Şimdi Ara

Tempra S nasıldır alınır mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 94 tempra s kırmızı almayi dusunuyorum sizce nasil almaya değer mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tempra S: Alınır mı?

94 Tempra S Yorumları

1994 model Tempra S, Fiat tarafından üretilen bir otomobildir. Günümüzde ikinci el olarak satın alınabilir. Bu aracı satın almayı düşünüyorsanız, aşağıdaki bilgilere göz atmanızı öneririz:

• Tempra Nasıl Bir Araba?

Tempra S, geniş iç hacmi ve konforlu sürüşüyle bilinir. Yaklaşık 100 beygir güç üreten 1.6 litrelik benzinli bir motora sahiptir. Uzun yolculuklar için uygun bir seçenektir.

• 94 Model Tempra S Yorumları

Genel olarak, 94 model Tempra S sahipleri olumlu yorumlar yapmaktadır. Aracın dayanıklılığı, düşük yakıt tüketimi ve geniş iç hacmi övülmektedir.

• Tempra S Alınır mı?

İkinci el Tempra S almayı düşünüyorsanız, aracın yaşını ve kilometre sayacını göz önünde bulundurmanız önemlidir. Düzenli olarak bakımı yapılmış ve iyi durumda bir araç bulabilirsiniz.

• A101 Tempra Araba

A101 marketlerinde zaman zaman ikinci el Tempra S araçları satışa sunulmaktadır. Bu araçlar genellikle uygun fiyatlıdır, ancak kondisiyonları hakkında detaylı bilgi edinmeniz önerilir.

Sonuç olarak, 94 model Tempra S, uygun fiyatlı ve konforlu bir ikinci el otomobil arayanlar için düşünülebilir bir seçenektir. Aracın durumunu iyi bir şekilde kontrol ederek, uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • en boş paket ama en sorunsuzu çünkü elektronik zavazingolar yok (elektronik gösterge paneli, dijital klima gibi) mekanik olduğu için pek fazla arıza yaşatmaz yaşatsa da tamiri kolaydır.

tempra'ların favori arızaları elektronik ve ön takım. temiz bir tempra bulursanız bakımlarını aksatmazsanız gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz ama ölmüş bir tempra bulursanız başınızı çok ağrıtır..
  • Tempraların, dijital göstergelerinin arızaları çok basit ve ucuz dur. Arkadaşın dediği gibi elektronik zamazingolarından hiç korkma. Asıl sorun, alt takımdır, alt takım sorunları hiç bitmez, takırtı tukurtudan duramazsın. Alt takımı komple sıfırla, yine de bir kaç hafta sonra sesler başlar, heleki kötü bir yola girersen hapı yuttun.Ben 2 yıl boyunca Tempra SX-AK modelini en fullünü kullandım, en büyük sıkıntıyı alt takımdan çektim, ne klimadan, ne dijital göstergeden bir sıkıntı yaşadım, pardon dijital gösterge bir kere arıza yaptı, Televizyon tamircisine yaptırdım, bugünün parasıyla 20-30 TL bir şeye. Alacaksan bu yüzden bomboş bir Tempra alma.
  • Hidrolik direksiyon da yok..Onun dışında iyidir..
  • 95 model tempra s ilk gözağrımdı. Henüz 21 yaşındayken borç harç alabilmiştim. Hatta tipo almak istemiştim ama cepteki para tempraya yetmişti. Ancak o yaşlarda nasıl akıl ettiysem özellikle tempra s aramıştım. Bomboş model olmasına rağmen sırf analog ekran diye tempra s almıştım. Çünkü elektronik ekranlar bozuluyor diye çok duyuyordum. Sene 2003 idi.

Netice olarak zamanının konfor abidesiydi. Hala birçok arabanın bagajı ve arka yaşam alanı tempra gibi değildir. Kronik arızaları yine vardı ama ustası boldu. Şu anda alır mıyım sanırım almam. Bu fiyatlara japon tercih ederim. Artık tempralara binemeyiz, onlar bize biner gibi geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

Tempraların, dijital göstergelerinin arızaları çok basit ve ucuz dur. Arkadaşın dediği gibi elektronik zamazingolarından hiç korkma. Asıl sorun, alt takımdır, alt takım sorunları hiç bitmez, takırtı tukurtudan duramazsın. Alt takımı komple sıfırla, yine de bir kaç hafta sonra sesler başlar, heleki kötü bir yola girersen hapı yuttun.Ben 2 yıl boyunca Tempra SX-AK modelini en fullünü kullandım, en büyük sıkıntıyı alt takımdan çektim, ne klimadan, ne dijital göstergeden bir sıkıntı yaşadım, pardon dijital gösterge bir kere arıza yaptı, Televizyon tamircisine yaptırdım, bugünün parasıyla 20-30 TL bir şeye. Alacaksan bu yüzden bomboş bir Tempra alma.
    benim de bir sx-a vardı. o zamanlar elektronik tamiri yoktu. aracın kaç km'de olduğunu göstermiyordu. bir tek altını ıslattığımda kuruyana kadar 10-15 dk gösteriyordu, sonra yine gidiyordu.

takırtı tukurtu olayını yaşamadım veya o zamanlar zaten yeni sürücü olduğum için farkına varamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

benim de bir sx-a vardı. o zamanlar elektronik tamiri yoktu. aracın kaç km'de olduğunu göstermiyordu. bir tek altını ıslattığımda kuruyana kadar 10-15 dk gösteriyordu, sonra yine gidiyordu.

takırtı tukurtu olayını yaşamadım veya o zamanlar zaten yeni sürücü olduğum için farkına varamadım.

Alıntıları Göster
    Evet eskiden bu araçların dijital panolarından korkulurdu, ama şimdi teknolojisi o kadar eski ki, en basit TV tamircisi, hatta oto elektrikçi bile yapabiliyor, dediğim gibi bu araçların en kötü yanı alt takımları ve şimdi aklıma geldi Hidrolik direksiyonları. Hidrolik direksiyonları mutlaka keçeden kaçırır ve yağ eksiltir, revizyon yaptırsan bile bir şey değişmez, sık sık ATF eklemen gerekir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Activa S alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Ford ka alınır mı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.