Şimdi Ara

Televizyon mu yoksa monitör mü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xbox 360 için televizyon veya monitör almayı düşünüyorum önceden büyük ekranlı samsung bir televizyonda oynuyordum ve görüntü fazla büyüdüğü için pek mutlu etmiyordu beni. Şimdi bir ekran almam gerekiyor sizce biraz daha küçük boylu bir televizyon mu alayım yoksa monitör mü?

(Televizyon izlemeyi düşünmüyorum evde televizyon var zaten)

• ben monitörde daha keyifli buluyorum. daha önce asus vx239h kullanıyordum. şuan asus mx279h kullanıyorum. 23'ten 27 inch e geçişte tereddüt etmiştim ama alıştım. öneririm
  • tv bir monitördür ama monitör bir tv değildir.benimde ihtiyacım yoktu ama tv almayı seçtim 360 için.27 inç samsung aldım 750 tlye

gamertagım bu nicktir.yani Tilky61 eklemek isterseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tilky61

tv bir monitördür ama monitör bir tv değildir.benimde ihtiyacım yoktu ama tv almayı seçtim 360 için.27 inç samsung aldım 750 tlye

gamertagım bu nicktir.yani Tilky61 eklemek isterseniz
    şu an için monitör derim bilgisayarla aynı monitörü kullanınca hdmi sök tak oluyor ama neyse artık alırsak bir tv ona gecerim daha büyük olursa tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrtAltg

şu an için monitör derim bilgisayarla aynı monitörü kullanınca hdmi sök tak oluyor ama neyse artık alırsak bir tv ona gecerim daha büyük olursa tabi

Alıntıları Göster
    Eskiden kalma masa başı alışkanlığı.. O yüzden monitör
  • Monitor tavsiyenix var mi beyler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus is BACK

Monitor tavsiyenix var mi beyler
    sana tavsiyem sony ,32 veya 40-42 büyüklükte tv olacaktir, monitor , genelde kücük oluyor ve önune oturmak zorunda kaliyorsun buda ilerde göz agrisi bas agrisi bel agrisi ve yine eklem ve kas agrilari yapiyor , tv alirsan biraz daha geriden izlemek imkani oluyor yani iste kolduktan yatakdan falan daha saglikli rahat oluyor insan vücudu icin, benim 42 sony tv var yatagima uzanip oynuyorum ,vücut zorlanmiyor, kaslarim rahat bir sekilde oynuyorum ,monitor ise baska bir olay yani masa olacak önüne oturacaksin iyi görmek icin monitorun icine gireceksin genelde oturur sekilde olacaksin agirlik bel e gidiyor buda bel agrisi ,ve kaslarin kemik aralarina SIKISMASINA sebeb oluyor ,bel fitigi yani fakat uzanirken oynamada bir sorun olusmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreuger -- 7 Haziran 2016; 12:05:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitör mü tv mi?
    geçen yıl açıldı
    tv mi monitor mü? hangisi
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsoldede

sana tavsiyem sony ,32 veya 40-42 büyüklükte tv olacaktir, monitor , genelde kücük oluyor ve önune oturmak zorunda kaliyorsun buda ilerde göz agrisi bas agrisi bel agrisi ve yine eklem ve kas agrilari yapiyor , tv alirsan biraz daha geriden izlemek imkani oluyor yani iste kolduktan yatakdan falan daha saglikli rahat oluyor insan vücudu icin, benim 42 sony tv var yatagima uzanip oynuyorum ,vücut zorlanmiyor, kaslarim rahat bir sekilde oynuyorum ,monitor ise baska bir olay yani masa olacak önüne oturacaksin iyi görmek icin monitorun icine gireceksin genelde oturur sekilde olacaksin agirlik bel e gidiyor buda bel agrisi ,ve kaslarin kemik aralarina SIKISMASINA sebeb oluyor ,bel fitigi yani fakat uzanirken oynamada bir sorun olusmuyor

Evimde 40 inch bir televizyon var ama rahat kullanamıyorum işte görüntü fazla upscale ediliyor ve hoşuma gitmiyor biraz daha küçük bir televizyon alabilirim 27-32 inch arası düşünüyorum ama bilemedim, araştırıyorum hala.

• quote:

Orijinalden alıntı: bubu44

quote:

Evimde 40 inch bir televizyon var ama rahat kullanamıyorum işte görüntü fazla upscale ediliyor ve hoşuma gitmiyor biraz daha küçük bir televizyon alabilirim 27-32 inch arası düşünüyorum ama bilemedim, araştırıyorum hala.

