Şimdi Ara

Tellcom QuikNet Kullanıcıları: Sorunlar, Çözümleri ve Teknik Paylaşımlar (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
997
Cevap
3
Favori
94.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alperemr

arkadşlar superplay uzerınden mac ızleyen varmı.. Bende göruntu cok kare atlıyor. Sizde de öylemi?

Bende film izledim dün akşam... Hiç memnun kalmadım... 10mbit internetim fakat çok takılıyor ve ara ara kapanıp en başa atıyor..

Birde telefon olayını kullanan bir arkadaş varsa, faydalarını ve memnuniyetini paylaşırsa çok sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woodrow -- 17 Kasım 2009; 13:18:30 >
  • telefon hizmetini kullanabilen varmı? ben yeni aboneyim ve 1-2 aydır telefonu çalıştıramadılar
  • Selam arkadaşlar,pirelli router üzerinden açılan bir portu durumuna göre hangi IPye forwardlayacağını ayarlayabiliyormuyuz?
    Mesela evde iki pc kullanıyoruz,iki ip içinde aynı portları forwardladım,sadece biri için açıyor portları,çakışma oluyor yani bunu önlemenin yolu nedir NAT falan karıştırmak gerekiyormuş galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoNstRuM

telefon hizmetini kullanabilen varmı? ben yeni aboneyim ve 1-2 aydır telefonu çalıştıramadılar

Ben telefon hizmetini kullanıyorum. Ses kalitesi oldukça iyi. Eğer bir telefon numarası tahsis ettilerse (0850 xxx xx xx) ve görüşme yapamıyorsanız nedeni, modeminizin mac nosu ve seri nosunun superonline daki ile aynı olmamasındandır. 0212 444 22 20 yi arayın ve kontrol etmelerini sağlayın. Aynı sorunu yaşadım yarım saat içinde hat açık hale geldi. Cep telefonundan yardım merkezini arayacaksanız mutlaka 0 212 444 22 20 olarak arayın çünkü diğer türlü cebe çok yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Woodrow

quote:

Orijinalden alıntı: alperemr

arkadşlar superplay uzerınden mac ızleyen varmı.. Bende göruntu cok kare atlıyor. Sizde de öylemi?

Bende film izledim dün akşam... Hiç memnun kalmadım... 10mbit internetim fakat çok takılıyor ve ara ara kapanıp en başa atıyor..

Birde telefon olayını kullanan bir arkadaş varsa, faydalarını ve memnuniyetini paylaşırsa çok sevinirim...

Bence en önemli faydası sabit ücret yok ve türk telekoma göre ucuz. Olumsuz yönü telefonu kullanmak için modemin sürekli açık kalması. Ben zaten sürekli cep telefonu kullanıyorum yedek olması açısından sabit ücret ödemeyeceğim için bu hizmeti de aldım.

• Bugün öğrendiğim birşey var;

0212 veya 0216 lı numaralardan dış arama gelmiyormuş telefona! Bu bilgiyi müşteri hizmetlerindeki kız verdi...

Kullanan arkadaşlar daha detaylı bilgi verebilirse sevinirim...

Birde bu ttnetten giripte quicknetten giremediğim sitelere çözüm olarak direk DNS verebilecek bir arkadaş varsa sevinirim

Teşekkürler..
  • Sözü edilen telefon 444 22 20 ise yanlış bilgi vermiş kızcağız. Çünkü ben alan kodu ekleyerek arıyorum ve görüşüyorum. Ayrıca onlar beni aradıklarında cep telefonumda çıkan numara 0 212 444 22 20. 216 ekleyerek hiç arama yapmadım, aranabildiğini de duymadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessiz.kral_43

Arkadaşlar Quiknet kullanabilmem için site'de mi oturmam lazım?

Quiknet'in sitesinde oturduğum mahallede hizmet verdiği yazıyor ama site'de değilim 2 katlı bi binadayım başvuru yapsam bağlatabilir miyim ?

Saygılar

Sizin binanızın o siteye olan mesafesi ve aynı sırada olması önemli. Arada yol geçiyorsa o hizmeti vereceklerini sanmıyorum. Ama aynı hizada ve yakınsa çatı geçişi dahil swich olmayan binaya da hizmet verdikleri duydum. Doğruluk derecesi nedir bilmiyorum.
  • Telefon hizmetini kullanacaklara bilgi vereyim.

Bu hizmeti kullanacak olan kişiler, sınırlama olmaksızın her yönü arayabilirler. Ama sadece bu hizmetten yararlanan diğer kişilerden ve Turkcell abonelerinden aranabilirler. Şu anda diğer firmalarla da anlaşmalar sürüyor. 2010 yılı içerisinde Avea, Vodafone ve Telekom sabit hatlarından da arama alınabilecek.
  • Superonline fiber bağlatmak üzereyim. Olumlu olumsuz birçok görüş var.

