Şimdi Ara

PDF KULLANMAK KUL HAKKI MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
1.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pdf kullanırken sanki adamların emeğine haksızlık ediyor gibi hissediyorum, acaba kitaplarını alsam içim rahat eder mi diye düşünmüyor değilim. vicdan yaptım...

• Yayınevleri birbirlerinden soru çala çala aynı şeyin laciverti kitaplar üretsin ve bunları fahişin de fahişi fiyatlara satsınlar, yasalarda kendilerinr ait olmayan maddeleri alıp kitaplarına basıp tüm eğitim materyallerinin sadece eğitim amaçlı olarak kullanabileceğini söyleyen yasayı yok saysınlar, sonra da buna kul hakkıdır yapmayın desinler.Güzelmiş,kendileri karar veriyor ya günah olup olmadığına :D
    Yapılan adaletsizliğe karşı mecbur kaldığım için kullanıyorum.
  • Bana da iyi hissettirmiyor ve yüzlerce PDF e ulaşma şansım olmasına rağmen kullanmıyorum.En iyisi kitabını almak hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • internetten film/dizi indirip ya da kaçak siteden izleyip

oyunları torrentten indiriyorsan yaptığın vicdanın anlamı yok sen zaten acımasız birisin dostum  

• mbayediagne10 kullanıcısına yanıt

• Yayınevleri birbirlerinden soru çala çala aynı şeyin laciverti kitaplar üretsin ve bunları fahişin de fahişi fiyatlara satsınlar, yasalarda kendilerinr ait olmayan maddeleri alıp kitaplarına basıp tüm eğitim materyallerinin sadece eğitim amaçlı olarak kullanabileceğini söyleyen yasayı yok saysınlar, sonra da buna kul hakkıdır yapmayın desinler.Güzelmiş,kendileri karar veriyor ya günah olup olmadığına :D
    Yapılan adaletsizliğe karşı mecbur kaldığım için kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi kitap 50 tl olmuş alım gücü gittikçe düşüyor,dolar arttığı için matbaa fiyatları da arttı o yüzden yayınevlerinin de yapacak pek bir şeyi yok

• Kul hakkıdır tabii ki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kitap pdf kul hakkı mı cevabı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Durumun yoksa bir şey diyemeyiz fakat durumun olmasına rağmen pdf kullanmak emeğe tamamen saygısızlık olur.

• Cehennemin en dibinde yanarsın mazallah  

• her ne kadar kitaplar iki yıl içerisinde iki katı fiyatına çıksa da pdf kullanmamaya çalışıyorum lakin denemeler için aynı şeyi söyleyemem.birçok yayın evi soru bankalarındaki soruları bir araya topladık deyip deneme yapıyorlar.onu da 30-40 tlye satıyorlar.bu yaptığmı meşrulaştırmaya çalışmıyorum lakin ülkenin yarısından fazlasının asgari ücretle geçindiği ülkede düzenli deneme çözen kimse kolay kolay yetiştiremez.zaten sınav döneminde min. 4k-5k kitaplara veriyoruz.

• üniye bi geçin hele. dersler ingilizceyse o dersin kitabının orjinalı şu an bile bu tl kurunda en az 300 lira. 6-7 dersin kitabını alacaksan al hadi nasıl alıyosun çok merak ettim. bizde pdf bir ahlaki bir ayıp değil bir gereksinimdir.

• Kul hakkıdır net. Bahaneler üretip vicdanını rahtlatmaktansa delikanlıca kul hakkı diyip en azından kabul etmek daha mertçe bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullah199 -- 7 Kasım 2020; 21:46:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.