Şimdi Ara

Tellcom'dan QuikNet'le evlere Fiber Optik bağlantı ile 5 Mbit/sn hızında kotasız hizmet aylık 29 Ytl (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.748
Cevap
3
Favori
321.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende içerenköyde oturuyorum bizim oraya gelmiş ama suan sadece sitelere veriyorlarmiş aparmanlara sonra dediler
    1mbit sınırsız kulanıyorum gelse hemen geçecegim..
    [
  • Merak edenler oluyordu, hız testi yaptım.

Tellcom'dan QuikNet'le evlere Fiber Optik bağlantı ile 5 Mbit/sn hızında kotasız hizmet aylık 29 Ytl

Ankara Batıkent bölgesinde Fiber İnternet'den tam performans alabiliyorsunuz. 1 seneyi aşkın süredir kullanıyorum. İlk birkaç ay, yeni olmasından dolayı sorunlar çıkıyordu ama şu anda aylardır tam performans ve sorunsuz kullanıyorum. Memnunum.
  • Düşük hız alıyoruz diye şikayetlerden sonra, bizim 860 dairelik sitenin içine Türk Telekom fiber hat döşedi. Şu küçük telefon kutularını kaldırıp, daha büyük kutular koyuyorlar. Acaba QuickNet'in siteye gelmesi için talep yapılsa, Türk Telekom'un döşediği bu fiber hat mı kullanılır, yoksa kendileri tekrar hat mı döşemek zorundalar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 15 Kasım 2009; 12:15:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Düşük hız alıyoruz diye şikayetlerden sonra, bizim 860 dairelik sitenin içine Türk Telekom fiber hat döşedi. Şu küçük telefon kutularını kaldırıp, daha büyük kutular koyuyorlar. Acaba QuickNet'in siteye gelmesi için talep yapılsa, Türk Telekom'un döşediği bu fiber hat mı kullanılır, yoksa kendileri tekrar hat mı döşemek zorundalar?

Bunu biz bilemeyiz. Anlaşmalar nedir iki şirket arasında, ne gibi prosedürler izleniyor, en iyisi kendilerine sorum öğrenmek.
  • nerede oturuyorsun, bizim siteye kurdular kutuları koydular ama 1 aya yakın zamandır hala abone alımına başlamadılar.

quote:

Orijinalden alıntı: AL[e]N

bende içerenköyde oturuyorum bizim oraya gelmiş ama suan sadece sitelere veriyorlarmiş aparmanlara sonra dediler
    1mbit sınırsız kulanıyorum gelse hemen geçecegim..
    [
  • kardeşler peki ankarada yenimahallede nezaman normal binalara döşemeye başlarlar en geç 1-2 sene içinde döşemeye başlarlarmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melikbay -- 18 Kasım 2009; 21:41:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melikbay

kardeşler peki ankarada yenimahallede nezaman normal binalara döşemeye başlarlar en geç 1-2 sene içinde döşemeye başlarlarmı?

Çok sonra olur o. Bütün mahallelerin altına hattı döşemeleri lazım. 3-4 seneden önce beklemeyin bence. Çünkü bir apartman için bile çok masraf ediliyor. 3-4 daire için o masrafa girmezler.
  • ozaman bizim evi satıp siteye taşınmamız lazım toplanın çoçuklar siteye taşınıcaz :D işin şakasıda malesef durum onu gösteriyo zaten evi değiştircezde bilmem :S
  • Arkadaşlar, ben Beylikduzu Adakent'te oturuyorum. Geçtiğimiz hafta sitemize Tellcom fiberoptik kablolarını çektiler. Ancak müşteri hizmetlerini arıyıp bu hizmetten faydalanmak istediğimi söylediğimde henüz sitenize hizmet veremiyoruz diyorlar. Ne zaman hizmete geçer sorusuna da cevap veremiyorlar.

Sorum şu ki; fiberoptik kabloların çekilmesinden ne kadar sonra bu hizmeti vermeye başladılar sizde? Ne zaman başvuru yapmalıyım?
  • Öncelikle verdiğin bilgiler için teşekkürler shadow006.

Ben 2 hafta önce Quiknet 10 Mbit üyesi oldum. Tabanlı sitesi / Beylikdüzü / İST.

Şu ana kadar kopma sorunu yaşamadın. MH konusunda çok şikayet var ben 3 kez aradım üçündede çabucak ulaşıp sorunumu hallettirdim. Yaptığım hız testlerinde yurtiçi herdaim 10 Mbit civarı gösterirken yurtdışı seçilen mesafeye bağlı olarak 10 Mbit in oldukça altına düşüyor. Quiknet in yurtdışı çıkışlarına öncelik vermesi gerek.

