Şimdi Ara

TELSİMI BOYKOT EDELIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR SIZDEN TELSIMI HER YONUYLE BOYKOT ETMENIZI ONERIYORUM BU ADAMLAR 3 KAGITCININ TEKI.
    HATTINIZI KAPATTIRIN BEN 8 AYDIR FATURALI HATLI TELSIM KULLANIYORUM 100 MILYONUN ALTINDA FATURA ODEMIYORUM AMA MEMLUN DEGILIM CUNKU DANDIK GPRS DESEN BOK GIBI
    TARIFELER DESEN BOMBOK BENCE EN IYI SEY KAPATTIRMAK...

• Adamlar sana sliah mi dayadilar
    konus konus ondan sonra...
    senin turkcell hattin olsun kullan uc ay ayni sekil de kosarak gecersin telsime
    5 milyona internerte baglaniyosun bundan ne bekliyorsun ki

GPRS in maksimum sagliyabiliecegi hiz 46 kps
    haa telsim 9 kps ama 5 milyona bu
  • Ucuz etin suyu her zaman kara olmustur bu kadarini bulmusun daha ne olcek. telsim olmasaydi burada bu kadar gprs formu acilmazdi. Ve su acidan düsün telsim olmasaydi bu kadar gprs li telefon ve data kablosu satilmazdi bu acidan telsim ustune düsen gorevi fazlasi ile yapmistir. Sen kapatmak istiyorsan seni tutan yok kossssss....
  • harbiden abartmıssın turkcellde olsan demekki 200 mılyonda assagı odemezmişsin.bı kere telsım su anda zor durumda ve tum kozlarını oynuyor yani konusma ucretıde ucuzluyor, bedava kontor bıle verıyor senı bırılerı aradıkca daha ne ıstıosun yani
  • Telsimin faturalı tarifelerinin bir tek avantajını söyler misin?Şu durumda turkcell ona göre daha iyi.aria bile ayda 25 milyonluk indirim yapıyor.
  • Turkcell dururken telsim'i niye boykot edelim ki? Telsim devleti soydu, Turkcell Bizi Soyuyor, ve hala devam ediyor?
  • DEVIL olayın özetini çıkarmışsın,bravo.TURKCELL dururken neden TELSİM'i boykot ediyoruz ben de anlamış değilim.
  • burdaki bir çok insan gprs için kullan?yor ha kullanmayanlar bile bilir ki ?ayet boykot edeceksen sat cep telefonunu yada kullanma.... çünkü hepsi ayn? bok:)))
  • Bende bir zamanlar GPRS kullnicisiydim
    allahta razi olsun yavas mavas 9 ay beni internete bagladi tesekkur ediyorum
  • bencede agır aksak ta olsa bir ay boyunca interneti beles sayılabilecek bi ucrete getiriyorum.
    ben ayda 5 milyona sınırsız interneti babamın ogluna bile vermem asıl insanları yaglı kazıga oturtan turkcell dir. ama halk hala turkcelli savunabiliyo ya helal olsun.
  • valla telsimin ucuzladığı falan yok. aksine tarifelerini değiştiriyor geçişleri durduruyor
  • allahaşkına yalvarıyoruz artık böle saçma topicler açmayın yaw.. mesajlarımıza yazık. sen git memnun değilsen boykot edeceksen et..! biz memnunuz kardeşim , diğer faturalı hatları kullan hele sen bi ondan sonra böle bi düşün telsim'i. sen bilmiyorsun bi tcell in faturalısını herhalde. ulan hiç konusmuyorum , kaç tl fatura geliyor her ay, kapattırdım en sonunda.! yani tabi ; telsimde GPRS olmasa bende tutmam en iyisi ARIA ama, işte GPRS e gireceğim zaman telsim i takıyorum, diğer bütün zamanlarda aria dır dostum..! tek geçerim
  • kardeşim topige laz ediyosun madem neden cevap yazıp destek veriyorsun
    konu dışına çıkıp sen dagıtıyorsun ortalıgı
  • biz kapattıralım sen rahat rahat gir demi:))
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by kavuraki</i>
    <br />biz kapattıralım sen rahat rahat gir demi:))
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    kadar basıt ve şupeci düşünen insanlara laf anlatlmaz szınle ugrasamycam ben.
    nereye cekersnız cekın boku cıktı forumun sayenızde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.