Şimdi Ara

Tellcom QuikNet Kullanıcıları: Sorunlar, Çözümleri ve Teknik Paylaşımlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
997
Cevap
3
Favori
94.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Quiknet'in toplam çıkışı 14000Mbps. Bilmiyorsanız söyleyeyim dedim.

Bunun dışında tam sonuca ulaşmak için, aynı anda Frankfurttan bir de İstanbuldan test yapın. Sonuçları toplayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThisisaNightmare

Quiknet'in toplam çıkışı 14000Mbps. Bilmiyorsanız söyleyeyim dedim.

Bunun dışında tam sonuca ulaşmak için, aynı anda Frankfurttan bir de İstanbuldan test yapın. Sonuçları toplayın.

• download hızım 6mbyi geçmiyor sonuçta senin Zeus
  • Sorunum VAR
    yapacakları tek şey bizim mahalleyede(zafer cad) kablo çekmek. diğer mahalleler gibi

Tellcom QuikNet Kullanıcıları: Sorunlar, Çözümleri ve Teknik Paylaşımlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyfülislam -- 7 Eylül 2008; 18:19:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blackicee

download hızım 6mbyi geçmiyor sonuçta senin Zeus

Bende 8'den aşağı olmuyor pek. Ama duruma göre değişiyor tabi. Çünkü indirilen kaynaklar hemen indirilmesi sebebiyle, fazla uzun kalmıyorlar indirme listesinde. Bu yüzden stabil bir hız göremiyorum. Webden falan indirilenlerde zaten öyle hızlara ulaşmak imkansız ama P2P'lerde maksimum verim alıyorum. Rapid'den çok parçalı indirdiğim dosyalarda da öyle. Bence sen bir hattını kontrol ettir. Boşuna neden o bağlantıya para veriyorsun ki yarı hızında kullanıyorsun. Zyxel router verdilerse eğer, Pirelli olanı da talep edebilirsin. Ben Pirelli kullanalı, perfromans daha da bir arttı. Daha stabil bir hız sağlıyor Pirelli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: prescott_pcl

Sorunum VAR
    yapacakları tek şey bizim mahalleyede(zafer cad) kablo çekmek. diğer mahalleler gibi

Fiberoptik kablo çok pahalı sırf bir kişi istiyor diye çekmezler. Ben talepte bulundum hatta kabloyu kendim ödeyeyim olmazsa, RadioLink falan yapalım dedim adamlar istemedi.

• quote:

Orjinalden alıntı: ThisisaNightmare

quote:

Orjinalden alıntı: prescott_pcl

Sorunum VAR

Fiberoptik kablo çok pahalı sırf bir kişi istiyor diye çekmezler. Ben talepte bulundum hatta kabloyu kendim ödeyeyim olmazsa, RadioLink falan yapalım dedim adamlar istemedi.

işin acı tarafı, bizim mahallede birsürü apartman var. 3 katı diyebilirim

• Oturduğunuz sitelerin anlaşma yapması gerekiyor. Bireysel hedeflere yönelmiyorlar şimdilik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

quote:

Orjinalden alıntı: Blackicee

download hızım 6mbyi geçmiyor sonuçta senin Zeus

Bende 8'den aşağı olmuyor pek. Ama duruma göre değişiyor tabi. Çünkü indirilen kaynaklar hemen indirilmesi sebebiyle, fazla uzun kalmıyorlar indirme listesinde. Bu yüzden stabil bir hız göremiyorum. Webden falan indirilenlerde zaten öyle hızlara ulaşmak imkansız ama P2P'lerde maksimum verim alıyorum. Rapid'den çok parçalı indirdiğim dosyalarda da öyle. Bence sen bir hattını kontrol ettir. Boşuna neden o bağlantıya para veriyorsun ki yarı hızında kullanıyorsun. Zyxel router verdilerse eğer, Pirelli olanı da talep edebilirsin. Ben Pirelli kullanalı, perfromans daha da bir arttı. Daha stabil bir hız sağlıyor Pirelli.

