Şimdi Ara

Telpa 16 GB anakart değişimi 60 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
21.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Telefonu şarj soketi problemiyle garantiye yolladım(4 gb lik model) ve 60 tl karşılığında anakartı 16 gb lık modele yükseltebileceklerini belirtiyorlar bu işlemi yaptıran var mı ? sonuç nedir ?

Ayrıca 16 gb lık anakart değişimi istemezseniz 4 gb lık anakart değişimi yapabiliriz fakat parça yok diyorlar kendileri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi üye1500 -- 17 Temmuz 2014; 16:52:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: üye1500

Herkese merhaba,

Telefonu şarj soketi problemiyle garantiye yolladım(4 gb lik model) ve 60 tl karşılığında anakartı 16 gb lık modele yükseltebileceklerini belirtiyorlar bu işlemi yaptıran var mı ? sonuç nedir ?

Sark soketi bozulmustu. Daha önceden 50 liraya değiştiriyorlardı. 10 lira fazla ver telefonun 16gb hafizali olsun. Disarda şarj soketi tamiri 30 lira hem de garanti gidiyor. 30 lira daha fazla ver 16gb olsun telefonun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 16GB önermem ROM'larda sorun çıkarabiliyor ve takacakları anakart hangi seri bilinmez .

• arkadaşım bu şarj soketi kronik bir sorun ve telpa yetkiliside kendiside kabul etti ve hâla bile bile para istiyorlar insanlardan ayıp. Sakın para verme 4 gb likte ısrarcı ol ve soketi sorununu ücretsiz yaptıran bir sürü insan var, tek diyeceğim bunlara paranı kaptırma.
  • quote:

Herkese merhaba,

Ayrıca 16 gb lık anakart değişimi istemezseniz 4 gb lık anakart değişimi yapabiliriz fakat parça yok diyorlar kendileri.

arkadasın soket bozuktu yolladık ellerınde 4 gb lık anakart yok ıstersenız bekleyın ıstersenız 16 gb lık takalım aradakı farkı odeyın dedı bızde kabul ettık anakart 16 gb lık takıldı ekranda sararma vardı o degıstı telefonun cercevede dustekten dolayı ezık vs vardı onuda kendılerı degıstırmısler gayet guzel oldu yanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

arkadaşım bu şarj soketi kronik bir sorun ve telpa yetkiliside kendiside kabul etti ve hâla bile bile para istiyorlar insanlardan ayıp. Sakın para verme 4 gb likte ısrarcı ol ve soketi sorununu ücretsiz yaptıran bir sürü insan var, tek diyeceğim bunlara paranı kaptırma.

zaten illa bu parayı vereceksınız demıyorlar sıze teklıf sunuyorlar 16 gb lık ıstıyorsanız 60 tl yok ıstemem dıyorsanız beklıyorsunuz 4 gb lık anakart gelene kadar bedavaya yapılıyor ben sordum beklesek 4 gb lık anakartı ucret alınacakmı dıye hayır o zaman alınmaz 60 tl 4 gb ıle 16 gb arasındakı fıyat farkı dedıler yanı soket tamır parası degıl bızde beklememk ıcın ve 16 gb olsun dıye yaptırdık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 82sekko -- 17 Temmuz 2014; 17:33:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 82sekko

quote:

arkadaşım bu şarj soketi kronik bir sorun ve telpa yetkiliside kendiside kabul etti ve hâla bile bile para istiyorlar insanlardan ayıp. Sakın para verme 4 gb likte ısrarcı ol ve soketi sorununu ücretsiz yaptıran bir sürü insan var, tek diyeceğim bunlara paranı kaptırma.

zaten illa bu parayı vereceksınız demıyorlar sıze teklıf sunuyorlar 16 gb lık ıstıyorsanız 60 tl yok ıstemem dıyorsanız beklıyorsunuz 4 gb lık anakart gelene kadar bedavaya yapılıyor ben sordum beklesek 4 gb lık anakartı ucret alınacakmı dıye hayır o zaman alınmaz 60 tl 4 gb ıle 16 gb arasındakı fıyat farkı dedıler yanı soket tamır parası degıl bızde beklememk ıcın ve 16 gb olsun dıye yaptırdık

Artik para almiyorlar mi sarj soketine

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

quote:

Orijinalden alıntı: 82sekko

quote:

