Şimdi Ara

Tellcom'dan QuikNet'le evlere Fiber Optik bağlantı ile 5 Mbit/sn hızında kotasız hizmet aylık 29 Ytl (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.748
Cevap
3
Favori
321.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tellcom'dan QuikNet'le evlere Fiber Optik bağlantı ile 5 Mbit/sn hızında kotasız hizmet aylık 29 Ytl

pingler yine coştu bakar mısınız! ...

Cumartesi Pazar akşamları artık böyle sanırım Ankara'da. Online oyun oynamayı beklemeyin cumartesi pazar günleri/akşamları. Alıcak arkadaşlar bir daha düşünsünler.
    Öncesinde aktarma çalışma vs var diye düşünmüştüm ama ne tesadüftir ki hep cumartesi pazar ve özellikle akşamları böyle durum.

Normalde olması gereken değerler. (PING).
    Tellcom'dan QuikNet'le evlere Fiber Optik bağlantı ile 5 Mbit/sn hızında kotasız hizmet aylık 29 Ytl

Edit:

Bir tane mi anlayan yok bu işlerden superonline destek hattında yahu.... 1 tane!! pinglerım hala dalgalı , başka 2 laptop l da denedim bağlantıyı hala ping değerlerim inanılmaz dalgalı. Frankfurt 1 40ms , 2 dk sonra 300-400ms , Ankaradayım ankara pingliyorum normalde 2ms olması lazım aldığım değer 140 200 arası.. eskişehir öyle. UK 120 civarı normalde ama gel görki 400 lere fırlıyo. Destek hattını ara BIZIM YAPABILICEGIMIZ BISI YOK PINGLERLE ILGILI. Var mı arkadaşlar bu işlerden anlayanlar tecrübeli olanlar aranızda, en yapmalıyım artık sinir harbi yaşatmaya başladı , ttnet arar oldum. TTnet 1mbit pinglerimi özler oldum yeminlen.. Arıza kaydı bile açmama IZIN VERMIYORLAR.. biz birşey yapamayız diyorlar pinglerle ilgili. Tecrübeli arkadaşlar bir yol gösterin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 20 Aralık 2009; 13:49:56 >

• Kardeş valla bende aynı sorunu yaşıyorum ya.

Sabah gün içinde internet harika ama hangi gün olursa olsun akşam olduğunda internet sapıtıyor.

Cod 2 oynarken 20-15 ms arası gidip gelirken saat 8'den sonra 100ün altını zor görüyor bu gerçekten kötü bi durum.

Bunu yolu yok mudur acaba 1mbit internetle bu pingi görmüyordum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cembu1991

Kardeş valla bende aynı sorunu yaşıyorum ya.

Sabah gün içinde internet harika ama hangi gün olursa olsun akşam olduğunda internet sapıtıyor.

Cod 2 oynarken 20-15 ms arası gidip gelirken saat 8'den sonra 100ün altını zor görüyor bu gerçekten kötü bi durum.

Tellcom'dan QuikNet'le evlere Fiber Optik bağlantı ile 5 Mbit/sn hızında kotasız hizmet aylık 29 Ytl

Sorundan haberdarlar göya, son aramamda öyleydiler. Bugün biraz iyi gibiydi sabahtan ama akşam eve geldim ve yine aynı sorun. TTnet mi sorun çıkartıyor anlamış değilim ama 3 hafta oldu ve hala aynı sorunlar devam. Sabır zorlama diye buna diyorlar sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: disorderpunk

quote:

Orijinalden alıntı: cembu1991

Kardeş valla bende aynı sorunu yaşıyorum ya.

Sorundan haberdarlar göya, son aramamda öyleydiler. Bugün biraz iyi gibiydi sabahtan ama akşam eve geldim ve yine aynı sorun. TTnet mi sorun çıkartıyor anlamış değilim ama 3 hafta oldu ve hala aynı sorunlar devam. Sabır zorlama diye buna diyorlar sanırım.

Gerçekten sabır zorluyorlar kardeş. İnsanlar daha yeni yeni katılmaya başladı superonline'ye. Eğer bu yavaşlama tahmin ettiğim gibi insanların superonlineyi tercih ettiklerinden oluyorsa ayvayı yedik daha buraya gelmek isteyen tonla adam var artık akşamları oyunda 300 pingle falan oynarız heralde.

• Ooo neler duyuyorum neler. Meğer Superonline'da herkesin nete yüklendiği zaman yavaşlıyormuş. Eee ne anlamı kaldı fiber internetin. Ben 4 Mbit sınırsız Kablonet kullanıyorum son zamanlarda kanser etti beni. Aynen dediğiniz gibi yoğun saatlerde hızım 512'ye bile düştüğü oluyor. Pingler dehşet yüksek. Ama gündüz ve sabahlara kadar jet gibi.