Alıntıları Göster
    bende monitor vardi sony tv yi almadan önce , görüntü tv de daha güzel ve net , bence sen al bir monitor yanina bide mus ve klavye

• quote:

Ben Lg 32mb25hm kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refuse2k3 -- 7 Haziran 2016; 18:50:42 >
  • quote:

bende monitor vardi sony tv yi almadan önce , görüntü tv de daha güzel ve net , bence sen al bir monitor yanina bide mus ve klavye

refuse2k3'nın önerdiği model 32" aslında öyle bir şey de işimi görebilir belki?
  • quote:

quote:

refuse2k3'nın önerdiği model 32" aslında öyle bir şey de işimi görebilir belki?

Alıntıları Göster
    Televizyon da bir monitördür diyenler halt etmişler. Televizyon monitör görevini tam anlamıyla yapabilse piyasada 50 inç monitörler görürdük hani nerde? Elmayla armutu karıştırmayın. 22 inç üzeri herhangi bir led monitör, televizyondan aldığından daha iyi görüntü verir. Upscale olayı önemli, televizyonla monitör arasındaki görüntü farkını bu veriyor. Büyük ekran (monitör değil televizyon için), görüntüdeki kusurları adamın gözüne gözüne sokar. Ayrıca şahsi kanaatimce PES FİFA dışındaki hikayeli oyunlarda ekranın bir yerine bakarken öbür tarafına da bakmaya çalışmak gözümüzü yorar. 42 inç televizyonda oynarken maksimum 2 saat oynayabiliyordum. 24 inç monitör kullanmaya başladığımdan beri oturum sürelerim 5-6 saate çıktı.

• Xboxu odamda oynamayi dusunuyorum 32 yeterli mi odam cok buyuk degil yoksa 40 mi almaliyim ve hangi model marka ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayberk4141

Xboxu odamda oynamayi dusunuyorum 32 yeterli mi odam cok buyuk degil yoksa 40 mi almaliyim ve hangi model marka ?

Eğer televizyon alacaksan 40 alma elimde 40 inch televizyon var ve xbox için çok da uygun olduğu söylenemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferim77

Televizyon da bir monitördür diyenler halt etmişler. Televizyon monitör görevini tam anlamıyla yapabilse piyasada 50 inç monitörler görürdük hani nerde? Elmayla armutu karıştırmayın. 22 inç üzeri herhangi bir led monitör, televizyondan aldığından daha iyi görüntü verir. Upscale olayı önemli, televizyonla monitör arasındaki görüntü farkını bu veriyor. Büyük ekran (monitör değil televizyon için), görüntüdeki kusurları adamın gözüne gözüne sokar. Ayrıca şahsi kanaatimce PES FİFA dışındaki hikayeli oyunlarda ekranın bir yerine bakarken öbür tarafına da bakmaya çalışmak gözümüzü yorar. 42 inç televizyonda oynarken maksimum 2 saat oynayabiliyordum. 24 inç monitör kullanmaya başladığımdan beri oturum sürelerim 5-6 saate çıktı.

Ben şu an 40 inchde dediğin gibi 1 - 2 saat oynayabiliyorum yalnız monitör yerine 28 - 32 civarı bir televizyon almam da sorun olmaz bence? Neden monitör öneriyorsunuz özellikle?

• 40 almiyimde kac aliyim ?

• Hp pavilion 22xi monitor al rahatına bak.Binlerce liralık Led tv lere taş çıkarır.Oyun monitörde oynanır.

• refuse2k3 kullanıcısına yanıt
    input lag i tepki süresi falan nasıl?titreşme vs var mı?görüntü net mi?n11'de 780 tlye satıyorlar almayı düşünüyorum da.
  • Ben hiç bir sorunla karşılaşmadım bana göre tam bir fiyat performans ürünü input lag yok titreşme tepki süresi filam öle çok dikkatli bakamdım, test filam de etmedim ama şöyle söyleyeyim tek fark ettiğim zaman Witcher oynarken kamerayı hızlı hareket ettirdiğimde meşale ateşlerinin bulanıklaştığıydı o kadar... Tabi oyun moduna aldığında bütün özelliklerini kapattığı için biraz renk ve parlaklık ayarlarıyla uğraşman gerek. İnternette aratırsan oyun için ayarları en iyi görüntü performansını alacağın ayarlara ulaşabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refuse2k3 -- 28 Haziran 2016; 13:36:52 >
  • refuse2k3 kullanıcısına yanıt
    titreşme olmasın da o yeter benim için.şu an dvi ile kullanıyorum ancak görüntüden hiç memnun değilim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.