Şimdi Ara

Televizyon Alıcam Bir Sorum Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Samsung ES7000, ES8000 veya LG LM660, LM760 televizyonlarından birini almayı düşünüyorum. benim sorum şu. evimde kablolu tv var yani teledünya değil, merkezi kablolu tv, bu televizyonlardan birini alsam bu kablulu tv yi kullanabilir miyim. ayrı bir çanak (digitürk, dsmart gibi) almak zorunda mıyım? bu tvleri çok araştırdım ama herkeste ya digitürk vs yada normal çanak var. bu nedenle soruma cevap bulamadım. sizden yardım bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: akincakir

Arkadaşlar Samsung ES7000, ES8000 veya LG LM660, LM760 televizyonlarından birini almayı düşünüyorum. benim sorum şu. evimde kablolu tv var yani teledünya değil, merkezi kablolu tv, bu televizyonlardan birini alsam bu kablulu tv yi kullanabilir miyim. ayrı bir çanak (digitürk, dsmart gibi) almak zorunda mıyım? bu tvleri çok araştırdım ama herkeste ya digitürk vs yada normal çanak var. bu nedenle soruma cevap bulamadım. sizden yardım bekliyorum.

merak etme bütün tv'lerde kablo tv izleyebilirsin ama yayın kalitesi oldukça kötü olur. Teledünya'ya geçmeni tavsiye ederim. arada çok küçük fiyat farkı var. ama kalite farkı çok. ayrıca kablo tv veya teledünya'da çanak'a gerek yok.
  • SAMSUNG 46ES7000 46" kampanya ile http://www.elektrikliurunler.com'dan çok uygun bir fiyata aldım. Kablo tv'de herhangi bir sorun yok gayet güzel ve net fakat TV'nin hakkını vermek için sanırım Teledünya'ya geçmek gerek. Bu arada kampanya hala devam ediyor mu bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamerci

quote:

Arkadaşlar Samsung ES7000, ES8000 veya LG LM660, LM760 televizyonlarından birini almayı düşünüyorum. benim sorum şu. evimde kablolu tv var yani teledünya değil, merkezi kablolu tv, bu televizyonlardan birini alsam bu kablulu tv yi kullanabilir miyim. ayrı bir çanak (digitürk, dsmart gibi) almak zorunda mıyım? bu tvleri çok araştırdım ama herkeste ya digitürk vs yada normal çanak var. bu nedenle soruma cevap bulamadım. sizden yardım bekliyorum.

merak etme bütün tv'lerde kablo tv izleyebilirsin ama yayın kalitesi oldukça kötü olur. Teledünya'ya geçmeni tavsiye ederim. arada çok küçük fiyat farkı var. ama kalite farkı çok. ayrıca kablo tv veya teledünya'da çanak'a gerek yok.

cevabınız için teşekkürler.
    görüntünün teledünya ya göre daha kötü olabileceğini tahmin edebiliyorum. ama şuan 2 televizyon da 1 kablolu tv kullanıyoruz. teledünya için 1 televizyona 1 teledünya olacak onu da ailem kabul etmiyor. lig tv alma durumu da var o yuzden durum biraz karısı. ben daha çok film izlemek için kullanıcam zaten. neyse tv yi bi alalım goruntuyu gorunce ikna olurlar heralde. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ihsanayaz

SAMSUNG 46ES7000 46" kampanya ile http://www.elektrikliurunler.com'dan çok uygun bir fiyata aldım. Kablo tv'de herhangi bir sorun yok gayet güzel ve net fakat TV'nin hakkını vermek için sanırım Teledünya'ya geçmek gerek. Bu arada kampanya hala devam ediyor mu bilmiyorum.

görüntü net derken nasıl net? yani demek istediğim bulanıklık var ama çok değil idare eder şeklinde mi? hala kablolu tv kullanıyorsanız rica etsem bi resmini koyar mısınız?

• quote:

quote:

quote:

cevabınız için teşekkürler.
    görüntünün teledünya ya göre daha kötü olabileceğini tahmin edebiliyorum. ama şuan 2 televizyon da 1 kablolu tv kullanıyoruz. teledünya için 1 televizyona 1 teledünya olacak onu da ailem kabul etmiyor. lig tv alma durumu da var o yuzden durum biraz karısı. ben daha çok film izlemek için kullanıcam zaten. neyse tv yi bi alalım goruntuyu gorunce ikna olurlar heralde. :)

bende 3 tv var. 1 teledünya +2 kablolu. Kablolular için ayrı para ödemene gerek yok. zaten teledünya aynı kablodan gelecek. Bişey değişmeyecek. sadece alacağın tv'ye conax modül kart alman lazım. çünkü teledünya yayını şifreli olarak geliyor. bu kart tv'nin yanındaki bölmeye takılarak digital kablolu (teledünya) yayını almanı sağlıyor. bahsettiğin tv'lerde bu conax modül yeri var ve çalışıyor. Bizzat denedim.

• quote:

bende 3 tv var. 1 teledünya +2 kablolu. Kablolular için ayrı para ödemene gerek yok. zaten teledünya aynı kablodan gelecek. Bişey değişmeyecek. sadece alacağın tv'ye conax modül kart alman lazım. çünkü teledünya yayını şifreli olarak geliyor. bu kart tv'nin yanındaki bölmeye takılarak digital kablolu (teledünya) yayını almanı sağlıyor. bahsettiğin tv'lerde bu conax modül yeri var ve çalışıyor. Bizzat denedim.

verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim :) tamda merak ettiğim konunun cevabıydı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar acil bir sorum var !
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.