Öğlen 12'de bence interneti kullanan fazla kimse bence yoktur. Hem öğlen yemek saati hem insanlar işte + okulda.
Mümkünse gece 7-8-9-10-11 saatlerinde ayrı ayrı alalım speed testi ve Amerika serverlarından. Malum internetin çoğunluğu = Amerika
18 ay önce yeni internet ararken sormuştum, şimdi de ev düzüyorum o eve bir ümit vardır diye sordum ama bakıyorum ki daha hala bağlı olmayan siteler bile varmış.
Bu site işinden bir çıkabilse keşke bu lanet bağlantı.
Mecidiyeköy'de olmaması bile üzücü ve sanırım ev ev bağlanabilme özgürlüğü için bir 4 yıl daha lazım.
Hızlar bende de stabil. Her yerde sorun yaşanmıyor. Büyük çoğunluk, ping ve hızlardan memnun.
quote:
Orijinalden alıntı: .ZeuS.
Hızlar bende de stabil. Her yerde sorun yaşanmıyor. Büyük çoğunluk, ping ve hızlardan memnun.
afedersiniz ama superonline ile ilişkiniz mi var? Her konuya büyük çoğunluk memnun diyorsunuz ben öyle bişey göremiyorum. Hangi servera girsem pingi yüksek olan fiber abonesi. Forumlarda herkes yardım istiyor muzdarip. Anket mi yapıyorsunuz acaba bizim bilmediğimiz bir sonuç mu var? Bana tıpkı Superonline'nın adil kullanım koşulları için %90lık kısım etkilenmiyecek dediğini hatırlatıyorsunuz...
Ben de hız ve ping olayın da sorun yaşamıyorum. Ama superonline`a, adil kullanım vs... olaylarından dolayı da gıcık olduğumu belirteyim.
Millet bu adil kullanıkm olayı uygulanıyor mu yahu?
Keşke 5 mbit gerçek sınırsız olsada ona geçsek
Fiber Internet'e gectikten sonra E-trader borsa yazilimini Mozilla ile acamaz oldum. Bunun sebebi nedir ? Internet Explorer'da bir sorun yok fakat Mozilla ile artik acamiyorum. Bir fikri olan var mi ?
evet arkadaşlar sonunda bizim bölgeyede kabloları döşüyorlar (İstanbul/pendik/ yenişehir mah.) kısmetse gelir bi kaç aya. Telekomdan kökten kurtaracak beni hem ev telefonunu kapatıcam ordan bi 50 tl kar edicem ve 1 mb limitsize verdiğim 45 tl ye 10mbit internet daha ne isterim hayırlısıyla bi gelsinde.
quote:
Orijinalden alıntı: SamirCakir
evet arkadaşlar sonunda bizim bölgeyede kabloları döşüyorlar (İstanbul/pendik/ yenişehir mah.) kısmetse gelir bi kaç aya. Telekomdan kökten kurtaracak beni hem ev telefonunu kapatıcam ordan bi 50 tl kar edicem ve 1 mb limitsize verdiğim 45 tl ye 10mbit internet daha ne isterim hayırlısıyla bi gelsinde.
afedersiniz ama superonline ile ilişkiniz mi var? Her konuya büyük çoğunluk memnun diyorsunuz ben öyle bişey göremiyorum. Hangi servera girsem pingi yüksek olan fiber abonesi. Forumlarda herkes yardım istiyor muzdarip. Anket mi yapıyorsunuz acaba bizim bilmediğimiz bir sonuç mu var? Bana tıpkı Superonline'nın adil kullanım koşulları için %90lık kısım etkilenmiyecek dediğini hatırlatıyorsunuz...
Evet ilişkim var. Müşterisiyim Superonline kullanıcıları sadece bu forumda değiller. 2 senedir bu hizmetten yararlanıyorum ve sadece oturduğum sitede 200'den fazla abonesi var. Çeşitli forumlarda bu bağlantıyla sorun yaşayanların sayısından fazla, benim bildiğim sorunsuz kullanan var. Bu hizmetin verildiği hemen her bölgede 5'den fazla kontak kurduğum kişi var. Buna dayanarak konuşuyorum. Bu tür sorunların çoğu, yetersiz bilgisayar bilgisinden kaynaklanıyor. Hemen şirketi suçlamamak lazım.
