Şimdi Ara

Televizyonlarda indirim mi bindirim mi oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır beklediğim takip ettiğim televizyonlarda gerçek bir indirim yapılmış.

İyi ki beklemişim diye seviniyorum. Tabii favori eklediğim her ürün için aynısı geçerli değil.

Hepsiburada şu anda açık ara önde sepettimdeki neredeyse tüm ürünlerde hem sepette %15 indirimi hemde ürünün kendi fiyatında %20'den yüksek indirim yapılmış. Birde şimdi alıp, şubatta ödeyebiliyorum 6 taksite kadarda faizsiz ödeme seçeneği ile..

Borsa gibi takip ediyorum :) sürekli düşüşte olması mutlu eden et uygulama Hepsiburada.

Artık kaçırmadan şu TVlerden birini seçeceğim.

https://listelerim.hepsiburada.com/paylas/921df8a3-4b2c-4138-86ec-8aa3feffd7b7?ftid=ol2zjjk2on6zjndc&is_retargeting=true&shortlink=x5lnus86&c=mylist&af_ad=binnurfavori&pid=ux_gelistirmeleri&af_adset=binnur_olkun&af_force_deeplink=true

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bindirim diyebilirsin dostum. 1 hafta önce senin listene ekediğin 17,5 K TV'yi arkadaşım 16'ya aldı. Önce bindirim sonra indirim yapmışlar yani

• 30 ekimde 22 bin olan alacağım tv 11.11 indirimleri dahilinde 25bin güzel indirim.
    Yersen

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bnrolk B kullanıcısına yanıt
    Akşam hb de19dan sonra tvlerde spette %11 indirim var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam akakçede listemde baya bir TV var, 1 kasım girdiği anda hepsinin üstüne 1000-3000tl arası eklendi anında.

Kasımda indirim yapacağız ayağına fiyatları artırdılar. Bak şu an bakıyorum 11.11 fiyatlarına, ekim sonu ile aynı.

Tek bir indirim yok en azından üst seri oledlerde.

• Knowless K kullanıcısına yanıt

Şu dakikada son saatte hemen bindirim geldi, takipteydim üstüne indirecek  

Ne kadar çakallar ya.

• Vain kullanıcısına yanıt

aynen bende takip ettim listemde 5 tv vardı hepsine 2-4k arası bindirim geldi %11 indirim reelde %2-3 lere düşmüş oldu. tamda hepsiburadadan beklenen şey yine şaşırtmadı hb

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.