Şimdi Ara

Telin sağ üst siyah kısmı hafif içine göçtü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullandıgım kaptanmıdır vs. bilmem ama elle bakınca net anlaşılan bi göçük var elinle sürttügün zaman ve net bakınca sağ üst kısmının hafif içerde oldugu anlaşılıyor

Problem teşkil edermi bişey yapmam gerekirmi?

• Fotoğraf eklerseniz daha sağlıklı yorum yapabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylargray -- 5 Şubat 2010; 18:45:48 >
  • Resimde pek belli olmuyor ama her acıdan cektim en uygunu buydu ./

http://i46.tinypic.com/15368tj.jpg
  • Resim acayip karanlık çıkmış... <pek bişey anlaşılmıyor...
  • karantina61'in de dediği gibi fotoğraftan pek birşey anlaşılmıyor. İlk mesajınızı okuduğumda göçüğün arka kapakta olduğunu düşünmüştüm ama sanırım cam ön panel içeri göçmüş. Sorunun nerede olduğunu daha açık bir şekilde yazarmısınız.
  • Sorun tam olarak resme gore en sağ en üst koşede ordaki cam kısım hafif içine göçmüş bir şekilde duruyor

Beyazlar sabit ilerliyor o kısımda sorun yok ama cam kısmına degdirince parmamıgızı ellen anlaşılır bir belirginlik var dikkatli bakıncada anlaşılıyor zaten

sağ üst koşedeki cam kısım içine girmiş fonksyonları calısıyor ama yinede cok tereddüt ettim :(
  • Şimdi tam olarak nereden bahsettiğinizi anladım. Bir problem olmaz. Bahsettiğiniz göçük benim telefonumda da var ama siz söylemeseniz fark etmezdim bile, sadece parmakla kontrol ettiğinizde anlaşılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benimde aldığım günden beri böyle bir çöküklük var. Çok hafif ama dert etmedim hiç...
  • Tamam teşekkür ederim rahatldm sağolun
  • Hemen hemen her iphone'da var, genpa'ya giderseniz bu sorundan dolayı değişim yaparlar, iki kere değiştirdim ama gelen cihazlarda da çöküklük var ama eskiye göre daha az
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.