Şimdi Ara

Tellcom'dan QuikNet'le evlere Fiber Optik bağlantı ile 5 Mbit/sn hızında kotasız hizmet aylık 29 Ytl (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.748
Cevap
3
Favori
321.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ettu

quote:

Orijinalden alıntı: fotoman55

Şu andaki kampanyada senin cayma bedelini yani ödeyeceğin cezayı da superonline ödüyor (muş.) Elimdeki broşürde aynen öyle yazıyor.

Bu mesajı bana yazdıysan sağol da ben Türkiye'de hiçkimseye güvenmem. 7 ay içinde superonline iyi bir hizmet veriyormu iyice gözlemlerim. Bana o broşürün bir resmini yada linki göndersene.
    Bugün Superonline'den aldığım haberi vereyim.
    Başka bir operatörden internet hizmetini alıyorsunuz. Diyelim kampanyaya girdiniz ama kampanyanın bitmesine daha
    8 ayınız daha var. Superonline abonesi olduğunuzda size 150TL'yi ödüyor, kalanını siz cebinizden ödüyorsunuz.

Uygun bir zamanda resmi çeker koyarım buraya kardeş. Yalnız şöyle birşey var bölgelere özel kampanyaları da var. Örneğin Ben Ankara/Eryamandayım. Şu anda bu bölgeyle ilgilenen Ulubay digital teknolojileri. Bu bölge için 3 ay bedava kullandırıyorlar sonra tarifen neyse onu ödemeye başlıyorsun. Ayrıca eryaman için broşürde "Fiber internete geçeceklerin (Ceza) cayma bedeli de BİZDEN" şeklinde bir ibare mevcut. Ben buna abone oldum bugün geleceklerdi dün belirttiğim gibi kuruluma ancak aradılar yoğunluktan dolayı yarına kaldığını söylediler. SMS'le de yarın gelecekleri saatleri belirtip online hizmet için şifremi falan gönderdiler.

Bu bendeki broşürde durum bu. Ha başka yerler içinde aynı kampanyalar varsa onu bilemem.

• Ayrıca bölgenize hizmetin başlayacağının en güzel belirtisi eğer ttnet adsl kullanıyorsanız sürekli olarak ttnet müşteri hizmetleri tarafından rahatsız edilecek olmanızdır. (TTnetteki taahhütünüz bittiyse) Adamlara istemediğimi söylediğim halde sürekli olarak beni aradılar ve çeşitli yollarla taahhüt vermem için ısrar edip durdular. Bende istemediğimi söyledim ve aradıkları zaman açmadım.
  • TTnetten bu yılın başında kurtulmuş, Smile adsl'in 16 aylık kampanyasına üye olmuştum. Önümde 7 ay daha var. 7 ay 40 TL 280 TL yapar. Superonline 150TL ödüyor. Kısmet olursa 3 ay sonra geçebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

@Ziwro

Koşuyolunun Neresinde Oturuyorsun Tansaş'ın Oralardamı

-

@Shadow006

Süper Bir Haber Bu O Zaman Yeni Yıl'a Bizim Siteyede Geliyorlar...

Pazar Sokağının Orda, Ozlem Sitesinin Karsısında.

Hala gelmedi 2 sene oldu ya...

• Şu Üsküdar Bulgurlu'ya bir gelse... düşük ihtimal ama 6 ayda bir başvurumu tazeliyorum. Gelince başvurunuz dikkate alıncaktır diye artık sabit mail atmaya başladılar
  • bende bugün quicknet 20 mbit abonesi oldum ama hızçok dalgalı bir 3 mbit bir 14 mbit oluyor arada sırada 18 mbit'e çıkıyor. İstanbul ataköydeyim bu dalgalanmanın nedeni ne olabilir bir fikriniz varmı acaba.İstanbul avrupa yakasında quicknet kullanıpta bu ve benzeri problemle karşılaşmış olan var mı?
  • istanbul avrupada oturupta hız ve ping te problem yaşayan varmı?
  • En sonunda bağlandı benimkide :)

Hızda aşırı dalgalanma olduğu doğrudur. Elemana sordum. Beklediğim gibi abi altyapı yeni bir sürü switch takıp çıkarıyoruz, yeni yeni santrallar v.s. devreye sok falan filan derken böyle oluyor dedi. Düzeleceğini de söyledi. tabii.

