Şimdi Ara

Temiz Koltuk - Doğan , Şahin , Kartal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 2000 model şahin 1.4 ie aracım var koltuklarda hep sigara yanıgı var , yanıksız güzel temiz yeni koltuk almak istiyorum elinde olan varmıdır , nasıl yaparız nasıl ederiz nerde bulunur bilenler bişey söylesin istanbul anadolu yakasındayım bi yerlere gidip bakabilirim yada şehir dısından varsa resmini gönderdikden sonra kargo ile de alabilirim

bide en önemlisi şahine , dogan yada kartal koltugu olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_ERCAN -- 28 Şubat 2013; 14:57:38 >

• sahın dogan koltugu bırbırıne olur ama kartalın arka koltukları uymayabılırm denemek lazım temız dogan sahın koltugunu 500 tl den assaaga bulamassın bence ona o paraları verecegıne derı kaplattır daha sık olur ben ol yapmıstım sahınıme
  • deri şahinde cok sırıtır bence en son ihtimal normal güzel renkli bi kumaş döşeme mi yapsak ?
  • Güzel bir kılıf diktir olsun bitsin. Fazla yüklü masraf yapma Tofaş'a. Tamam hastasıyız falan ama kılıf seçeneği varken yeni koltuk alınmaz yani
  • bimden 6ayda bir 20tl lik kılıflardan alıyoruz.değiştirip değiştirip kullanıyoruz.sizde öyle yapın
  • beyler yeni kılıf aldım eskisini söktüm koltuklar alttan tertemiz tam istedigim gibi cıktı şöför tarafında 4 tane yanık var diger taraflarda hiç yok onları da bi kuaföre verip temizletcem yanıklarını da tamir ettircem cok güzel olcak inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_ERCAN -- 1 Mart 2013; 8:40:05 >
  • koltuklar temız ıse detaylı temızle yada temızlettır oyle orjınal kullan bnce
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim aracımın da şoför koltuğunun yayları çöktü bakalım nası yapıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Güzel bir kılıf diktir olsun bitsin. Fazla yüklü masraf yapma Tofaş'a. Tamam hastasıyız falan ama kılıf seçeneği varken yeni koltuk alınmaz yani

+1 Ne gerek va ki ? Yaptırsanda aynı fiyat yaptırmasanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_ERCAN

arkadaslar 2000 model şahin 1.4 ie aracım var koltuklarda hep sigara yanıgı var , yanıksız güzel temiz yeni koltuk almak istiyorum elinde olan varmıdır , nasıl yaparız nasıl ederiz nerde bulunur bilenler bişey söylesin istanbul anadolu yakasındayım bi yerlere gidip bakabilirim yada şehir dısından varsa resmini gönderdikden sonra kargo ile de alabilirim

bide en önemlisi şahine , dogan yada kartal koltugu olur mu ?

krem reng deri kaplattır süngerleri değiştir 10 numara 5 yıldız olur satarkende güzel götünrü verir. siyah yapma..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.