Şimdi Ara

Telpa Değişim yaptı yeni verdiği cihazda Ölü piksel var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar telpaya hoparlör ağrızasından dolayı garantiye verdim değişim istedim telefonu değiştirdiler ve telefonu bugün teslim aldım bi baktım ölü piksel var güya sıfır tabiriyle yeni cihaz yolladılar sarj kablosunda hayla temassızlık var.
    Bunlar ne ilgisiz bir servismiş aynı sorunu yaşayan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum.
     Telpa Değişim yaptı yeni verdiği cihazda Ölü piksel var Telpa Değişim yaptı yeni verdiği cihazda Ölü piksel var Telpa Değişim yaptı yeni verdiği cihazda Ölü piksel var

Ever arkadaşlar Telpadan allah razı olsun çok ilgilendiler PROFİLO AVM 'ye gidin sıkıntınız olursa kargo felan uğraşmayın Benim sıkıntılı cihazı verdim Sıfır AMBALAJ TELEFON TESLİM ALDIM KUTUYU BEN AÇTIM jelatinden ve 3. VERSİYON ŞEKLİNDE GELDİ GÜNCEL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beanliyo -- 11 Haziran 2015; 15:45:31 >

• Ever arkadaşlar Telpadan allah razı olsun çok ilgilendiler PROFİLO AVM 'ye gidin sıkıntınız olursa kargo felan uğraşmayın Benim sıkıntılı cihazı verdim Sıfır AMBALAJ TELEFON TESLİM ALDIM KUTUYU BEN AÇTIM jelatinden ve 3. VERSİYON ŞEKLİNDE GELDİ GÜNCEL.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 17:20:0 >
  • beanliyo kullanıcısına yanıt
    telpa ile alakali aşırı şikayetvar okuduklarim herşeyi kullanici hatasi diyorlar kullanicilar verin thh ye gitsin bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.