Şimdi Ara

Tellcom QuikNet Kullanıcıları: Sorunlar, Çözümleri ve Teknik Paylaşımlar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
997
Cevap
3
Favori
94.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: helsloot

quote:

3.olarak quiknet kullanıcıları icin bir kampanya daha düzenlemektedir.Bu kampanya ile quik neti kullanacagınızı onceden tahaddüt ediyorsunuz ama quiknet gelene kadar internetsiz kalamayacagınızı belirtiyorsunuz.Burada tellcom yetkilileri size quik net hizmeti başlıyana kadar ücretsiz tellcom adsl aboneligi hizmeti sunuyor.

Şuanda ttnet abonesiyim , ama sitemize bundan 3 ay önce tellcomdan geldiler ve sitemize tellcom hizmeti almak için sözleşme imzaladık ben tellcom sitemize gelince kesin olarak geçeceğim , dediğiniz ücretsiz tellcom adsl kampanyasından yararlanabilirmiyim

Sitenize tellcom quiknet hizmeti gelecek ise bu kampanyadan tabiki faydalanabilirsiniz bu konuda musteri hizmetlrinden bilgi albilirsiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: maxi909

birde sanırım ayrıca tellcom için ön kayıt yaptırdığınızda size hizmeti verecekleri süre kadar quiknet geldiği zaman bedava verecekler oda maksimum 3 ay kadar bedava

quote:

quote:

3.olarak quiknet kullanıcıları icin bir kampanya daha düzenlemektedir.Bu kampanya ile quik neti kullanacagınızı onceden tahaddüt ediyorsunuz ama quiknet gelene kadar internetsiz kalamayacagınızı belirtiyorsunuz.Burada tellcom yetkilileri size quik net hizmeti başlıyana kadar ücretsiz tellcom adsl aboneligi hizmeti sunuyor.

Şuanda ttnet abonesiyim , ama sitemize bundan 3 ay önce tellcomdan geldiler ve sitemize tellcom hizmeti almak için sözleşme imzaladık ben tellcom sitemize gelince kesin olarak geçeceğim , dediğiniz ücretsiz tellcom adsl kampanyasından yararlanabilirmiyim

Tamamen dogru ya gelene kadar ucretsiz adsl hizmetini kullanıyorsunuz yada geldikten sonra kac ay once basvurduysanız o kadar ay ucretsiz kullanım avantajından faydalanıyorsunuz.

• Bugun sabah saatlerinden aksam 5 e kadar ınternetım yoktu, sımdı de bıraz yavas gıbı zaten, neler oldugu hakkında bılgısı olan varmı? Bolge myworld.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sugurlu84

Bugun sabah saatlerinden aksam 5 e kadar ınternetım yoktu, sımdı de bıraz yavas gıbı zaten, neler oldugu hakkında bılgısı olan varmı? Bolge myworld.

Ankara'da bir sorun yoktu. Büyük ihtimalle sitedeki sistemden kaynaklanmıştır. Müşteri hizmetlerinin kayıtlarından bilgi alabilirsin.
  • arkadaşlar bir sorrunum var lütfen yardım edermisiniz?

3 MB quiknet bağlattım, konutkentteyim, ancak speedtest.net, hizinitestet.com gibi yerlerden sürekli 950 kpbs (upload ve download aynı) alıyorum.

müşteri hizmetlerini arıyorum, 3 MB görünüyorsunuz diyorlar.

modemim pirelli, ve wireless kullanmıyorum, hatta modemin wireless özelliğini de iptal ettim.

sorun nerede olabilir sizce?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BKELESH

quote:

Orjinalden alıntı: maxi909

birde sanırım ayrıca tellcom için ön kayıt yaptırdığınızda size hizmeti verecekleri süre kadar quiknet geldiği zaman bedava verecekler oda maksimum 3 ay kadar bedava

quote:

quote:

Tamamen dogru ya gelene kadar ucretsiz adsl hizmetini kullanıyorsunuz yada geldikten sonra kac ay once basvurduysanız o kadar ay ucretsiz kullanım avantajından faydalanıyorsunuz.

tellcom adsl'ye geçsem bedava kullanacağım peki ya fiber gelince onun bedava aylarından yararlanabilecekmiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 20 Eylül 2008; 18:57:42 >

