Şimdi Ara

Telpa 16 GB anakart değişimi 60 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
21.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 60 liraya sıfır anakart bence çok iyi değiştir.
  • ellerinde 4lük anakart yok beklersen bedavaya değiştirirler, ama 16 lık istersen 60 lirayı ver derim hem daha seri ulaşırsın cihazına. Daha detaylı bilgi istersen pm at her türlü sorununu cevaplayabilirim.
  • Üretici için 4 gb ile 16 gb arasında maliyet farkı 2-3 doları gecmez heralde...

telpa gibi bir zihniyetin hizmet verdigi bir ürünü kullanacagıma legen plastikli samsung kullanırım.

2 yıla yaklasacak note2 kullanıyorum suana kadar hıcbır sorun yasamadım.

Gelelim 60 tl olayına, firma bence bedava degistirmeyi dusunuyor ama belli bir süre ne çarpsam kar dıyor sanırım.

Anakart degişi 60 tl cok ucuz diger taraftanda madem stogunda 4gb kart veya malzeme yok veya 4gb kartlarda uretım hatası var

ucretsız degiştirmesi lazım, bu acıdanda bakarsak az bile olsa aldıgı 60 tl helal degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

Üretici için 4 gb ile 16 gb arasında maliyet farkı 2-3 doları gecmez heralde...

telpa gibi bir zihniyetin hizmet verdigi bir ürünü kullanacagıma legen plastikli samsung kullanırım.

2 yıla yaklasacak note2 kullanıyorum suana kadar hıcbır sorun yasamadım.

Gelelim 60 tl olayına, firma bence bedava degistirmeyi dusunuyor ama belli bir süre ne çarpsam kar dıyor sanırım.

Anakart degişi 60 tl cok ucuz diger taraftanda madem stogunda 4gb kart veya malzeme yok veya 4gb kartlarda uretım hatası var

ucretsız degiştirmesi lazım, bu acıdanda bakarsak az bile olsa aldıgı 60 tl helal degil.

Muhtemelen elinde 4 Gb anakart yok millet 20 gün bekleyip para iadesi almasın diye 16 Gb önerisi yapıyorlar. Fakat benim ne 20 gün bekleyecek halim nede 20 gün sonunda parayı almak için uğraşacak fırsatım var. İş böyle olunca adamlar hem sana verdiğin para karşlığında hizmet vermiş gibi gözüküyor kendini enayi gibi hissetmiyorsun hemde tamir işlemi 2 gün içinde tamamlanıyor. 18.07 de ellerine ulaştı cumartesi pazar çalışmıyorlar bugün kargoya verilmiş cihaz.

• aykut.. kullanıcısına yanıt
    Kronik değil yetenek sorunu bana sorarsan.

İphone kot cebimde bükmüş adamım nasıl oluyordu ben 4 kere ters spkmama rağmen yine çalışıyor benim telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 tl anakart değişim ücerti diyorlar sonra bir bakıyorsun + 50 tl şarj soketi değişim ücreti eklemişler.Telpayı aradığında müşteri temsilcisine değil sanki duvara konuşuyormuş gibi oluyor.Madem anakartı değiştiriyorsun anakart üzerinde şarj soketi yok mu? Niye ekstradan para istiyorsunuz? hayırdır hem zaten bu kronik sorun garanti kapsamında onarılmasını istiyorum dedim.Tamam beyfendi şikayetiniz iletiyorum sizi arayacaklar deyip telefonu suratıma kapattıyarın da tüketici hakem heyetine şikayet edeceğim..Siz siz olun telpa garantili cihaz sakın ha almayın paranızla rezil olursunuz.general mobile de almayın ucuz etin yahnisi yavan olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 14531992 -- 22 Temmuz 2014; 18:11:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aiginas

İphone kot cebimde bükmüş adamım nasıl oluyordu ben 4 kere ters spkmama rağmen yine çalışıyor benim telefon

Sarj aletini takarken yetenegimizi kullanicaz anlamadim ? Mesela diger telefonlarda neden bu sarj sorununu duymuyoruz veya okumuyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aiginas

Sokmakla değil çıkartmakla ilgili sıkıntı var. Hızlı çektiğin zaman veya şarj aletinin soketi sert ise bozuluyor. Umarım senin telefonun bozulmaz.
  • Telefon elime ulaştı 16 gb anakart, dokunmatik ekran ve çerçeve tamamen değişmiş. Şu an hiç bir sıkıntı kalmamış.
  • Git tüketici haklarina başvur mecbur yapacaklar.4 gb yoksa 16 gb da ücretsiz takmak zorundalar yasalar böyle.

• Güzel..

• benimkide 4 den 16 ya yükseldi ama soket yine bozuldu ve ekranda ölü pixeller var
  • hep aynı bahane 4 gb elimizde yok diyolar kandırıyorlar para koparmak için
  • Bende de var ölü pikseller
  • discovery Ekranımın sol üst kısmında 0,5 cm gibi kahverengi şeklinde bir renk belirdi geçmiyor nedeni ne olabilir garantiye göndersem mi? acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keb@nlı23

discovery Ekranımın sol üst kısmında 0,5 cm gibi kahverengi şeklinde bir renk belirdi geçmiyor nedeni ne olabilir garantiye göndersem mi? acaba.

İstanbulda isen hocam elden götür 1 saate teslim ediyorlar. Benim ekranda bulutlanma vardı sanırım sizinki de o tür birsey. Eğer öyleyse ücretsiz yapıyorlar bilginize.

• quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

Allah kurtarsın bunların elinden. Benim de discovery serviste. Garanti dahili ve teknik ekibe aktarıldı yazıyor. 20 iş gününü geçti, THH'ne para iadesi için başvurdum. Bakalım para iadesini kaç ayda alıcaz.

Sonuç ne oldu acaba ?
  • Merhaba

Benim de 4 gb discovery var ve şarj soketi bozuldu. Garantide ücret istedikleri ve yeniden geldiğinde bozulabildiği için tanıdık bir telefoncuya yaptırdım. Ama yine bozuldu. Bu durumda garantisi gitmiş görünüyor. Acaba ben de bu durumda garantiye gönderebilirmiyim? Arkadaşa teklif edilen 4gb 16gb anakart değişimini bana da teklif ederler mi veya böyle bir talepte bulunabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sub0

Merhaba

Benim de 4 gb discovery var ve şarj soketi bozuldu. Garantide ücret istedikleri ve yeniden geldiğinde bozulabildiği için tanıdık bir telefoncuya yaptırdım. Ama yine bozuldu. Bu durumda garantisi gitmiş görünüyor. Acaba ben de bu durumda garantiye gönderebilirmiyim? Arkadaşa teklif edilen 4gb 16gb anakart değişimini bana da teklif ederler mi veya böyle bir talepte bulunabilirmiyim?

Hocam muhtemelen garanti dışı diye yüksek mebla talep ederler. Denemekte fayda var yinede.

• GM discovery telimin ekranında 1 cm'lik renk değişmesi oldu telefonu önceden 1-2 defa hafiften düşürmüştüm aldığımdan beri ekran koruyucu ile kullanıyorum. ürünü garantili olduğu için telpaya gönderdim, ekran sonradan böyle oldu şarj soketide gevşek olduğu için 187 TL ücret talep ettiler. anlamadığım ekrana bişey değmemiş herhangi bir darde yok anlamadım kabul etmediğimi belirtip telefonumun tekrar incelenmesini talep ettim yoksa tüketici hakem heyetine gitmeyi düşünüyorum. fikirlerinizi alabilirmiyim teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.