Bildirim
temp 3 80 C ?
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kuzey köprüsüne dokunun, sıkıntı yoksa sensör çipine bağlı devre vardır ancak kullanım dışıdır.Eski anakartımda da eksi 128 derece gösteriyordu sensörlerden biri.Ayarlardan iptal edin gitsin.
edit: düşündümde temp 1 ekran kartı, temp 2 cpu ise temp 3 kuzey köprüsü olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colda -- 18 Kasım 2011; 15:40:00 > -
@
sabe
ayarlardan iptal edın derken hangi ayarlar ? -
Configure sonra temperature.Değerlerin yanındaki kutular olması gerek.Evde değilim kesin konuşamıyorum. -
sectım ekrandan kalktı lakiN bi faydası olurmu ? bu sanal değer galiba biosda bole bi seçenek yok ?
-
Kartın mühendisi devreyi bağlamıştır ama neyi ölçeceğini belirlememiştir gibi bir sallama yorum getirebilirim.
Gereksiz yada bozuk bir ölçüm. -
quote:
Orijinalden alıntı: sabe
Kartın mühendisi devreyi bağlamıştır ama neyi ölçeceğini belirlememiştir gibi bir sallama yorum getirebilirim.
Gereksiz yada bozuk bir ölçüm.
milleti korkutmak içiN yapmış heralde muhendis
cevaplar içiN saoL hocam -
Kuzey köprüsüne elini sürüp birkaç saniye bekleyebiliyorsun değil mi? Yanlış iş yapmayalım. -
beyler aynu srun bendede var ama bgenimkinde söle bi durum var temp 3 anakart üzerinde demirler var 2 tane onların sıcaklıgı olsa gerek elimi sürdügüm zaman tutamıyorum 80 dereceyi gösteriyor temp 3 yükseldikçe temp 2 de 60 derecelere cıkıyor sorun varmıdır sıkıntı yaratırmı?= işlemci amd fx 8150 ana kartta yanlıs hatırlamıyorsam 990xa modeliydi sanırım gigabaytenin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X