Şimdi Ara

TELOKOM DİREĞİ DEVRİLDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
11.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR TÜRKTELOKOM İNTERNET ALDIĞIM TELEFON DİREĞİ DEVRİLDİ BİR AYDIR ARIZA KAYDI BIRAKIYORUM GELİP YAPMIYORLAR BİR AYDIR İNTERNET HİZMETİ ALAMIYORUM LÜTFEN YARDIM NE YAPMALIYIM

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefon Direği Devrildi: Ne Yapmalısın?

Telefon direklerinin devrilmesi, iletişim ve elektrik kesintilerine neden olabilecek ciddi bir sorundur. Bir telefon direğinin devrildiğini fark ederseniz, derhal harekete geçmek önemlidir.

Telefon Direği Arızası Bildirimi:

• Devrilen telefon direğini ilgili kuruma bildirmek için 188 numaralı Türk Telekom Arıza Bildirim Hattını arayabilirsiniz.
    • Ayrıca, Türk Telekom'un web sitesi üzerinden de arıza bildirimi yapabilirsiniz.

Kim Sorumludur?

• Telefon direkleri genellikle elektrik dağıtım şirketleri veya telekomünikasyon şirketleri tarafından bakılır.
    • Direğin kime ait olduğunu belirlemek için direk üzerindeki etikete bakabilirsiniz.

Acil Durumlarda Ne Yapılmalı:

• Devrilen bir telefon direği, elektrikli tellere temas etmişse asla yaklaşmayın.
    • Elektrik hatlarına temas eden bir direk görürseniz, derhal 112 Acil Çağrı Merkezini arayın.

Önlemler:

• Fırtına veya şiddetli rüzgarlar sırasında, telefon direklerine dikkat edin ve bunlardan uzak durun.
    • Devrilen direkleri asla kendiniz tamir etmeye çalışmayın.
    • Çocukların devrilen direklere yaklaşmalarını engelleyin.

Telefon direği devrilmelerini önlemek için düzenli bakım ve denetimler çok önemlidir. Güvenli ve sorunsuz hizmetin devam etmesini sağlamak için bu direklerin sağlam durumda tutulması gerekir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Dostum Ttnet'e değil de Türk Telekom Müdürlüğü'ne gitmelisin. Hayret bir şey, sadece siz mi hizmet alıyordunuz o direkten? Başka şikayetçi olan yok mu? Ya da Telekom'un kendisi farketmedi mi? Anında giderilmesi gereken büyük bir arıza bu...
  • En yakın Türk Telekom müdürlüğüne gidip durumu anlatın.

Ayrıca internet ve varsa telefon aboneliğinizin kullanamadığınız dönemin faturadan düşürülmesini isteyin.
  • Müdürlüğe bilgi verilebilir.
  • Hizmet alamadığın her gün için indirim talep etme hakkında var. Bunu gerekçe gösterip hafif tehditkâr bir tavırla müdürlüğe git, öncesinde devrilmiş direğin resmini çek tabi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TTNET çölden gelememiştir daha.

Bkz:TTNET reklamı.
  • 'Hızımızı alamadık' diye radyo reklamı yapanlardan ne beklersinki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    evde yerdeki fayanslar patladı !!
    12 yıl önce açıldı
    Yumuşak duvara çivi çakmak
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eğer hizmet alamadıgına dair bir rapor alırsan daha sonraki faturalarda indirime gidiliyor, bunu unutmayın. pazartesi ilk işin bu raporu almak olsun

• kusura bakma ama bugune kadar o dıregın devrılmıs olduguna daır bır kanıtın yoksa 5 kurus ındırım yapamazsın.tt tarafını araman lazım 121 i ara kayıt bırak veya bölge müdürlüğüne gidipdirekt bildirim yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaWKaTTaCK

kusura bakma ama bugune kadar o dıregın devrılmıs olduguna daır bır kanıtın yoksa 5 kurus ındırım yapamazsın.tt tarafını araman lazım 121 i ara kayıt bırak veya bölge müdürlüğüne gidipdirekt bildirim yap.

Aynen , adamlar diyebilir bizim haberimiz yoktu bildirim yapılmadı diye. Sonuçta telekom direklerin kontrolunu yapacak değil. Sen bilgi verirsin baktın düzelmiyor o zaman hak sahibi olabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

Orijinalden alıntı: HaWKaTTaCK

kusura bakma ama bugune kadar o dıregın devrılmıs olduguna daır bır kanıtın yoksa 5 kurus ındırım yapamazsın.tt tarafını araman lazım 121 i ara kayıt bırak veya bölge müdürlüğüne gidipdirekt bildirim yap.

Aynen , adamlar diyebilir bizim haberimiz yoktu bildirim yapılmadı diye. Sonuçta telekom direklerin kontrolunu yapacak değil. Sen bilgi verirsin baktın düzelmiyor o zaman hak sahibi olabilirsin.

Ağ trafiğini oturdukları yerden an ve an izleyen telekom devrilen direği tespit edemiyor veya aptal ayağına yatıyor. Ne kadar manidar değil mi?

• Telefon faturanda indirime gidilebilir ama TTNET faturanı düşürmeyeceklerdir. Çünkü TTNET buna bahane olarak sorumluluk bizim değil ,direk türk telekomun bizim açımızdan hattınızla ilgili sorun yok , malesef faturanızda indirim yapılamayacaktır gibisinden şeyler söyleyeceklerdir.
    Nerdenmi biliyorum ?

Benimde başıma geldi , ancak benim kesintim 2 , 3 gün kadar sürmüştü. Bu duruma hazırlıklı olun derim.
  • btk ya şikayet et.
    altyapı vs olmadığından komple iptal etsinler aboneliğini.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.