Şimdi Ara

Tempra Ön Silecekler Çalışmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
12.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 93 bi tempram var. Bir süre önce çalışan ön silecekler artık maalesef çalışmıyor. Koldaki diğer unsurlar çalışıyor, su pompası çalışıyor, ayrıca arka silecek de çalışıyor. Elimden biraz gelir bunun sigortası hangisidir? Motoru nerededir bilen biri yardımcı olabilir mi? Ayrıca sol silecek kazık gibi kitlenmiş durumda ama sağ silecek hareket ediyor kitlenmemiş; daha önce hiç dikkat etmemiştim buna belki önemlidir diye söylüyorum.

• silecek motorunun içi dağilmış büyük ihtimalle.solun kitlenmesi bu sebepten.sağ silecek solun hareketi ile çalışır,motora bağlı bağlı değildir.
  • camın onundekı sıyah plastıgı cıkar motoru dırek gorursun tek motor var bır uzun bırde kısa ıkı kollla hareketı verıyor sıleceklere bunlarda da problem olabılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur-d

camın onundekı sıyah plastıgı cıkar motoru dırek gorursun tek motor var bır uzun bırde kısa ıkı kollla hareketı verıyor sıleceklere bunlarda da problem olabılır

onur doğru demiş silecek motorlarını kontrol et eğer elinde 12 volt gerilim varsa direk silecek motoruna elektrik ver eğer çalışırsa.silecek motorun elektronik aksamınada voltaj uygula eğer elektronik aksamdn çalışmassa. elektronik aksamında bir problem var.tam anlatamadım ama sorunun öyle büyük bir şey değil sanayiye gitsen 20 liraya halledilcek bir şey.(bu arada 93 model tempranın silecek motoru nası elektoronikmidir bilemem ama benim aracımda fiyat olduğu için ve bneimde başıma geldiği için izlediğim yolu anlattım sana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.