Şimdi Ara

televizyon açıkken elektrik kesildi. geldiğinde tv açık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • televizyon açıkken elektrik kesildi. elektrik geldiğinde tv açık . ama diğer çalışan cihazlar (receiver,ses sistemi, ps3) kapalı oluyor.
    sadece tv açık. neden o da kapalı konuma geçmiyor
    hem zararlı değil mi? elektrik kesildi diye uyusak . sonra elektrik gelse. tv de burn in bilr olur sabaha kadar açık kalınca
    illa fişinden mi çekecez

• Tv elektrik kesildiginde hangi durumdaysa elektrik geldigindede aynı konuma gecer. Sony CS60 da o sekilde.
    Kumandadan kapatılmıssa elk kesilip geldiginde yine kapalı (standby) olur. Eger acıkken elk kesildi ise geldiginde tv acılır. Belki servis modu ayarlarında bu degistiriliyordur bakmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarahal -- 19 Aralık 2007; 12:38:34 >
  • Televizonun sigortasi atmis olabilir , ben de televizyon açıken prizi çıkarıp taktım televizyonun sigortasi yani. 20 ytlye yenisii taktırmıstım
  • lg 42pc1rv plazmamda da aynı olay var.Gece elektrik gitti yattım sabah bi baktım tv açık eve bakındım kim var kim yok diye sonradan akılma geldi
  • turkeyforumda da aynı konu işleniyor orada da yazdım, burda da yineleyim, philipslerde de aynı problem var, sadays üstad konuyu araştıracağını söyledi, şimdilik ondan haber bekliyoruz..
  • Bende de aynı şey oluyor. Olur da elektrikler kesilirse, prizdeki power düğmesini de kapatıyorum ani gidip gelmelerden etkilenmesin diye. Ama elektrikler geldiğinde prizin düğmesine basınca, TV direk açılıyor.
  • TV açıkken ya da stand by da iken elektrik gidip geldiğinde cihaz açılır, bu hemen her markada böyledir (LCD-PLAZMA)
    bunu önlemek için elektrik gittiğinde eğer cihazın yanındaysanız power tuşundan kapatmanız.
    Elektrik gitse dahi kısa bir süre devrelerinde elektrik olacağından tv nin power (kumandadaki stanbydan değil) kapatmanız ya da fişini çekmeniz
    eğer evde yokken gidip gelmişse yapacak bişey yok
    durumu değişik markaların teknik servileriyle de görüştüm
    söylenen durumun normal olduğu ve bu durumda fişinin çekilmesinin tavsiyesi...

Saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Toshıba Tv.. Elektrikler gidip geldiğinde Tv'yi açık bulmamak için MENÜ > SİSTEM > AYARLAR > DAHA FAZLA AYAR > AÇMA MODU > BEKLEME MODUNU SEÇİN. SON DURUM seçilince Tv Açık iken kesilirse elektrik geldiğinde Tv otomatik tekrar açılıyor.

NOT : Ayarlamayı denemek için Tv'nin fişini çekip 3-4 saniye sonra tekrar takın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEYNEL ÖREL -- 12 Temmuz 2024; 11:34:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.