Şimdi Ara

TELEVİZYONDAKİ KAMERAYA CEP TELEFONUNDAN BAĞLANARAK SALONU İZLEME SAMSUNG 55ES8000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
6.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAMSUNG 55ES8000 televizyonum var İphone4-5 yada Samsung galaxy s3 ceptelefonları ile televizyonun kamerasına bağlanarak evin salonunu izleme şansımız varmı?
    Bebeğimiz var ve bakıcıya bırakıyoruz ara sıra evi kontrol etme şansımız olabilirmi bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olsun birçok kişinin işine yarayacak bir özellik oldugunu düşünüyorum.
    Saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: _Redline_

SAMSUNG 55ES8000 televizyonum var İphone4-5 yada Samsung galaxy s3 ceptelefonları ile televizyonun kamerasına bağlanarak evin salonunu izleme şansımız varmı?
    Bebeğimiz var ve bakıcıya bırakıyoruz ara sıra evi kontrol etme şansımız olabilirmi bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olsun birçok kişinin işine yarayacak bir özellik oldugunu düşünüyorum.
    Saygılarımla...

tv yi bilmem ama

Güvenlik sistemleri ile yeni projelere imza atan Next&Nextstar, uydu alıcısı ile ev güvenliğini ilk kez bir araya getirdi. Cihazla uyumlu bir pc web kamerasını ürüne takarak evinizin güvenliği sağlayabilirsiniz. İnternete bağlı uydu alıcınız kapalıyken bile, internetinizin IPsini herhangi bir browser uzerinden (pc, tablet, bilgisayar) kameranıza bağlanabilir ve ortamı izleyebilirsiniz.

model

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu-sistemleri/next-machine-3d-v-i-p-dijital-uydu-alici-wifi-73507678

:)

• bendede bu televizyondan var tv nin kamerasından çıkış alıp android tv box için web kamerası gibi kullanmak isterim..ama kameranın çıkışı nasıl alabilirim bilemedim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Andorid TV'Den Film İzleme
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.