Şimdi Ara

TELESERVİS'i Nasıl Bilirsiniz??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
10.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Nokia Shop'a bıraktığım N79'umu Arvato Teleservis'e üst Seviye onarım için gönderilmiş ama KVK ile kıyasladığımızda Hizmet kalitesi ve çözüm kalitesi nasıldır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 4 Mart 2010; 14:49:35 >

• ben n70 imi vermiştim,ekranda ölü piksel,kamerada sorun vardı,ekranı değiştirmişlerdi ama kamera arızası devam ediyordu,sonra kvk ya verdim kamerada halloldu.sonradan beyaz ekran sorunu vardı teleservise gönderdim hallettiler.
  • Teleservice rezalet 4 sene önce Nokia N72 telefonumun şarj arza nedeniyle bıraktım bana inatla 30 iş günü içinde 30. iş günü akşamı son mesai saatinde cihazımı verdiler. Yani inadına yeni cihaz vermemek için son dakikalarda cihazı teslim ettiler.
  • Arkadaşlar sakın telefonunuzu yada elektronik herhangi bir cihazınızı bu servise göndermeyin.Benim iphone 3 gs min ses açma kapama tuşu düştü,salı günü teleservis altunizadeye götürdüm, pazartesi günü yurt dışına uçağım oldugunu eger yetiştiremeyeceklerse vermeyecegimi söyledim.Onlarda yardımcı olacakarını en kötü ihtimal perşembe günü bi sonuç çıkacagını söylediler.Sözlerine güvenerek telefonumu teslim ettim.Bugun aradım yardımcı olamayacaklarını servis ne zaman bakarsa o zaman sonuç çıkacagını gerekirse 30 iş günü beklemem gerektigini söylüyorlar.Tüm numaralarım telefonnun içinde,mecburen uçagımı iptal edecegim.Allah belalarını versin böyle dönek servis görmedim...
  • aman arkadaş ben nokiae72 telefonumu verdim bir ton şikayetle 15 gün sonra telefonu teslim aldım ve hiçbirşey yapılmamıştı herşey aynı
  • ben çok cihaz bıraktım ankara necatibey şubesine genellikle belirttiğim arızalar onarılmıştı yalnız lg nin bluetooth arızasını için 4 kere gönderdim 5. gönderişimde anakartı değiştirdiler 2. gönderişimde telefonu açarken ekranını kırmışlar kendi hataları yüzünden 2 hafta ekran gelmesini bekledim 4 kere onarılmayan bluetoothu onarıldı testen geçti vs vs diyerek gönderdiler telefonu lg dışında problem yaşamadım
  • benim 6700c telefonumu gönderdim. tamir etmeden geri gönderdiler. tekrar gitti. 1,5 aydır telefon gelip gidiyor. anladığım işlerinin ehli olsalar bile ciddi bir kurum değil. Üstelik kaç defa telefon ettiğim halde. ben tavsiye etmem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

Arkadaşlar Nokia Shop'a bıraktığım N79'umu Arvato Teleservis'e üst Seviye onarım için gönderilmiş ama KVK ile kıyasladığımızda Hizmet kalitesi ve çözüm kalitesi nasıldır...

hemen hemen aynı kalitedeler kvkda iş yoğunluğu daha fazladır
  • Teleservice iki nokia telimi vermiştim. bi tanesi 1 ayda teslim oldu. bi tanesi 2 haftada. Ama tüm şikayetlerimi ummadığım şekilde olumlu sonuçlandı..İki telefon ilk hallerinden bile daha iyi.