• tellcom yetkılısı arkadasım :D eylül ayı icerisinde bulundugum siteye quiknet hizmeti verilecegi icin buraya taşındım:) (öğrenci evi malum internet her şey :) fakat site ile sözleşme imzalanmış bende önkayıt yaptırmıs oldugum halde henuz en ufak bir çalışma yok :( musteri hizmetlerinin verdigi tahmını sureler ne kadar gercekci? beylikdüzü için bahsediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: buzluo

tellcom yetkılısı arkadasım :D eylül ayı icerisinde bulundugum siteye quiknet hizmeti verilecegi icin buraya taşındım:) (öğrenci evi malum internet her şey :) fakat site ile sözleşme imzalanmış bende önkayıt yaptırmıs oldugum halde henuz en ufak bir çalışma yok :( musteri hizmetlerinin verdigi tahmını sureler ne kadar gercekci? beylikdüzü için bahsediyorum

Müşteri hizmetlerinin verdiği bilgiler hiçbir şekilde gerçekçi değil. Benim başıma geleni anlatayım.

Neredeyse 6-7 aydır oturduğum siteye bu olayın geleceğini biliyordum. İşlemlerin ne zaman biteceğini ara ara arayarak soruyordum ama kesin bir bilgi alamıyordum. Bir gün apartman kapısına yapıştırılan Quiknet reklamını görünce, müşteri hizmetlerini aradım, sitemizle ilgili bir çalışmanın olmadığını öğrendim. Ertesi gün aradığımda, birkaç gün içerisinde abone alımlarının başlandığı söylendi. Ertesi gün ise, hattımı bağlatmıştım bile. Hattımın online olmasından 15 gün sonra, beni aradılar ve sitemizde Quiknet çalışmalarının tamamlandığını söylediler ve abone olabileceğimi söylediler. Ben de güldüm tabi

Uzun lafın kısası, müşteri hizmetlerinin verdiği tarihler pek gerçekçi olmuyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: trocero

arkadaşlar bir sorrunum var lütfen yardım edermisiniz?

3 MB quiknet bağlattım, konutkentteyim, ancak speedtest.net, hizinitestet.com gibi yerlerden sürekli 950 kpbs (upload ve download aynı) alıyorum.

modemim pirelli, ve wireless kullanmıyorum, hatta modemin wireless özelliğini de iptal ettim.

Abonelik 3Mbit görünüyor olabilir ama ya bağlantılarda, ya kablolamada ya da modemde bir sorun vardır. Müşteri hizmetlerini sık sık arayarak sorunun halledilmesi konusunda ısrarcı olun.
  • buu tellcom da 5 para etmez yaw 24 ay boyunca sözleşme imzalıcam ilk 12 ay sadece indirimli ödücem dier kalan 12 ay boyunca eski tarifeyi ödücem yuhh çakallıkta son nokta ttnet e devam almayın tellcom falan
  • quote:

Orjinalden alıntı: darbecix

buu tellcom da 5 para etmez yaw 24 ay boyunca sözleşme imzalıcam ilk 12 ay sadece indirimli ödücem dier kalan 12 ay boyunca eski tarifeyi ödücem yuhh çakallıkta son nokta ttnet e devam almayın tellcom falan

yahu tamam da, gene ortalama 5/5mbit ayda 69YTL'ye geliyor. TTNet'te bu fiyata 2/0.5mbit aliyosun? hesabiniz mi zayif anlamiyorum..
  • hesabım iyide telekom 2009 da fiyatları 4 de 3 ve ya yarı yarıya azaltırsa kötü olur herkes bundan korkuyor 5 mb fiber optik işine girio sanırım oda sitelere kuruluo bzm gibi normal mahallelere gelmez böle hayallede yaşanmaz telekoma paraları bayılmaya devamm.....

not : özelleştirilmese böle olmazdı....
  • quote:

hesabım iyide telekom 2009 da fiyatları 4 de 3 ve ya yarı yarıya azaltırsa kötü olur herkes bundan korkuyor 5 mb fiber optik işine girio sanırım oda sitelere kuruluo bzm gibi normal mahallelere gelmez böle hayallede yaşanmaz telekoma paraları bayılmaya devamm.....

not : özelleştirilmese böle olmazdı....

