Şimdi Ara

Telif Hakkı Gerektirmeyen ve Bir Ürün Tanıtımı İçin Anonim Yabancı Enstrumental Müzikler Arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıktada belirttiğim gibi arkadaşlar.. bir ürün tanıtımı videosunda slayt resimlerin arkafonuna eklemek üzere telif hakkı gerektirmeyen anonim yabancı enstrümental müzikler arıyorum.. biraz aciliyetim var yardımlarınız için teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pEacEheLL -- 2 Kasım 2012; 10:56:43 >

• yardım edin lütfen önmli :(
  • Tanıtılan ürün ne?
  • ahşap malzemelerden yapılmış ürünler.. tamamen masif ürünler yani.. ilgin içn teşekkür ederim ama bu fark yaratırmı anlayamadım ben..
  • Şarkı anonim bile olsa onu yorumlayan kişi veya kişiler telif hakkına sahip olur diye biliyorum. Mesela Cafe Anatolia - Another Day aradığın özelliklere sahip bir şarkı ama sonuçta bir albümde yer aldığı ve Cafe Anatolia tarafından yorumlanmış olduğu için telif hakkı durumunu incelemen lazım.
  • içerisinde söz bulunmayan sadece enstrumental müzikler lazım.. birkaç tane buldum ama baska bulamıyorum :S
  • Arkadaşlar selam,

Youtube vb. yerlerde kullanmak üzere telif hakkı sorunu olmayan şarkılarıwww.telifsizradyo.net

bu siteden bulabilirsiniz. Bizzat ben kullanıyorum, isteğinizi belirtin, mail atın size geri dönüyorlar ve çok küçük ücretler karşılığında istediğiniz müziği bulabilirsiniz.

telifsizradyo.net

Kolaylıklar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TunaAlp078 -- 14 Temmuz 2017; 12:52:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.