Bide Genpa vardı. Onlarda aynı anakart olmasına rağmen IMEI değiştirebildikleri için telefonunun değiştirdiklerini falan iddia etmişlerdi. 1,5 ay onların yalanlarına sabretmiştim.
  • ARKADAŞLAR TELESERVİS HİÇBİR İŞ YAPMAYAN TÜKETİCİYİ MEMNUN ETMEYEN GENELLİKLE ÜRETİCİDEN VEYA DİSTRİBÜTÖRDEN YANA OLAN BİR KURULUŞTUR. KESİNLİKLE KİMSEYE TAVSİYE ETMEM PİYASADA HERHANGİ BİR FİRMAYA GÜVENİN TELESERVİSE GÜVENMEYİN YETKİLİ SERVİS OLARAK KVK VE GENPA EN İYİSİDİR.
    TELESERVİSTE CİHAZI OLANLARA ÖNEMLİ BİR UYARI !!!!!! ÖZELLİKLE TAMİR SÜRESİ 30 İŞ GÜNÜNÜ DOLDURMUŞ CİHAZLARDA VEYA AYNI ARIZADAN 3 SEFER SERVİSE GİDEN CİHAZLARDA TESLİM FORMUNU İMZALAMADAN ÖNCE CİHAZINIZI KONTROL EDİNİZ. KONTROL ETMEDEN İMZALAYIP TESLİM ALIRSANIZ TÜM HAKLARINIZDAN ( CİHAZ DEĞİŞİMİ VE FATURA BEDELİ İADESİ) MAHRUM KALIRSINIZ. TELESERVİSTE BÖYLE BİR OYUN YAPIYORLAR TÜKETİCİ İYİ NİYET GÖSTERİP FORMU İMZALIYOR ARDINDAN HİÇBİR SONUCA VARAMIYOR.
  • Bn tawsiye ederim çnkü tlfnumun tuşları kırıktı,ekranda çizikler wardı,radyo bluetooth çlşmıodu, adamlar yazılım atmşlar mekanik parça deişimi yapmşlar..kısacası bna ulaştıında sıfır gbi oldu cihaz,hm çok da bekletmediler bi 20 iş günü fln geçti aradan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnSSdKgL -- 22 Eylül 2011; 15:39:56 >
  • Bu kadar olumsuz yorumdan sonra elimdeki cihazı nasıl göndereyim bilmiyorum.Açıkcası şaştım kaldım iPhone Vodafone anlaşmalı tek servis burası sanırsam.Ne yapmalı acaba?
  • kvk ile kıyaslandığında bir nebze daha iyi gibi duruyor ama hepsi aynı.telpasından tut başarısına kadar. Sadece işlem sırası bekleme süresi daha kısa olabilir teleservice de hepsi bu.
  • Benim c903 var serviste haber yok bir aydır
  • Samsunda ki teleservise, telefonumu ufak bi arıza için verdim. Aynı gün yapıldı söylemeyi unuttuğum kasada ki 3 ufak problemi de halletmişlerdi.

Heralde yoğunluğa göre hizmet kalitesi değişebiliyor.
  • Merhabalar ben vodafoneden htc desire aldım aldıktan kısa bir süre sonra arıza verdi ve servise gönderdim değişim kararı aldılar
    tam 2 ay oldu ama hala cihaz ortada yok. Defalarca aramama rağmen kesin bir cevap alamadığım gibi her aramada 15-20 dk müşteri temsilcisine bağlanmayı bekliyorum tam bir rezalet. Bana cihazın üretici firmadan beklendiğini söylüyolar o kadar ne bir zaman veriyolar ne bişe bıktım telefonu aldığıma alacağıma pişmanım. Kampanyaya dahil olan cihaz bedeli internet paketi toplam 60 tl fatura ödüyorum ama ortada cihaz yok. Benden tavsiye teleserviceden uzak durun artık bir cihaz için mahkemeyle uğraşacağız
    benim canım yandı başkasının canı yanmasın... KESİNLİKLE UZAK DURUN
  • Kötü biliriz.
  • degişim kararı çıkan cihazı en az 60 gün bekleten bir firmadır adamlar elinde olsa bile vermeyip bekletiyorlar. anlam veremedim
  • tüketici hakem heyetine şikayet edin 60günü görür onlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Gamer

tüketici hakem heyetine şikayet edin 60günü görür onlar

Sanmayınki Tüketici hakem Heyeti anında işlem yapıyor. HTC Desire 30 işgününde değişmediği için 25.05.2011'de Pendik Tüketici hakem heyetine başvurdum. 27.06.2011 tarihine toplantı günü verdi. 13.07.2011 toplantısında karar imzalanacak denildi. 15.08.2011 de kararı 08.09.2011'de de ücret iadesini ancak alabildim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.