Bildirim
Televizyon alıcam kararsızım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yanlış anlama tabi konudan uzak bilgi sahibi olmayabilirsin yinede affına sığınarak arşiv araştırmasımı yaptın merak ediyorum :)
begendiğin cihaz 2012 model bir cihaz olmakla beraber stokta nerde var onuda merak ettim doğrusu
yinede tavsiyem begendiğin markada 2014 serisi 47pfk7109 modeli şuan 2399 lira ancak yarın ve haftasonu için 1999 lira sıfır ürün bulmak zor şimdiden belirteyim -
Hocam teknosa da görmüştüm aklımda kalanıyla nette arattırdım bunu buldum istanbul bilişimde falan var sitesinden baktım :D
bide dediğin gibi pek bilgili değilim bu konularda :)
bir diğer beğendiğim televizyonda buhttp://www.teknosa.com/urunler/110015227/samsung-ue48h6470-smart-fhd-3d-dvb-s-led-lcd-tv2-g -
smart tv menü ve kanal geçiş hızı samsungun daha başarılı
philipsn görüntü ve seyir keyfi daha güzel
kullanış amacına göre 2side güzel cihaz seçim senin -
benim kullanış amacım görüntü ve seyir keyfi ama smart tv de önemli tabi bide hocam aşını çok ağrıtmıyorum inşallah son i sorum olucak 2500 liraya piyasadaki alıncak beni baya idare edicek benim söylediklerimden bağımsız sizin önerebilieğiniz bi tv. varmı şimdi cahilliğminde kusuruna bakmayın arama kriterim piyasadaki en iyi televizyon :) -
-
quote:
Orijinalden alıntı: aliseçkin
yanlış anlama tabi konudan uzak bilgi sahibi olmayabilirsin yinede affına sığınarak arşiv araştırmasımı yaptın merak ediyorum :)
begendiğin cihaz 2012 model bir cihaz olmakla beraber stokta nerde var onuda merak ettim doğrusu
yinede tavsiyem begendiğin markada 2014 serisi 47pfk7109 modeli şuan 2399 lira ancak yarın ve haftasonu için 1999 lira sıfır ürün bulmak zor şimdiden belirteyim
Hocam sıfır ürün bulmak zor derken ne demek istedin anlamadım atıyorum tv. yi teknosadan alırsam kutuda sıfır olmuyo bu :) -
Sifirdan kastim kapali kutu ancak tukendikten sonra teshir yani reyondki urunlrde satiliyor zaten gnelde urun bitmeye yakin u sekilde guzel indirime giriyor
Arkadasla konstm vatan bizim fiyattan verebiliyorms orda var stokta ordand alabiliriniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X