Apartman boşluğundan kablolar gelip daireye kapı üzerinden giriyor. 6.Kat. Modemi girişe biryere koyup, modemden başka bir kabloyu mu 10 - 12 metre odaya bilgisayarama taşıyacağım.Yoksa alttan gelen kabloyu mu taşımak daha avantajlı olur(Modem pcnin yanında). Bilgisayara herhangi bir kurulum yapılacak mı pirelli ile alakalı?

Telefon bağlantısı da almak istiyorum. Şu an evi taşıyorum. Taşındığım yere hazır sistemle taşınmak istiyorum. Telefon bağlantısını hemen yapabiliyorlar mı? Yurtdışından aranabilcek miyim. Verilen dakikalarla yurtdışını arayabilir miyim? Telekomdan iptal gerekir mi bu sefer aynı numara nasıl kalacak?

Bir arkadaş yazmış hiç aklıma gelmemişti 10mbit sınırsız alacaktım. 3 ay bedava olayı var. 3 ay 100 mbit alıp 3. aydan sonra 10mbite düşürmek istesem düşürüyorlar mı? Tahaaüdü 10mbite göre yapıyosun.

Aklıma gelenler bunlar bağlatan arkdaşlardan bilgi istiyorum. Teşekkürler.

• yardımın için Sagol,

Eger superonline'a ulaşabilirsem kontrol ettirecegim, malum müşteri hizmetleri ile görüşebilmek için telefonda sabırlı olup uzun uzuun beklemek gerekiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: rayen

quote:

Orijinalden alıntı: MoNstRuM

telefon hizmetini kullanabilen varmı? ben yeni aboneyim ve 1-2 aydır telefonu çalıştıramadılar

Ben telefon hizmetini kullanıyorum. Ses kalitesi oldukça iyi. Eğer bir telefon numarası tahsis ettilerse (0850 xxx xx xx) ve görüşme yapamıyorsanız nedeni, modeminizin mac nosu ve seri nosunun superonline daki ile aynı olmamasındandır. 0212 444 22 20 yi arayın ve kontrol etmelerini sağlayın. Aynı sorunu yaşadım yarım saat içinde hat açık hale geldi. Cep telefonundan yardım merkezini arayacaksanız mutlaka 0 212 444 22 20 olarak arayın çünkü diğer türlü cebe çok yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: onlykul

Superonline fiber bağlatmak üzereyim. Olumlu olumsuz birçok görüş var.

Apartman boşluğundan kablolar gelip daireye kapı üzerinden giriyor. 6.Kat. Modemi girişe biryere koyup, modemden başka bir kabloyu mu 10 - 12 metre odaya bilgisayarama taşıyacağım.Yoksa alttan gelen kabloyu mu taşımak daha avantajlı olur(Modem pcnin yanında). Bilgisayara herhangi bir kurulum yapılacak mı pirelli ile alakalı?

Telefon bağlantısı da almak istiyorum. Şu an evi taşıyorum. Taşındığım yere hazır sistemle taşınmak istiyorum. Telefon bağlantısını hemen yapabiliyorlar mı? Yurtdışından aranabilcek miyim. Verilen dakikalarla yurtdışını arayabilir miyim? Telekomdan iptal gerekir mi bu sefer aynı numara nasıl kalacak?

Bir arkadaş yazmış hiç aklıma gelmemişti 10mbit sınırsız alacaktım. 3 ay bedava olayı var. 3 ay 100 mbit alıp 3. aydan sonra 10mbite düşürmek istesem düşürüyorlar mı? Tahaaüdü 10mbite göre yapıyosun.

Aklıma gelenler bunlar bağlatan arkdaşlardan bilgi istiyorum. Teşekkürler.

Daireye giren kabloyu bilgisayar yakınlarına kadar çektirip, modemi PC yakınında kullanmak en mantıklısı. Wireless kullanacaksanız, modemin evin merkezi bir yerinde durması da düşünülebilir. Bilgisayara herhangi bir kurulum yapılmıyor. Sadece ethernet kablolarını bağlamanız yeterli. Port açma işlemleri için browser'dan modem arayüzüne girmeniz gerekecek. Onu da çeşitli dökümanlardan kolayca halledebilirsiniz.

Telefon bağlantısı almanız durumunda, her yönü arayabiliyorsunuz ancak sadece Turkcell ve Superonline'dan telefon hizmeti alan kişiler tarafından aranabiliyorsunuz. Bedava dakikalar yurt dışı kademe 1 için de geçerli oluyor.

