Şimdi Ara

Telsiz Ücretinden Kurtulmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Numara taşıma ile telsiz borcu yeni operatöre aktarılmıştı. İkinci defa farklı operatöre taşıdıktan sonra 1 aydır telsiz ücreti gözükmüyor. Belki de telsiz ücretinden kurtulmanın yolu numarayı 2 defa taşımaktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Mayıs ayında Turkcell'den Türk Telekom'a geçtim, 1 ay kaldım, ardından tekrar Turkcell'e döndüm. Mayıs ayından beri telsiz kullanım ücreti ödemiyorum. Herhangi bir mesaj da gelmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telekoma geçince telsiz ücreti benim yeğene de gelmedi

• Enteresan

• Aynen bende 2 kez taşıdım şu an ücret görünmüyor

• Standart tarifelere geçerseniz telsiz kullanım ücreti alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Standart tarifelere geçerseniz telsiz kullanım ücreti alınmaz.
    standart tarife değil avantaj şehrimde tarifesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Operatörden operatöre ismi değiştiği için standart tarife demek istedim hocam.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    biraz kafa karışmış sanırım hocam, standart tarife telekomda adı gerçekten "standart tarife" olan bir tarifedir, ve telsiz ücreti almaz. ancak ben de bu sene içinde taşıma yaptım yeğenim de yaptı benim tarife "mobil öğrenci", yeğenimin "avantaj şehrimde" tarifesi. ikimizden de telsiz ücreti alınmadı.

dediğin gibi olsaydı turkcell'in standart tarifesi olan "super tarife" kullananlardan da alınmazdı ama öyle bir durum yok.

sadece telekoma geçenlerde bu telsiz ücreti almama durumu gözüküyor, standart tarife veya değil

• Bende TRT payından,
    Elektrik dağıtım bedelinden,
    Atıksu tüketim ve bedelinden,
    Kurtulmak istiyorummm

• crashserkan kullanıcısına yanıt
    Onu geçtim Buski de sözleşme yapıyorsun suyun açılacak adamlar açma bedeli alıyorlar
    Merhaba hocam. Ben kastettiğiniz şeyi anladım, zaten biliyorum. Ancak doğru ve net bir şekilde iletebilmek adına yalın olmasını istedim mesajın ve standart tarife diye yazdım ismine. Standart tarifeler derken telsiz kullanım ücreti alınmayan tarifeler demek istedim yani aslında. Ancak operatörden operatöre bununn ismi değiştiği için tek tek hepsini yazmak istemedim. Zaten google da "telsiz kullanım ücreti olmayan tarifeler" diye aratınca forumda daha önce açılmış başlıklar çıkıyor ilk sıralarda, aynı şeyleri tekrar yazmak istemediğimden o şekilde yazdım yalın olması açısından.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    benim dediğim de olayın standart tarife olayı olmadığı, sadece telekomda oluyor bu telsizden kurtulma ve tarife fark etmiyor

• Şubatta TT'dan Turkcell'e taşıdığım hat için tkü alınmıyor, 4 5 ay önce vodafone'dan TT taşıdığım hat için tkü alınıyor.

Bu dandik TT'nin dandik olayları hep bana denk geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 20 Ağustos 2019; 17:4:24 >

Hocam şu başlığı kastettim ben. Ancak Vodafone bu paketine geçişleri sonlandırmış. https://forum.donanimhaber.com/vodafone-ve-avea-telsiz-kullanim-ucreti-alinmayan-tarifeler--100930193

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 20 Ağustos 2019; 17:4:17 >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    valla biz de şaşkınız turkcelle geri dönünce telsiz almaya devam edecek mi merak ediyorum

Valla alır mı alır, niye alıyorsun da diyemeyiz. Belkide almıyordur, bende olduğu gibi..

• yurtdışına taşınıraka komple kurtulabilirsiniz
  • Ben Vodafone'dan turk telekom a hattımı taşımak için başvuruda bulunmuştum. Vodafone bana 11.57 TL'lik telsiz kullanım ücreti çıkarttı. Her ay düzenli TL yüklediğim için Müşteri hizmetlerini aradım. Yıl sonuna kadar olan tutar alınıyor dedi. Bugün tekrar soracağım bir şubeye ama böyle bir şey normal mi?

• polio kullanıcısına yanıt
    Normal, artık mesela Vodafone'da bir yılın 5 ayı Telsiz Kullanım Ücreti ödediniz, sonra Türk Telekom'a geçmek istediniz. O yılın kalan 7 aylık borcu Türk Telekom'a devrediliyor ve geçtiğiniz zaman yine ödemeye devam ediyorsunuz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.