Bildirim
TEMELTEPE
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yakında resimler de eklicem... -
yok mu bakannnnn...sivasta askerlik yapannn... -
ya arkadaşlar insan sivasta askerlik yapan yokmu yav.temeltepe.5.piyade er eğitim tugayı.. -
Ben temeltepede yaptım ama taburda hemde sivasın en soğuk olduğu dönem olan geçen sene -
Benim eniştem orada yapmıştı askerliğini, karma bölükde. Eğitimi çok ağırmış ve kış aylarına denk gelirseniz nöbetleri 15 dakikaya düşermiş, - 40/50 derece filan olurmuş. Eğitimde karda süründükten sonra kabanlarımız donduğu için araba kaportası gibi açılırdı diye anlatırdı Sanırım oraya gidenlerin yarısı zayiat olurmuş ve geriye dönmezmiş. -
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
Benim eniştem orada yapmıştı askerliğini, karma bölükde. Eğitimi çok ağırmış ve kış aylarına denk gelirseniz nöbetleri 15 dakikaya düşermiş, - 40/50 derece filan olurmuş. Eğitimde karda süründükten sonra kabanlarımız donduğu için araba kaportası gibi açılırdı diye anlatırdı Sanırım oraya gidenlerin yarısı zayiat olurmuş ve geriye dönmezmiş.
sibirya temeltepemi burası eniştene bi sorsaydın
allahbilir enişten askerde çarşıyada tankla çıkıyordur
-
quote:
Orjinalden alıntı: t.t
quote:
Benim eniştem orada yapmıştı askerliğini, karma bölükde. Eğitimi çok ağırmış ve kış aylarına denk gelirseniz nöbetleri 15 dakikaya düşermiş, - 40/50 derece filan olurmuş. Eğitimde karda süründükten sonra kabanlarımız donduğu için araba kaportası gibi açılırdı diye anlatırdı Sanırım oraya gidenlerin yarısı zayiat olurmuş ve geriye dönmezmiş.
sibirya temeltepemi burası eniştene bi sorsaydın
allahbilir enişten askerde çarşıyada tankla çıkıyordur
Sen gül bakalım, askerliğin oraya çıkarsa orada da gülersin
-
10 sene oldu özlemişlermidir beni acaba -
quote:
10 sene oldu özlemişlermidir beni acaba
senin yaş var mı o kadar ya -
göstermiyorum demi -
quote:
göstermiyorum demi
Aman gösterme -
annememi inanıyım sanamı -
quote:
annememi inanıyım sanamı
anneler kıyamaz ki, göstermiyorsun der -
quote:
quote:
göstermiyorum demi
Aman gösterme
anneler derlerya göster ama elletme diie o yüzden dediydim
-
Oranın adı neden temeltepe biliyormusunuz ? -
neden neden -
quote:
neden neden
ben de soruyorum işte neden
-
katıldı gülmekten
bana hasanı tanıyormusun diienlere hep hangi hasan derim mutlu olsunlar diie bu da ona benzedi -
temeltepe ah ahhhhhhhhhhh.......
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X