TTNet ayni paraya 2 kati baglantiyi verse 4/1 vericek gene Quiknet 5/5 daha iyi... ayrica rekabet olmadigi surece TTNet'in oyle buyuk bir atilim yapacagini hic sanmiyorum.
  • Tellcom fiyatları sabit kalmayacak ki, ileride yapılacak indirimlerden Quiknet de nasibini alacaktır büyük ihtimalle.
  • Mrb, acaba normal apartmanlara QUIkNet altyapısının gelmesi ne kadar sürer sizce ?
  • Henüz planlanan büyük sitelerin hepsine kurulum yapılmadı. Yapılmaya devam ediliyor. Tek apartmanlara yönelik çalışmaların 2-3 seneden önce yapılacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaedHrOS

aslında saçmalık bir bakıma kiracıyım diyelim ve ev sahibi çıkarttı.hadi bakalım o zaman ne olacak kullanmadığım şeyin parasınımı ödeyecekler getirsinler kapıma ödeyeyim.

Burda Su sekilde bir durum soz konusu.Siz eger 24 ay kullanacagınızı vaad etmedende quiknet kullanabilirsiniz.Bu sekilde standart tarfideden yararlanır ve istediginiz zaman iptal ettirebilirsiniz.Ama kampanyadan yararlandınız ve tasınıcaksınız o zmn gittiginiz yere tellcom adsl baglatırsanız sizden bir ücret istenmicektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: trocero

arkadaşlar bir sorrunum var lütfen yardım edermisiniz?

Arkadasım oncelikle Musteri hizmetlerini aradıgında bu verileride goz onunde bulundururak arıza kaydı actırmalısın.Bazen yasanan bir problem sistemlerde 3 mb gozukmesine ragmen hata oluyor ve porttan 1 mb tanımlanıyor.
  • quote:

buu tellcom da 5 para etmez yaw 24 ay boyunca sözleşme imzalıcam ilk 12 ay sadece indirimli ödücem dier kalan 12 ay boyunca eski tarifeyi ödücem yuhh çakallıkta son nokta ttnet e devam almayın tellcom falan

Simdi tabiki arkadasın kendi gorusu ama quiknetin faydalarını bilmedigi için sanırım bu sekilde konusuyor.Quiknet tarifesinde arkadaslarımın soledigi gibi download upload asimetrik degil simetrik olması.Bu sadece uploadlarda degil hız konusundada etkileyici bir performans saglanıyor.Bazı arkadaslarım sık sık kesildigi konusunda sikayette bulunmus.Bu kesilmelerin oldugu sitelerin bir cogunda quiknet test asamasında yada enerji sorunu kaynaklı problemler yasanıyor.

Sunuda solemek isterimki quiknet Türkiye icin henuz cok yeni bir teknoloji ve hizmet.TTnetin ilk yıllarını hatırlayan arkadaslarımız var ise ne kadar zorlu bir adsl serüveni oldugu konusunda bilgi sahibidirler.Bazen gunde 1 saat baglanmak mumkun olmuyordu.Dial up ı ozletiyordu.Tabiki bir cok değişti ve quiknette bole bir sorun olmaması gerekiyor ama zamanla hersey oturucaktır.Quiknet hizmeti turkiyedeki hiçbir iss servisi ile karsılastırılamayacak kadar iyi bir internet servisidir.Bunu bole kabul etmek gerekir diye dusunuyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

Tellcom fiyatları sabit kalmayacak ki, ileride yapılacak indirimlerden Quiknet de nasibini alacaktır büyük ihtimalle.

Arkadasıma kesinlikle katılıyorum.Türkiyede zaten soyle bir durum sozkonusu turkiyede tum iss ler telekom altyapılarını kullanmak zorundalar.Bu sebeple herkes turk telekoma baglı ve turk telekom bu konuda inanılmaz bir avantaj saglıyor.Cunku kendide internet saglasa diger servis saglayıcılar uzerindende saglasa buyuk paralar kazanıyor.Bu sebeple rekabet avantajı cok buyuk.Quiknet in farkı burda ortaya cıkıyor zaten.Quiknet herkezden bagımsız kendi altyapısı olan sadece tellcom a ait bir urun ve altyapı agı cok hızlı bir şekilde ilerliyor.Tellcom yada farklı bir iss saglayıcısının telekoma olan bagımlılıgı azaldıkca turkiyede fiyatlar zaten cok cazip hale gelicektir.Sanırım buda bir sure alıcaktır.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.