Şimdi Ara

Televizyon önerin desem g2 önerecekler var ne gerek var bunlara ? Lg g2 hakkında bilinmesi gerekenler.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tamam Lg G2 güzel cihazda çok dayanıksınız be abi. Lg firması G2 modelinde telefondan çok ekrandan kar etti neredeyse 10 telefondan 5 inin camı kırık her şey performans değil. 1300 lira verip G2 alan arkadaşlar ileride ekran kırılınca 500 tl vermek içinize sinicek mi ? Zaten lg g2 nin batarya li-po şişmeye el verişli 3 sene sonra li-po batarya biter li-po batarya iyi olsaydı lg g3 te li-ion'a geçmezdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sevmemeleri ayrı önerme ayrı tarafsız önerme yapılmasından yanayım.

• G2 1300 distrübtör garantili olan adam 1300 verip 500 tl ekran parası vermek zorundamı herşey performans değil htc , sony pahallı ise G7 önerilebilir mesala. hep G2 öneriliyor sıkıntı burda..

• Haklısınız beni anlamadınız siz hani z1 diyoruz ya ekranı kötü , çerçeve kalın G2 demiyoruz direk al güzel cihaz diye öneriyoruz. Kim hangi cihazı kullanıyorsa kötüde olsa onu öneriliyor olumsuz yanlarda belirtilmeli. hep batarya önemli ise g2 al deniliyor ama batarya li-po ömrü li-ion'a göre çok çok az gerçi artık tüm firmalar ucuz olduğu için li-po'ya geçmeye başladı.

• Noluyoruz beyler.
  • Bir şey olduğu yok güzel kardeşim hayırdır ? Düşüncelerimi belirttim.

• Benzer bir konu açmıştım konuyu forum kullanıcısı ve fakeleri basmıştı ... Haklısın lg g2 f/p ürünü olabilir ama her bir konuda üstüne basa basa önerilecek cihaz değil . Özellikle g2 kullanıcıları telefonlarını çağ dışı bir uzay aracı gibi görüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haklısınız 800 tl bütçeye bile G2 öneren gördüm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.