Şimdi Ara

TELEVİZYONU 10 YAŞINI DOLDURDURMUŞ OLMASINA RAĞMEN HALA MEMNUN OLANLAR. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
6.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • SAMSUNG 40 C650 10 Yılı geçti sanırım sorun yok ve yeni TV alamıyorum. Yok onun ışık sızması,yok unun beyaz patlaması,yok öbürü 50hz. Benim TV metal kasa 100hz ve 10 yıldır her gün aktif kullanılıyor.
  • 40C6000 samsung 2010 yılında almıştım.
    Halen çok memnunum görüntüsünden.10 yıldırda hiç problem çıkarmadı ve halen aktif kullanılıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LG 32LW4500 halen çalışır durumda çokta memnunum bu ara 49 yada 55 inç bakmaktayım yine LG düşünürüm
  • 42 "Panasonic plazma TV var.. Arkasında Made ın Japan yazıyor Adamlar Bozulmayan TV yapmış Nedense.

Teşekkürler Japonya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede ekim 2013 de aldigim 7 Yillik Samsung 40F6470 full hd 3D li Tv var ,yaninda iki gozlugu var 3D film izliyebiliyorum (7 senede 1 kez izledim )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony 40EX500 10 yıldan fazladır sorunsuz çalışıyor, chrome cast ile akıllaı hale getirdim,
    2. tv olarak fazlasıyla iş görüyor
  • Samsung es8000 hala mükemmel ama 4 K ya geçme zamanı geldi☹️

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2011 yılında aldığım Samsung 32C650.Küçük odamın vazgeçilmezi ve hala canavar gibi
  • 2013 yılında 4.000 küsur lira vererek ve çok beğenerek aldığım Philips 55pdl8908 desıgn televizyonum (gerçek 100hz) 8 yılını da en ufak sorun yaşamadan bitirdi,görüntü kalitesi o kadar iyi ki eve gelen herkes hayran kalıyor gittiği yere kadar kullanmaya devam edeceğim.
    TELEVİZYONU 10 YAŞINI DOLDURDURMUŞ OLMASINA RAĞMEN HALA MEMNUN OLANLAR.
  • PANASONIC TXP42V10 Plazma

TELEVİZYONU 10 YAŞINI DOLDURDURMUŞ OLMASINA RAĞMEN HALA MEMNUN OLANLAR.
  • Lg LM serisi

• SAMSUNG 40C653 maaşalahı var.6-7 yıl önce samsung güncellemeyle youtube uygulaması kaldırılmıştı.
  • 2010 yılında Toshiba LCD, 2011 yılında LG lm serisi TV aldım ikisinide hâlâ kullanıyorum ve çok memnunum.

• ergin967 kullanıcısına yanıt
    O donem keske alsaydim dedigim modeldi.

• 65" 1080p SHARP LED LCD TV 11 yıla yaklaştı, bu sene içerisinde daha büyük bir panele geçmek istediğim için 82" Samsung 4K LED TV aldım dolayısıyla artık ikinci tv olarak hayatını sürdürüyor ancak bunca senede tek bir problem yaşamadım, fazlasıyla memnunum. Piyasada SHARP olsaydı gider alırdım.

Renk ve görüntü kalitesi olarak hala hiç üzmüyor, çözünürlük ise 4K olsa ne olur olmasa ne olur dedirtiyor. Bu gün kaliteli bir 1080p yayının hala 4K' dan çok da aşağı kalmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. Bu 65"' te de böyleydi, 82" te de böyle. Bugün de öyle, gelecekte de böyle olacak. Çok kötü bir 8K, çok iyi bir 1080p içerikten daha kötü gözükecek. Çözünürlük önce kayıt ve işlenme tarafında önemli. İzleme sırasındaki çözünürlük en son sırada.

Ayrıca çok da iyi hatırlıyorum aldığım günü, henüz yeni yeni "daha" SMART modeller çıkıyordu, çeşitli markalarda çeşitli isimlerle bu smart özellikler anlatılıyordu; bir sürü özellik vadediyorlardı ama denediğimde bu özellikleri kullanmasının hemen hiçbirisinde pek de "SMART" olmadığını farkettiğimden hiçbir SMART özellik aramamıştım o zamanlar TV seçerken. İyiki aramamışım, o zaman çok SMART diye satılan modeller 1-2 sene içinde "IDIOT TV" oldu, birçoğu sorunlar çıkardı gördüğüm kadarıyla ama benim SHARP hiç değişmedi. Neyse o. bakalım kaç yıl daha yaşayacak emektar. Tabi SMART TV' ye gerek yok anlamı da çıkmasın. O zamanlar yani 11 sene önce SMART özellikler hikayeydi; sadece GIMMICK . 2020 yılında ancak son bir iki senedir oturdu bence bu iş. Şu an bilgisayardaki görüntüyü tek tuşla 4k çözünürlükte bile sorunsuz wifi üzerinden ekrana yansıtmak veya istediğin programı sorunsuz kullanmak elbette olmazsa olmaz artık. ama hakikaten daha yeni oturdu bu iş. "artık" alınır tabi. olmadı mutlaka bir smart box.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 28 Temmuz 2020; 1:39:15 >

• Ben hiç memenun degilim aldınmı birkere basacaksın parayı 10 yıl mutlu mesut devam edeceksin

• TOSHİBA SV685'leri aramızda parça trampası ile canlı tutma projesi gerekli. En azından 10 sene daha çalışırlar bu şekilde.

• 2011 yılında aldığım LG 47LM 669 modeli hala taş gibi çalışıyor. Açıkçası bu kadar şık ve kullanışlı bir model piyasada hiç görmedim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.