Her ne olursa olsun ttnete aynı parayı verdiğimin 2 katını baan her türlü veriyor ya yeter. Yeni bir sistem elbette tam bir stabilite beklemek şu anda doğru olmaz.
  • Fatih te mahrumiyet bölgesindeyiz o zaman. Burada yakında sitede yok ki, siteden isterlerde bizde sebepleniriz diyelim..
  • Bende geçmeyi düşünüyorum, Bayrampaşa'da mevcutmuş. Bayrampaşa Murat Mahalesinde kullanabilirimiyiz,kullanan arkadaş var mı?
  • İçerenköy'de oturuyorum. hizmet bu bölgeye gelmiş, mevcut bir sitede altyapı kurulmuş. Bazı yerlerde müstakil binalara da hizmet verdiklerini duydum. bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba ? çünkü şayet binaya servis yapılırsa mevcut bütün kullanıcıları ve dükkanları quicknete geçirebilecek potansiyelim var.
  • ya şu tellcom un telefonu olan var mı arkadaşlar..1 aydır gelip bağlayacaklar hala bağlamadılar...
    hala uğraşıyorum...
  • Bugün bostanlı tarafında ekipleri gördüm kabloları bağlıyorlardı.
  • sinanoba / mimaroba / ekinoba taraflarına ne zaman gelicek bir bilgisi olan varmıdır geldiği gün superonline'ye geçmeyi düşünüyorum
  • Adana'da havaalanı civarına da döşediler Fiber optik kabo...Yerler deşildi kablolar koyuldu,belirli mesafelerle bir miktar kablolar da dışarıda bırakılmıştı... Şimdi o fazlalıkları da almışlar...Acaba ne zaman geçer faaliyete...
  • biz ankara batıkentteyiz sitemize fiberi çektiler kablonun şekli bile değişik bakıra benziyor içi daha satışları başlamadı ama binalara kadar çekip kutularını koydular bizde komşuyla 100 megabit almayı düşünüyoruz 3 komşu karşlı sitede satışı başladı 10 liradan balşıyor .. 100 megabiti bilmiyorum ama 1 megabit sınırsız 10 lira heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omuryavuz -- 15 Şubat 2010; 15:27:06 >
  • Arkadaşlar evka 5 de oturanlara hayırlısı olsun özlem ile beklediğimiz fiber internet çalışmalarına dün itibari ile başlandı. Çalışanlara sorduğumda 1 ayda çalışmaların tamamlanacağı söylendi. Bu yatırımı yapan emeği olan herkese teşekkürler. Bizi telekom çilesinden kurtardıkları için.
  • superonline mı bir daha asla.. kombimi patlattılar...
  • en stabil TTNET , her saat aynı sonuç...

Telcom, bina çıkışına 100mbit veriyor sonra her eve 100mbit diye, garantisi olmayan hızlar vadediyor...

evet bütün sitede bir tek siz bağlnıyorsanız 100 mbit görebilirsiniz :) ama önemli olan istikrar.. gece gündüz aynı bağlantı olması...

Tellcom'dan QuikNet'le evlere Fiber Optik bağlantı ile 5 Mbit/sn hızında kotasız hizmet aylık 29 Ytl
  • Tellcom'dan QuikNet'le evlere Fiber Optik bağlantı ile 5 Mbit/sn hızında kotasız hizmet aylık 29 Ytl

Tellcom'dan QuikNet'le evlere Fiber Optik bağlantı ile 5 Mbit/sn hızında kotasız hizmet aylık 29 Ytl

20/5 mbit fiber kullanıyorum dediklerine göre apartmanda %80 oranında fiber kullanılıyor bu hızlara ulaşmam mümkün değildi. nasıl oluyorsa stabil 20 mbit ile indiriyorum yanlış bilgilendirmeyelim arkadaşları. ha şimdi yaptıkları şerefsizlikleride görmemezlikten gelemeyiz

• 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.