valla pirelli kullanıyorum müşteri hizmetlerine tel açtım biri geldi dediki normal işte dedi zaten 100'e hiç bi zaman çıkmaz dedi ya dedim en fazla 60'a çıkıyo yok dedi 80-90 olması lazım dedi teknik servis geldi çocuk hiç bişi yapmadı aşağıdan ayarlar doğru size gelen 100mbit pc'den kaynaklanıyo olabilir falan dediler :) nese kendi laptopunu açtı oda en fazla 70 aldı daha sonra 60 50 yani benim gibi aldı . . olur falan dedi normal dedi ama gerçekten düşünüyormda yani o parayı veriyoruz sonuçta gelip göz atmaları lazım ama nasıl olucak bilmiyorum

• Hem 80-90 olması lazım demiş, daha sonra da durumun normal olduğunu söylemiş. Tutarsız yani. Bir kere sizin PC'de bir sorun olmadığı açık. Yapmanız gereken ısrarcı olmak ve müşteri hizmetlerini devamlı arayıp adamları boğmak. Başka çare yok. Bir sorun olduğu belli. Aşağıdaki aletten dairenize giren kabloyu komple değiştirsinler mesela. Olmadı modemi değiştirsinler. Mutlaka vardır bir çaresi.
  • şimdide değişik bir problemim var bazı sitelere giremiyorum nedenini anlamıyorum divxplnt,dzimatk ve diğer bir kaç siteyede giremiyorum windowsdan zannettim tekrar baştan yükledim açılmadı demekki alakası yokmuş neden olur sizce???
  • Sorun bugün için ise, genel bir problemden kaynaklanıyor. Çünkü bugün boyunca RS dosyalarını indiremedim. Bazı sunucuları felç geçirmiş, düzeltmekle uğraşıyorlardı. DP için de nadir de olsa aynı şey geçerli oluyor. Girilmiyor. Bu sizden değil, onların sunucularından kaynaklanıyor. DNS olarak Open DNS kullanın bu arada. En sorunsuzu odur.
  • Yani bir DNS programı kullanmamız şart herhalde. . çünkü uzun süredir giremiyorum
  • Evet maalesef şart. Ben uzun süredir Open DNS kullanıyorum. Ondan önce de Treewalk kullanıyordum. Daha sonra problem yaratması sebebiyle ve Open DNS'in daha stabil çalışması sebebiyle değiştirdim. Open DNS iyidir. Çok nadir de olsa 3-4 dakikalık kesintiler oluyor ama olacak o kadar. Mutlaka kullanın.

Ekleme: Open DNS bir program değildir bu arada. Sadece DNS ayarlarına aşağıdaki adresleri ekleyin,

208.67.222.222
    208.67.220.220

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2eu5 -- 10 Eylül 2008; 13:33:38 >
  • quiknet kullanıcıları 24 ay'lık sözleşmeden cayarlarsa yaptırımın ne olacağını sordu mu üye olurken?
  • Arkadaşlar 3 ay bedava kullanım süreci boyunca diyelim ki 3 ay bedava kullanacağım için 100mbit lik bağlantıyı alsam, bedava kullanımımın bitmesine 3-4 gün kala tarife değişiklği yapabilirmiyim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: painkill

quiknet kullanıcıları 24 ay'lık sözleşmeden cayarlarsa yaptırımın ne olacağını sordu mu üye olurken?

Modem ücreti ve kullanılan aylardaki indirimden arta kalan miktar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

Arkadaşlar 3 ay bedava kullanım süreci boyunca diyelim ki 3 ay bedava kullanacağım için 100mbit lik bağlantıyı alsam, bedava kullanımımın bitmesine 3-4 gün kala tarife değişiklği yapabilirmiyim ?

Ben sordum, olmaz dediler ama sözleşmede böyle bir madde yok. İndirim yaparlar büyük ihtimalle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: painkill

quiknet kullanıcıları 24 ay'lık sözleşmeden cayarlarsa yaptırımın ne olacağını sordu mu üye olurken?

Ben sormuştum. Eğer zamanından önce sözleşmeni iptal etmek istersen, modemin parasını, aktivasyon ücretini ve o güne kadar normalde ödemen gereken ücreti (o zamana kadar ödediklerin düşüldükten sonra) iade ediyorsun. Kısaca ocağına incir ağacı dikiyorlar
  • aslında saçmalık bir bakıma kiracıyım diyelim ve ev sahibi çıkarttı.hadi bakalım o zaman ne olacak kullanmadığım şeyin parasınımı ödeyecekler getirsinler kapıma ödeyeyim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.