Bedava hakkınızı 100mbit ile kullanıp da daha sonra 10Mbit'e geçen vardı ilk Quiknet hizmete başladığında. Bunu müşteri hizmetlerine sorduğunuzda net bir cevap alamıyorsunuz ama hızınızı istediğiniz zaman düşürme hakkınız var. Taahhütname, aboneliği bitirmemenizle alakalı. Hangi hızda kalacağınızı belirlemiyor.

• doğru arkadaşım . size bunu resmi olarakta ispatlayabilirim. izmir mavişehirde bu günlerde bilboadlarda 100 mgb ışık hızı diye reklamlar stantlar var resmen yalan söyleyip insanları kandırıyorlar. izmir selçuk bloklarında 100 mgb hız yok.elimde resmi kendilerinin yazdığı evrak var. 100 mgb hız yok en fazla 45 mgb görüldü diye. sonuç alt yapı yetersizliği dendi. ancak 3 aydır tek bir iyileşme yok. kesinlikle tüm üyeler hız teslerini yapsınlar. boşa para vermeyiniz.
  • aman arkadaşım. aklın varsa süperonline den uzak dur. yorumları iyice oku. sikayetvar a girip süperonlineden bir bak bakalım nasıl bir kurum.kesinlikle sözünde durmayan ,tahüt ettikleri hız ve hizmeti bvermeyen,aşırı kota aşımı ile mağruz bırakan bir kurum. haaa illede üye olacağım derseniz sınırsız olun..yoksa astarı yüzünden pahalı olur.
  • sayın zeus bey gelip bu hızın yarısınını 100 mgb üyesi olan şahsımın izmir mavişehirdeki evinden de göstersene..45 mgb bile yok..
  • Doğrudur. Bağlantı hızında mgb diye bir terim yok...
  • Daha bugün bağladılar. 5 saat oldu ve net gitti... Tebrikler. Teknik destek felaket. Modem aç, reset at, kullanıcı adı şifre yazdan ibaret... 48 saat içinde çözeceklermiş sorunu. Ve sorunun ne olduğu belli değil :) Şaka gibi ya. Gerçekten. 5 saat oldu daha bağlayalı ve net gitti. :) Tebrikler Superonline...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duna

Daha bugün bağladılar. 5 saat oldu ve net gitti... Tebrikler. Teknik destek felaket. Modem aç, reset at, kullanıcı adı şifre yazdan ibaret... 48 saat içinde çözeceklermiş sorunu. Ve sorunun ne olduğu belli değil :) Şaka gibi ya. Gerçekten. 5 saat oldu daha bağlayalı ve net gitti. :) Tebrikler Superonline...

Bulunduğunuz bölgede altyapı yeni kurulduysa, böyle sorunlar olması doğaldır. Ben de ilk aylarda çok işkence çekmiştim bu konuda. Ama şimdi sorun yok.
  • Yeni kuruldu hocam. Siteye yeni geldi. Nereden baksan 8 apartman ve her apartmanda 20küsür daire var. Baglandiktan 5 saat sonra gitmesi komik degil mi? Umarim çözerler. Pek hos seyler okumadim teknik servisleri hakkinda!. Siz ne gibi sorunlar yasadiniz? Biz 20lik olanini aldik. Ama o hizi görmek bir hayal sanirim. 10 yeter gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

Daireye giren kabloyu bilgisayar yakınlarına kadar çektirip, modemi PC yakınında kullanmak en mantıklısı. Wireless kullanacaksanız, modemin evin merkezi bir yerinde durması da düşünülebilir. Bilgisayara herhangi bir kurulum yapılmıyor. Sadece ethernet kablolarını bağlamanız yeterli. Port açma işlemleri için browser'dan modem arayüzüne girmeniz gerekecek. Onu da çeşitli dökümanlardan kolayca halledebilirsiniz.

Telefon bağlantısı almanız durumunda, her yönü arayabiliyorsunuz ancak sadece Turkcell ve Superonline'dan telefon hizmeti alan kişiler tarafından aranabiliyorsunuz. Bedava dakikalar yurt dışı kademe 1 için de geçerli oluyor.

Bedava hakkınızı 100mbit ile kullanıp da daha sonra 10Mbit'e geçen vardı ilk Quiknet hizmete başladığında. Bunu müşteri hizmetlerine sorduğunuzda net bir cevap alamıyorsunuz ama hızınızı istediğiniz zaman düşürme hakkınız var. Taahhütname, aboneliği bitirmemenizle alakalı. Hangi hızda kalacağınızı belirlemiyor.

Bilgilerinizi esirgemediğiniz için teşekkürler. 10Mbit / 100Mbit olayında tam emin olmak lazım galiba. Çünkü 100Mbit ile sözleşme yaparsak, değiştirmiyoruz tahaadünüz var derlerse 110lira heray ağır olabilir.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.