Aynı apartmanda oturduğum birisi mesela hız ve ping'lerden şikayetçi idi. Mümkün olmadığını söylerek bilgisayarını bana getirmesini söyledim. Bilgisayar resmen çöplüktü. Explorer bir sürü reklam bar'larıyla dolu, sağ alt köşede bir sürü ikon. Temiz bir formattan sonra, hiç sorun kalmadı tabi
Mutlaka bağlantıdan kaynaklanan sorunlar da olacaktır. Ama bunlar kalıcı sorunlar değil. Ben de ilk zamanlar yaşamıştım. Ama uzun süredir yaşamıyorum. Burada sistem oturdu. Ama henüz oturmayan yerler de var haliyle.
Bütün Or-an bölgesini kazdılar superonline döşüyoruz diye. Kazıları yeni bitti inşallah gelir 1-2 ay içinde.
Arkadaşlar uyanalım.. kendi altyapımız dedikleri altyapı belediyeninmiş.. sorun çıkınca belediyeden izin almadan bu altyapıya dokunamıyorlarmış.. Belediye ile davalık oldukları yerler varmış.. 100 mbit dedikleri sadece switch e kadar gördüğümüz 10/100 port hızıymış.. iyi veya kötü iptal ettirip ttnet e geçiyorum.. böyle şey olmaz..
quote:
Orijinalden alıntı: baskutuk
Arkadaşlar uyanalım.. kendi altyapımız dedikleri altyapı belediyeninmiş.. sorun çıkınca belediyeden izin almadan bu altyapıya dokunamıyorlarmış.. Belediye ile davalık oldukları yerler varmış.. 100 mbit dedikleri sadece switch e kadar gördüğümüz 10/100 port hızıymış.. iyi veya kötü iptal ettirip ttnet e geçiyorum.. böyle şey olmaz..
Bunu size kim söyledi?
quote:
Orijinalden alıntı: diciotto
quote:
Orijinalden alıntı: SamirCakir evet arkadaşlar sonunda bizim bölgeyede kabloları döşüyorlar (İstanbul/pendik/ yenişehir mah.) kısmetse gelir bi kaç aya. Telekomdan kökten kurtaracak beni hem ev telefonunu kapatıcam ordan bi 50 tl kar edicem ve 1 mb limitsize verdiğim 45 tl ye 10mbit internet daha ne isterim hayırlısıyla bi gelsinde.
Adil kullanım nedeniyle onca yazdık çizdik hala bu şartlar ile üye olucaklara laf etmek hata olur zaten. Bırakın üye olsunlar kotayı bir gün içinde tüketip, 29 gün 512kb ile devam edince, Allahım neydi günahım diye foruma düşerler.
vallaha bende aldığımdan beri bir problem yaşamadım gayet stabil çalışıyor
50 Mbit :
quote:
Orijinalden alıntı: diciotto
quote:
Orijinalden alıntı: SamirCakir
Ben limitsiz almayı düşünüyorum herzaman kullandığım gibi. Limitsizdede adil kullanım diye bir şeymi var ?
evet limitsizde adil kullanım koşulları geçerli, 10 mbit limitsizin 50 gb kotası var, ay içinde 50 gb geçince 512k fiber hızında bağlanıyorsunuz, 50 lira fazla verirseniz o zaman adalet sizden yana oluyor ve 99 liraya 10 mbit propaket alıyorsunuz, bilgi için...
çok saçma olmuş bence ttnet bile adil kullanım limitini 512k dan 1mbits'e yükseltmek üzere, fiberinde 512k yerine 1mbits yapması lazım. Yoksa 10mbits gibi bir hızdan 512k ya düşmek ne fibere yakışır nede insanlığa. Bu bağlamda ttnet daha kullanışlı çünkü aylık ortalama downloadım 75 gb civarında dolaşıyor.
günümüzde artık herşey hd int de dolaşmak bile gb lar tuutuyo bir defa 512 düşmüştüm feci bi eziyet oldu kağnı gibiydi günümzde çağ dışı bi olay daha adil bi çöüzüm bulmaları lazım.
yakında fibere geçicem adsl 8 de aylık kulllanım 20-25 gb dı adam gibi birşeyde indirmiyoruz. bakalım 50 yetecekmi