Şimdi Ara

Tellcom'dan QuikNet'le evlere Fiber Optik bağlantı ile 5 Mbit/sn hızında kotasız hizmet aylık 29 Ytl (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.748
Cevap
3
Favori
321.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkkonut taraflarında fiber internet kullanan var mı acaba? Superonline başvuru sayfasında "Türkkonut-Dodurga" seçeneği var; ama henüz o tarafa hizmet vermeye başlamamışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 22 Ekim 2010; 15:36:42 >
  • Ankara Dikmende bile yok. Varsa yoksa tutturmuşlar sitelere bağlıyoruz diye.. Site harici apartmanlara ne zaman başlayacaklar acaba? Site harici biryere bağlatabilen oldu mu fiberi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: El_domingo

wi-max le fiber optik kablo bağlantısını karşılaştırmak çok doğru gelmiyor bana...ikisinin hedefi farklı...

Quicknet için alt yapı yapımında yavaş kalıyorlar ilk once siteleri hedeflemeleri yani daha az yatırmla daha fazla kullanıcıyı hedeflemek yada bu noktalara yatırım yapmak mantıklı...ancak diyelimki böyle istanbulda 100 nokta var bunları sıraya koymaktansa alt yapı çalışması bu 100 noktada olması gerekirdi.. her nekadar bu yapıyı kurmak ciddi bi maliyet se de kısa zamanda amorti edeceğide aşikar.....en kısa zamanda başakşehirde ve ikitelli osb de de quick neti görmeyi umit ediyorum......

Tellco iktelli org.San. bolgesine hizmet etmekte gec kaldi....turktelekomda arada bir ise yariyor hizmeti turtelekom verecek gibi...ahada link..

http://www.haberkapadokya.com/haber/126763-Türk-Telekomdan-İkitellideki-sanayicilere-fiber-hizmet.html

• Ankara Bahçelievler tarafında fiber internet kullanan var mı acaba, yoksa apartmana bağlamama durumu hala devam ediyor mu?
  • bu halen yaygınlaşamadı sanırım
  • Botaş boru hattını yıllığına kiramışsın 29 milyar € ee kardeşim nerede hizmet SuperOnline Fiber zengin klubüdür başka birşey değildir.
  • bizim siteye fiber int.kablosu döşendi.yönetim burosunada cihazları koydular.artık alabilirsınız dediler.1 ay ugraştılar.bakalım ne yapıcagız.şimdi 1 mbit kullanıyoruz zaten.mekan izmir-çeşme-dalyan yolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

bizim siteye fiber int.kablosu döşendi.yönetim burosunada cihazları koydular.artık alabilirsınız dediler.1 ay ugraştılar.bakalım ne yapıcagız.şimdi 1 mbit kullanıyoruz zaten.mekan izmir-çeşme-dalyan yolu

bizde döşendikten 1-2 gün sonra bağlamaya başladılar evlere, neden 1 ay gecikti ki acaba ?
  • halen bekliyoruz simetrik interneti akk olmayan inetneti ucuz interneti kaliteli interneti
  • günümüzdeki fiyat ve kotalara bakılarsa, demek ki bunlar artık tok satıcı olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeVeL

tt net bizi ne hale soktu. Eskiden evlerin manzaralari sehre durak vs. toplu yerlere yakinligi dikkate alinirdi. simdi alt yapisi, band genisligi, kablo cinsi , yurt disi pingi , vs vs. lerini dikkat e alcaz... Wayy be nerden nereye

enteresan gerçekten hiç düşünmemiştim
  • ne günlerdi ya, simetrik hızımız vardı falan, daha iyi olur derken, elimizdekileri de aldılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: veterinarius

ne günlerdi ya, simetrik hızımız vardı falan, daha iyi olur derken, elimizdekileri de aldılar.

mayumun gözünü açtı ttnet'e özendiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_ronal -- 12 Mart 2013; 12:55:24 >
  • upload hızı bile yok artık 100 mbt 1 mbt upload gözükmekte sitede gitikçe geriye gidiyolar neden se
  • hocaam
    doydular artik insani insanimizi bir para kaynagi meta olarak goruyorlar tabii ki bu durumu organize eden bi kurum var (ulastirma bakanligi) teknolojiden anlamayan insanlar herseyi toz penbe goruyorlar tabii karni tok adamlarin dokanmaz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: veterinarius

ne günlerdi ya, simetrik hızımız vardı falan, daha iyi olur derken, elimizdekileri de aldılar.

evet upload hızlarını beşte birine indirmek için millete yeni sözleşme yapıyorlar.
    AKK olayındaki gibi bu ara uploadı hiç elleşmemeleri bu durumun en büyük göstergesi sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekno moomce

upload hızı bile yok artık 100 mbt 1 mbt upload gözükmekte sitede gitikçe geriye gidiyolar neden se

http://www.superonline.net/baglan/fiber-internet/1000-mbps

1 gigabitin de upload hızı 1 megabit.
  • Tok satıcı superonline gene ne işler çevirmiş Bu haberleşme bakanlığı, btk ne iş yapıyor hayret ediyorum. Şunlara bir dur diyen yok. Bir de atıp tutuyorlar 100Mbit standartı getireceğiz bilmemne. Senin kendi servis sağlayıcın hala 1Mbit internet satıyor çıkmışlar 100Mbitlerden konuşuyorlar. Btk desen akk`yi 3Mbite çıkarttı sonrasında uykuya devam.

Bu ülkede internet gibi artık hayatımızda zorunlu ihtiyaç haline gelen birşey bile nasıl sömürü kaynağı olarak kullanılıyor helal olsun başka birşey demiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: Tekno moomce

upload hızı bile yok artık 100 mbt 1 mbt upload gözükmekte sitede gitikçe geriye gidiyolar neden se

http://www.superonline.net/baglan/fiber-internet/1000-mbps

1 gigabitin de upload hızı 1 megabit.

hey masşalah baya hızlı demi gülüyorum da sadece sinir den adama deil derle fiber upload yok utanmaları da yok

• Eğer upload'ı 1mbps 'ye indirilerse benim abone olmalarını teşvik ettiğim 100 kişi direkt olarak farklı iss'lere geçerler. Nokta.
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.