ya!...Bu nedir ya, Allah bunların eline düşürmesin. Yani resmen cep telefonu çöpe at diyorlar. Kartuşu biten yazıcı konumuna getirmişler telefonumu. Sonraki, süreç ne olacağını bilmiyorum. İade işlemini yapacaklar herhalde. Umarım yeni sorunlar açmamışlardır. Çünkü, buradaki telefon tamircileri HTC marka telefonları tamir etmeye yanaşmıyorlar. Bir sorununu hallediyorlar, yeni sorunlar çıkıyor diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizemli77 -- 2 Ekim 2016; 0:57:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gizemli77

Telefonla karşılıklı görüşmelerde karşıdan gelen sesin cızırtılı anlaşılmaması nedeniyle hoparlör arızası ve batarya süresinin az gitmesi nedeniyle 07.09.2016 tarihinde Garanti kapsamında Teleservice' e gönderdiğim HTC One M8 cep telefonumu EK resimlerde gözüktüğü gibi garanti kapsamına çıkarmışlar ve tamir için 590,36 TL fiyat teklifinde bulunmuşlar. Telefonunun içi açılmış haliyle foruma EK'lediğim resmi koymuşlar. Telefon garanti kapsamında diyerekten tekliflerini reddettim.El insaf ya!...Bu nedir ya, Allah bunların eline düşürmesin. Yani resmen cep telefonu çöpe at diyorlar. Kartuşu biten yazıcı konumuna getirmişler telefonumu. Sonraki, süreç ne olacağını bilmiyorum. İade işlemini yapacaklar herhalde. Umarım yeni sorunlar açmamışlardır. Çünkü, buradaki telefon tamircileri HTC marka telefonları tamir etmeye yanaşmıyorlar. Bir sorununu hallediyorlar, yeni sorunlar çıkıyor diyorlar.

590,36 TL'lik Teleservice teklifini kabul etmeyince, telefonu geri iade ettiler. Telefonu hoparlör ve batarya sorunuyla göndermiştim. Şimdi ilave arıza olarak ses kısma tuşunu eklemişler. Şu anda ses kısma düğmesi çalışmıyor. Tamamen arıza verene kadar HTC one m8 eksik ve arızalı olarak kullanmaya devam edeceğim. İnşallah sonraki telefonlarım HTC olmaz. Kimseye HTC marka telefonları çıkardığı teknik arıza ve servis güvencesi eksikleriyle tavsiye etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizemli77 -- 11 Ekim 2016; 10:06:34 >

• gizemli77 kullanıcısına yanıt
    Tüketici hakem heyetine başvurup ücret iadenizi alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavyClocker -- 11 Ekim 2016; 10:09:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleservice İphone 5 Değişim
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.