tempra arka lamların sıralanışını yazabilirmisiniz bana
şimdi 5 tane lamba var bunların sıralanışı nasıl mesela dörtlü nerde geri vites hangisinde
beyaz olan kısımda 2 tane lamba var ayrı ayrı diğerleri tek
yerleri farklı şuan bende mesela en üstte şu var beyaz üst kısımda şu var sağ da şu var diye söyliye bilirsiniz yada resmin üzerine yazabilirsiniz şimdiden teşekkürler
bi yardım eden yokmu ya
Böyle galiba
Park ve fren tersine de olabilir?
reflektor boş dedıgın yerde lamba var bos olma ıhtımalı yok park ve sıs yazdıgın yerdede 1 tane lamba yuvası var
ıste bende bılmıyorumkı yerlerı nasıl sag dakıler değişikti soldaki lambaların kabloları komple yanınca değiştirdim lambaları kabloları sağdakine göre bağladım sağdakilerde yanlışmış galiba eskı sahıbınde sorun oldu yanlıs bağladılar
Sananyiye gitsen, Opar yedek parçaları satan bir yere sorsan, sonra ordan da bir oto elektrikçiye ve özel tofaş servisine gitsen bu kadar beklemezsin. Ben civicciyim ama yardım etmek istedim.
saol dusundugun ıcın yerlerı degısıkte olsa yanıyo lambalar zaten beklememde onemlı degıl
@ABABA2307'nın eklediği resimde bikaç hata var.reflektör yazan yer park lambası.fren,sinyal,geri vites doğru.en alt komple sis lambası..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme