Şimdi Ara

telsime geçiŞ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aycellden telsime geçmek istiyorum nasıl olacak ilk fatura v.s sadece gprs kullanacam ne kadar para gerekiyor?

• cep to cep alırsan sadece gprs faturası ödüyorsun.15 mil. kart parası 10 mil. gprs hattı açtırma parası ve 5 mil. aylık taksit.
  • ilk fatura 35 milyon.
    daha sonra 5 milyon gprs sabit ücreti.
  • gecis olayinda nasil oluyor bilmiyorumda

bana 2 ay oldu 5 degil 9 milyon geliyo ona gore.
    su telsim fatura topigini bi oku
  • cnt klasik vergiler var. ha 5 ha 9 :) ben bu hizmete aylık 30 milyon da vermeye razıyım. baz istasyonunda bi arıza var desem herifler hemen oraya çıkıyo, yapıncada problem giderilmiştir diye arıyorlar.
  • haklisin o konuda cok iyiler. bende raziyim 9 'a
    hatta hizi arttirabilirlerse daha fazlasinada raziyimda, arkadasin bilgisi olsun diye saptirdim :)
  • gecis yaptığın zaman ilk faturana bir vergi gelecek 17 milyon civarı bunun üzerine öiv eklenecek.5milyon gprs aboneliğin var görüşmede yaparsan miktar artar yaklaşık 35-40 milyon civarı gelir.10 milyon geçiş yaptığın anda vereceksin bu faturada değil ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ewet ceptı cep aLırsan 0 sabit ücret uyguLaması war .. bi,rde biLgin oLsun diye söyLüyorum teLsim şuanda Başka hatını kapat bana geL ÖİV aLmim uyguLamasını kaLdırdı ..

SewgiLerimLe !! ..
  • yani ceptocep alırsam telsime geçince ilk 30 mil civarı sonra her ay sabit 5 mil dimi.Bu arada bende razıyım tabi önemli olan sabit ücrette kalmaları ve internetimize aycell gibi sınır koymamaları :)
  • ewet arkadaş doğru anLamışsın ama ufak bir ayrıntı war .. İLk ay 30 miLyon sonraki her ay 5 miLyon için teLsim hat aLırken ceptocep paketi diyeceksin ..

Eğer GPRS dışında konuşmada yapmak istiyorsan cep avantaj paketi aL .. Ondana iLk ay 50 miLyon ,sonraki ayLarda herşey içinde 20 miLyon sabit geLiyor .. ama her ay 170DK Lik ücretzi konuşma hakkın oLuyor .. TeLsim içi 80 bin mesaj ise 130 bin TL ..

SewgiLerimLe !! ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.