Şimdi Ara

Televizyonda kanal sıkıntısı var (4K)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba vestelin 4k televizyonu var fakat trt 4k açılmıyor sinyal yok diyor.aynı şekilde bazı kanallarda arada gidip geliyor (show habertürk felan).daha tv gelmeden evdeki altyapı yetersiz diye çanak anten aldık fakat sonradan kurulumu yapan vestelden eleman sinyaliniz düşük o yüzden 4k izleyemezsiniz dedi.2 haftadır kanal yok ama dün mesela 2 3 saat boyunca izledik trt 4kyı sonra gene gitti.bizim bu konuda yapabileceklerimiz nelerdir?uyduyu bağlayan adam bilmiyorum diyor şaka gibi :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kanallar arada gidip geliyorsa çanak la tv arasındaki kablo eskimiş olabilir

Gerci yeni çanak taktırdık demişsiniz kablo değişimi yapılmamış olabilir veya lnb ile kablonun bağlantısi gevşemiş olabiliyor

Aynı şikayeti bu sebepler den bizde yaşamıştık faydası olur belki diye yazıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Iz_for

Kanallar arada gidip geliyorsa çanak la tv arasındaki kablo eskimiş olabilir

Gerci yeni çanak taktırdık demişsiniz kablo değişimi yapılmamış olabilir veya lnb ile kablonun bağlantısi gevşemiş olabiliyor

Aynı şikayeti bu sebepler den bizde yaşamıştık faydası olur belki diye yazıyorum

Dediğiniz gibi hocam daha yeni taktılar.dediğinizi ben bi araştırayim teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.