Az biraz netten araştırma yaptım 2008 sonunda 250.000 aboneleri varmış. 2009 sonunda 400.000 e çıkarmayı hedefliyorlarmış. Gerçektende 3-4 yıllık bir şirket için oldukça iyi rakamlar.
  • Başlığıda editlemeliyiz artk 5 mbit tarih oldu en düşük 10 mbit şu anda.Tellcom hizmetinden faydalanmak isteyen arkadaşlarada gönül rahatlığı ile geçmelerini tavsiye ederim.Hızda hiçbirşekide azalma olmuyor 2mb/sn=20 mbit ile dosyalara saplanıyorum.İndirimleri kampanyası derken 4 ayda toplamda 40 lira fatura ücreti ödedim.TT nette olduğumu varsayarsam bu zaman içinde cebimden 200 TL çıkıcaktı.Ayrıca ttneti kapatınca inidirmleri geri ödüyorsunuz sözleşmeyi gününden önce fesh etmeyip bu ücreti ödemek istemeyen arkadaşlar olabilir ama Tellcom ttneti kapattığınızı gösteren belge ile ödeme makbuzunu fax olarak yolladığınız takdirde size bu tutarı bir sonraki ayın faturasından düşüyor hiçbir maddi kaybınız yok tamamen her yönden kazançlı oluyorsunuz tellcoma geçince

• Apartmana sistem kurulmadan tek aboneye hizmet vermiyorlar.Sistemi çekiyorlar apartmana ilk önce yönetici ile konuşup onay alıyorlar sözleşme yapılıyor.Evin en yukarısına server dolabı koyuluyor sokaktan çekilen hat apartmana giriyor ve dolaba kadar çıkıyor oradan portlar halinde aşağı doğru dairelere ulaşıyor...Apartmana sistme kurulumu içinde herhangi bir ücret alınmıyor.Şu anda bağlansanız 3 ayt bedava kullanıcanız modeminiz verilecek ayrıca ttneti kapatırsanız ödemeyi gösteren belgeyi de tellcoma faxlayıp indirim yaptırıyorsunuz cebinizden neredeyse 4 ay boyunca net parası çıkmıyor
  • bu tarihte yazmış arkadaşımız
    25 Aralık 2007, 20:47:53

2010 oldu hakkaten 10 mbps oldu ileri görüşlü üyelerimiz varmış yaa

quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

quote:

Orjinalden alıntı: Shadow2345456

Toplanın çocuklar ağaoğlu'na taşınıyoruz

Şaka bi yana kimsenin VDSL2'den haberi yok galiba.En başta fiyatlar yüksek, hızlar nispeten düşük olacaktır fakat kısa süre içinde toparlayıp aynı hızlara aynı fiyatla ulaşabileceğiz.Birileri gelipte 2100 yılındamı falan diye sormasın.En geç 2009'da her birinizin evinde en düşük 10mbit bağlantı olacak.

1mbit oldu da ne oldu.her gün sorun her gün hız problemleri.2010 da 10 mbit derler 1mbit den yukarısını göremeyiz.

• ağlamak istiyorum

quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

Merak edenler oluyordu, hız testi yaptım.

Tellcom'dan QuikNet'le evlere Fiber Optik bağlantı ile 5 Mbit/sn hızında kotasız hizmet aylık 29 Ytl

Ankara Batıkent bölgesinde Fiber İnternet'den tam performans alabiliyorsunuz. 1 seneyi aşkın süredir kullanıyorum. İlk birkaç ay, yeni olmasından dolayı sorunlar çıkıyordu ama şu anda aylardır tam performans ve sorunsuz kullanıyorum. Memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

ağlamak istiyorum

quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

Merak edenler oluyordu, hız testi yaptım.

şaka gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: AyBuBi

Arkadaşlar, ben Beylikduzu Adakent'te oturuyorum. Geçtiğimiz hafta sitemize Tellcom fiberoptik kablolarını çektiler. Ancak müşteri hizmetlerini arıyıp bu hizmetten faydalanmak istediğimi söylediğimde henüz sitenize hizmet veremiyoruz diyorlar. Ne zaman hizmete geçer sorusuna da cevap veremiyorlar.

Sorum şu ki; fiberoptik kabloların çekilmesinden ne kadar sonra bu hizmeti vermeye başladılar sizde? Ne zaman başvuru yapmalıyım?

Soruma cevap verebilecek bir arkadaş yok mu? Quicknet kullananlar ne zaman nasıl bağlattılar hizmeti?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar, ben Beylikduzu Adakent'te oturuyorum. Geçtiğimiz hafta sitemize Tellcom fiberoptik kablolarını çektiler. Ancak müşteri hizmetlerini arıyıp bu hizmetten faydalanmak istediğimi söylediğimde henüz sitenize hizmet veremiyoruz diyorlar. Ne zaman hizmete geçer sorusuna da cevap veremiyorlar.

Soruma cevap verebilecek bir arkadaş yok mu? Quicknet kullananlar ne zaman nasıl bağlattılar hizmeti?

İlk önce gelip sizin apartman yöneticiniz ile konuşup apartmana sistemin montajı için onay alınması ve sözleşme yapılması gerekiyor tek aboneye hizmet maalesef yok.Montaj ve server kurulumu tamamlanınca apartmana en geç 3-4 gün içinde bağlantı talep edip hizmetten yararlanabilirsiniz...

• Çok teşekkür ederim bilgi için...
  • birde şu hızları bursada müstakil evlerde görebilsek ara sokaklara fıberı nasıl dosucekler acaba onceden dogalgaz borularının yanına sarı bı boru daha konulmustu acaba onun ıcındenmı gelıcek ..
  • Fustercluck malesefki cogu yerde öyleleri var :( Acı ama gercek. ZeneX'te cok cekti ama su an biraz mutluluk var icinde. Bizim yöneticiyede telefon vermisler bedavaya. Bir kac sey daha ama tabi asıl ilgilenen bana bisi yok xD
  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.