Artik para almiyorlar mi sarj soketine

Bizden 60 tl anakart parası alındı 4 gb yerine 16 gb taktirdik 4 gb beklesek para alinacakmi dedim hayır garanti dahilinde yapılır dedi telefondaki byan

• 60 tlye anakart olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: @YAHYA@

60 tlye anakart olmaz

anakart almıyosunki anakart garanti dahilinde değişiyor onun parasını niye ödesin adam
  • quote:

60 tlye anakart olmaz

4 gb ile 16 gb arasındaki fiyat farkı 60 tl Telpa onu istemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

quote:

60 tlye anakart olmaz

General mobile ın ceo su nın yaptığı açıklamada "16 gb lık sürümde soket problemini çözdük" gibi bir kısım hatırlıyorum ben o yüzden verdim parayı.
  • quote:

quote:

quote:

60 tlye anakart olmaz

General mobile ın ceo su nın yaptığı açıklamada "16 gb lık sürümde soket problemini çözdük" gibi bir kısım hatırlıyorum ben o yüzden verdim parayı.

hayırlı olsun ben başta 16 aldım ama meğerse bana 8 yetermiş +16 kartla birlikte

y
  • Yasal haklarınızı bilin arkadaşlar.

Telpa yasal olarak yeterli stoğu bulundurmak zorunda. Yeterli stok bulundurmuyor ve zamanında tamir etmiyorsa para iadesi hakkı kazanırsınız. 16 GB için ilave 60 lira talep edemezler, elinde 4 GB stoğu yoksa 16 GB'ı fiyat farkı almadan takmak zorunda. veya 20 iş günü içerisinde tamir edip gönderemezse Tüketici hakem heyetine başvurup fatura tutarını geri alma hakkınız doğar Telpa'dan.

Bu söylediklerimi Telpa'ya söyleyin, bedava 16 GB anakart takıp göndereceklerdir. Yapmazlarsa 20 iş günü biter bitmez THH'ne gidip para iadesi talebinde bulunun.

• quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

Yasal haklarınızı bilin arkadaşlar.

Telpa yasal olarak yeterli stoğu bulundurmak zorunda. Yeterli stok bulundurmuyor ve zamanında tamir etmiyorsa para iadesi hakkı kazanırsınız. 16 GB için ilave 60 lira talep edemezler, elinde 4 GB stoğu yoksa 16 GB'ı fiyat farkı almadan takmak zorunda. veya 20 iş günü içerisinde tamir edip gönderemezse Tüketici hakem heyetine başvurup fatura tutarını geri alma hakkınız doğar Telpa'dan.

Bu söylediklerimi Telpa'ya söyleyin, bedava 16 GB anakart takıp göndereceklerdir. Yapmazlarsa 20 iş günü biter bitmez THH'ne gidip para iadesi talebinde bulunun.

Ellerinde 4 Gb var ve 19.günün sonunda cihazı yolluyorlarmış fakat geri geldiğinde ön kamerası çalışmayan mı istersin kilidi açılmayan mı istersin... Adamlar dümeni kurmuş bir şekilde o parayı senden alacaklar. Eğer uğraşacak vaktim ve takatim olsa zaten uğraşırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

quote:

quote:

quote:

60 tlye anakart olmaz

hayırlı olsun ben başta 16 aldım ama meğerse bana 8 yetermiş +16 kartla birlikte

y

bende hafıza kartıyla kullanıyordum 4 gb yeterli oluyordu fakat tek isteğim tekrar şarj soketinin bozulmaması. 50 lira verip tamir edilip yollanan arkadaşlar var onlar çok büyük madur durumdalar.

• bence ver parayı 16 gb olsun daha iyi hafıza kartıyla uğraşmassın en azından hem sorunda çıkmaz sonuçta servis yaptı bunu
  • üye1500 kullanıcısına yanıt
    Allah kurtarsın bunların elinden. Benim de discovery serviste. Garanti dahili ve teknik ekibe aktarıldı yazıyor. 20 iş gününü geçti, THH'ne para iadesi için başvurdum. Bakalım para iadesini kaç ayda alıcaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 20 Temmuz 2014; 1:03:48 >
  • Merak ettim 16 gb hafıza uygulama yükleme alanını arttırıyor mu? Eğer arttırıyorsa 60 liraya kesinlikle değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 20 Temmuz 2014; 3:18:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exfat

Merak ettim 16 gb hafıza uygulama yükleme alanını arttırıyor mu? Eğer arttırıyorsa 60 liraya kesinlikle değer.

Artıyor hocam

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.