Demekki Fibernet'te havuzdan kullanıyormuş. Şu dediklerinizden sonra Fiberde gözümde bitti. Şuan alt yapısı yeni yeni abone kazanmasına rağmen yetmiyorsa, ilerde abone arttıkça biraz daha iyileşir ama yine bu yavaşlamalar devam edecek demektir malesef. Bizim anladığımız mükemmel stabil ve sorunsuz net beklentimiz hiç bir zaman gerçekleşmeyecek.
  • halen müstakil evlere verilmiyor değilmi fiber net ???
  • eve oyun serverı kurmak için sabit ip alabiliyo muyuz ?
  • Ankara/Eryaman Güzelkent mahallesi 378. sok civarı bağlamaya başladılar. Bugün eve girerken eleman kayıt için bekliyordu apartmanın girişinde bende uzun zamandır bekliyordum onları kayıt oldum yarın akşama doğru bağlanacak bakalım hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: l2aven

eve oyun serverı kurmak için sabit ip alabiliyo muyuz ?

Başvuruken sabit IP diye bas bas bağırdım ama malesef her internet gidişte yeni ip geliyor. Müşteri hizmetlerin sorup cevabınızı alırsanız lütfen burda bizimle paylaşın.
  • O sitelerde oturan insanların statüleri,gelir düzeyleri mağlum ortada zaten.Sen onlara 49a da versen 149a da versen dokunmaz.Liranın hesabını yapcaklarını sanmıyorum,şu hizmeti bizlere verseler de telekomun zulmünden kurtulsak
  • quote:

quote:

Başvuruken sabit IP diye bas bas bağırdım ama malesef her internet gidişte yeni ip geliyor. Müşteri hizmetlerin sorup cevabınızı alırsanız lütfen burda bizimle paylaşın.

Ben kullanıyorum her zaman sabit ip.
    Sunucuya yada şirket ağına erişim yapmak için sabit ip gerek diyin bir iki güne tanımlıyorlar birde üstelik aylık 2 tl mi ne alıyorlar.
  • Benim Ip im sürekli sabit, dinamik ip almak istiyorum, ekstra ücreti var mı?
  • valla benim de bağlantı berbat... son 1 haftadır... fazla üye olan mı oldu artık kapasiteleri yetmemeye başladı galiba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gun

quote:

quote:

Ben kullanıyorum her zaman sabit ip.
    Sunucuya yada şirket ağına erişim yapmak için sabit ip gerek diyin bir iki güne tanımlıyorlar birde üstelik aylık 2 tl mi ne alıyorlar.

işin ilginci faturalarım 53TL geliyor hep. 49 + 4. Fikri olan var mı?

• Nihayet Superonline fiber internet bizim siteye de geliyor. Yılbaşından hemen sonra alt yapıyı kuruyorlar. Ama ne yazık ki ben Smile adsl'de 7 ay daha kalmak zorundayım.
    Yer:Bursa Melisköy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 29 Aralık 2009; 15:20:19 >
  • Şu andaki kampanyada senin cayma bedelini yani ödeyeceğin cezayı da superonline ödüyor (muş.) Elimdeki broşürde aynen öyle yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chimaerane

O sitelerde oturan insanların statüleri,gelir düzeyleri mağlum ortada zaten.Sen onlara 49a da versen 149a da versen dokunmaz.Liranın hesabını yapcaklarını sanmıyorum,şu hizmeti bizlere verseler de telekomun zulmünden kurtulsak

Ne alakası var arkadaşım. Ben emekli memur çocuğuyum. Babamın aldığı maaş 1000 TL. Sitede kirada oturuyorum. Liranın hesabını yapmadan yaşanabilir mi bu memlekette? 50 lira ttnete vermeye devam edeceğime aynı parayı bunlara veririm en kötü hesapla 2mbps gelse bile kârdır.
  • geçenlerde kablonetten kutuları değiştirmeye geldiler, bende superonline dan geldiler diye sevindim bir an
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotoman55

Şu andaki kampanyada senin cayma bedelini yani ödeyeceğin cezayı da superonline ödüyor (muş.) Elimdeki broşürde aynen öyle yazıyor.

Bu mesajı bana yazdıysan sağol da ben Türkiye'de hiçkimseye güvenmem. 7 ay içinde superonline iyi bir hizmet veriyormu iyice gözlemlerim. Bana o broşürün bir resmini yada linki göndersene.
    Bugün Superonline'den aldığım haberi vereyim.
    Başka bir operatörden internet hizmetini alıyorsunuz. Diyelim kampanyaya girdiniz ama kampanyanın bitmesine daha
    8 ayınız daha var. Superonline abonesi olduğunuzda size 150TL'yi ödüyor, kalanını siz cebinizden ödüyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 29 Aralık 2009; 18:00:10 >
  • uygulama güzel
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.