Şimdi Ara

'Temporary Files' Birikmesi MICROSOFT ONEDRIVE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Yukarıda da Belirttiğim gibi son 1 aydır oyun oynarken veya başka bir şey ile uğraşırken birden bilgisayardan yetersiz disk alanı uyarısı alıyorum.

Normalde SSD alanımda 50gb a kadar yakın yer olması gerekirken birde bakıyorum ki 4mb alan kalmıs bilgisayarda sonra araştırmalarım sonunda birde baktım ki Temporary Files içerisinde yeri geliyor 30 gb yeri geliyor 50 gb lık yer alan bir dosya oluyor

Hatta suan yazılarımı yazarken bile 11 gb olan bir dosya bulunmakta ( 12 olmus bile)

Windows 8.1 Kullanıyorum

İntel İ7-4790K işlemcim
    Gtx 970 Ekran kartım
    16Gb ram Bulunmakta bilgisayarımda

Onedrive ı durdurmayı denediğimde yinede bu sıkıntı devam ediyor benim için

Acil Yardımlarınızı Rica ediyorum

Simdiden teşekkürler

'Temporary Files' Birikmesi MICROSOFT ONEDRIVE 'Temporary Files' Birikmesi MICROSOFT ONEDRIVE

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Klavyeden "Windows Tuşu + S" e basarak çıkan arama yerine "cmd" yaz çıkan "Komut İstemi" nin üzerine sağ tıkla Yönetici olarak çalıştır.

taskkill /f /im OneDrive.exe yaz ve enter a bas. Sonrasında:

İşletim sistemin 32 bit ise şunu yaz ve enter a bas:
    %SystemRoot%\System32\OneDriveSetup.exe /uninstall

İşletim sistemin 64 bit ise şunu yaz ve enter a bas:
    %SystemRoot%\SysWOW64\OneDriveSetup.exe /uninstall

Daha sonra Resmini attığın dosyaları silebilirsin.
  • Aynı sorunu aşağıda linkini paylaştığım konudaki arkadaşımız yaşamıştı. Bizim sunduğumuz öneriler işine yaramamış, ancak en altta kendi mesajı var ve sorunu çözdüğünü yazmış. Nasıl çözdüğünü de açıklamış. Umarım sizin de işinize yarar.

@mimajör nickli arkadaşımızın mesajından alıntı: ''Sorun %LocalAppData%\Microsoft\OneDrive\Setup\Logs şuradaki .otc ve .otc.session dosyalarını silerek çözülüyormuş galiba, sildim şimdilik bir sorun yok bakalım.''

Konu Linki :https://forum.donanimhaber.com/microsoft-onedrive-in-olusturdugu-40gblik-dosyalar--129285665#129285665

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MexeSs -- 21 Ekim 2017; 0:18:28 >

• Öncelikle Yardımlarınız için teşekkür ederim.

İlk olarak windows 8.1 de uninstall seçeneği bulunmadığından sistemden kaldırılamıyormus malesef, (WaxKitten sizin yazdığınıza istinaden)

Denilen yöntemi denedim bakalım bir problem cıkarıcak mı ilerleyen zamanda bilgileri sizlerle paylaşırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.