Bildirim
Telif Hakkı
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
1 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ticari olarak kullanılmadığı sürece telif hakkına girmez diye biliyorum ama neticede uyaran taraf Facebook -
quote:
Orijinalden alıntı: Saahin
Ticari olarak kullanılmadığı sürece telif hakkına girmez diye biliyorum ama neticede uyaran taraf Facebook
Hımm anladım nete baktığımda adamlar ne videosu yüklerse yüklesin telif hakkı diye uyarıyormuş . İşte facebook uyarması pek beni ilgilendirmiyor da ama müziğin sahibi felan telif hakkını ciğnedin diye başımızı yakmasın diye sordum . Sağolasın cevap için -
Arkadaş kesin bir şey söylememiş , bunu tam olarak bilen var mı ? Dün geç saatte atığım için cevap gelmedi .
UP -
yok sadice sayfa kapanır. -
quote:
Orijinalden alıntı: guRizingo
yok sadice sayfa kapanır.
Tamam sağolun hafif bir korku oluşmuştu -
quote:
Orijinalden alıntı: berataydogdu
Ben facebook'ta kendime yeni bir sayfa açtım . Mp3lerden resimli vdeo yapıyorum . O resimde kendi facebook sayfamın ismi yazıyor . Bu telif hakkına girer mi ? Facebooktan böyle bir uyarı aldımda
koskocaman fizi niye kapandı sanıyorsun ?
öyle olmasa benimde grooveshark (o zamanlar bunu bilmiyordum) benzeri bi projem vardı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X