Bildirim
Teleservisde ekran değiştiren varmı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
şuan z5 e ekran takıtıracağına sıfır al daha iyi. -
Tahtakalede 230 a hallettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çıkma taktırmış isen çok iyi yapmışsın ama kendi yan sanayilerden takmış ise inşallah iyi kalite kullanmıştır ve her parçayı takmıştır umarım. Gps antenini falan takmayı unutuyorlar birde sony ler yan sanayiyi pek sevmiyor hocam. Biraz taşlamış gibi olduk ama umarım ben haksız çıkarım sen güle güle kullanırsın. -
Hocam sıfır orjinal kendi ekranını taktılar. Tahtakaledeki yıldız han. Arka kapağıda değiştirdim telefon cillop oldu Tavsiye ederim.quote:
Orijinalden alıntı: ouzqan
Çıkma taktırmış isen çok iyi yapmışsın ama kendi yan sanayilerden takmış ise inşallah iyi kalite kullanmıştır ve her parçayı takmıştır umarım. Gps antenini falan takmayı unutuyorlar birde sony ler yan sanayiyi pek sevmiyor hocam. Biraz taşlamış gibi olduk ama umarım ben haksız çıkarım sen güle güle kullanırsın.
Orjinal dediğin çıkma mı yoksa parçacıdan aldığı orjinal mi?quote:
Orijinalden alıntı: istanbulturkusu
Hocam sıfır orjinal kendi ekranını taktılar. Tahtakaledeki yıldız han. Arka kapağıda değiştirdim telefon cillop oldu Tavsiye ederim.
Alıntıları Göster
Umarım böyle sorunsuz kullanırsın hocam dediğim eğer parçacının lafyla orjinal diyorsa hiç boşuna ümitlenme yan sanayidir. Çünkü Sony hiçbir yedek parçasını dışarıya satmaz.
-
Hocam telefon takılan ekran ile telefonu sıfır aldığımdaki ekran arasında hiçbir fark göremedim. Adamın dükkanında bir saat bekledim. Bu sırada gelen giden müşterileride oldu. Yan sanayi cıkma varmı diye soranları handaki başka dükkanlara yönlendirdi. Bana taktıgı ise jelatinli kutusunsundan falan çıkardı ya orjinal yada çok çok kaliteli bir çakma ekran
Yıldızhana girince merdivenleri çıkıyorsun soldaki ilk dükkan.
Hocam adres atmana gerek yok ben telefonculara yaptırmıyorum kendim yapıyorum. Dediğim gibi sony dışarıya yedek parça satmaz ama kaliyeli bir yan sanayi olur umarım uzun süre sıkıntısız kullanırsın. Hayırlı olsun.quote:
Orijinalden alıntı: istanbulturkusu
Hocam telefon takılan ekran ile telefonu sıfır aldığımdaki ekran arasında hiçbir fark göremedim. Adamın dükkanında bir saat bekledim. Bu sırada gelen giden müşterileride oldu. Yan sanayi cıkma varmı diye soranları handaki başka dükkanlara yönlendirdi. Bana taktıgı ise jelatinli kutusunsundan falan çıkardı ya orjinal yada çok çok kaliteli bir çakma ekran
Yıldızhana girince merdivenleri çıkıyorsun soldaki ilk dükkan.
-
ben xzp cihazı değiştirdim :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X