Şimdi Ara

Temsa Yeni Safir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
10.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Temsa'nın yeni çıkardığ ve Ulusoy'a 2 adet teslim ettiği Yeni Safir'le ilgili bilgisi olan var mı?

• http://www.lojiport.com/news_detail.php?id=17220

Bu sitede sadece 2 adet fotografı var otobüsün.

Bence dış tasarımı çok kötü ama içerisi nasıl bilmiyorum..
  • Arkadaşlar selams...

Safirin yenilendiğini,bugün gazetede okudum ve hemen sitesine girip inceleyim dedim,fakat ne sitesinde güncelleme var,ne de başka sitelerde ayrıntı,resimlerde sadece ön kısmını gördüm ki,hiç beğenmedim,biraz powerbusa farlarına benzeniş,daha doğrusu çinli otobüsleri andırıyor,yani çok ucuz hava veriyor,ve yeni logoda hoşuma gitmedi,eski üçgen logo daha karizmatikti,bence bu model prensesin yeni versiyonu gibi olmuş,iyi bir lansman ve reklamı yapılamazsa yine tur otobüsü olmaktan kurtulamayacaktır.Tabi bunlar ilk görüş ve yetersiz resimlerden izlenimlerim,belki içi falan çok daha güzeldir,belki başarılı olacaktır bilemeyiz,bekleyelim görelim değil mi?:))

Saygılar:)
  • oncelıkle safır ilk başta 0 403 e rakıp olarak çıkarıkmıstı ama tutmadı tutturamazda dıamondlarda aynı şekıl travego ya rakıp olarak çıkarıldı ama belırlı firmalar harıç dıamondları kullanan yok bu yenı safırınde tur aracından oteye gecmıyecegını dusunuyorum..bi sofore sordum safır nasıl otobus diye dıye otobus değil sadece araba otobus demıyelımde araba dıyelım demısdi yanı temsa otobus sektorunde prestij harıç tutucagını dusunmuyorum..saygılar..
  • Tabi bizim gibi türk milleti temsa türk malı ortaklığı var sabancıyla gitsin mercedes setraya man 'a para versin türk sermayesini geliştirecekleri yere yabancı sermayeyi geliştirsinler BENCE TEMSA her zaman türk malı kardeşim...!!!! şu aracın içi bi olsa ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaemir

Tabi bizim gibi türk milleti temsa türk malı ortaklığı var sabancıyla gitsin mercedes setraya man 'a para versin türk sermayesini geliştirecekleri yere yabancı sermayeyi geliştirsinler BENCE TEMSA her zaman türk malı kardeşim...!!!! şu aracın içi bi olsa ya :D

TÜRK ortaklıgı olan otobusler ozellıkle temsa turkıyede tutturamadı sen demissin bence temsa diye ama 500 kusur milyar verıp otobusu alıp hiç bir firmanın iş vermemesı ( bellı firmalar hariç ) sık sık arıza yapması 1 yıl sonra %50 zarar yapması bunları goz onunde bulundurusak bence mercedes e mana para vermek daha mantıklıdır şimdi V8 leri sehir içi servislerınde goruyosunuz ama bi prenses moratonu o kadar fazla goremıyoz oysa aynı yaştakı araçlar TÜRK orTAKLIGI OLAN FİRMALARI KOTULEMIYORUM YANLIŞ ANLAMAYIN ama türk firmalarından en iyisi dayanıklısı bence bmc ama otobusde mercedestir.....saygılar..

• Temsalar Mersodan daha az arıza yapar..!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnuR_4O3

Temsalar Mersodan daha az arıza yapar..!

Temsa sağlam ama birde maşallah var hız yapıyor çok.. çabuk ulaşıyor 90-105 km ye.. hele düzde.. bu arada onur bu yeni safirler hakkında bilgin varmı senin ve ulusoy almıştı iki tane galiba ama ben şoför kopkitini ayrıntılı olarak ve içini çok merak ettim.. çeken varmı gören varmı yorumlarınız nedir arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: anil_91

Bu sitede bir resim mevcut;

http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=46902&start=230

Direksiyon Daf'ın ki ile aynı keşke kendilerine özgü bir tasarım olsaydı..
  • ustalar ben bindim gayet iyi gösterişli ön düzeni olmasada yeni motoru harika yakıt da gene ortalığı yıkıcak derim kısa yolunu atıyorum saygılar sevgiler

http://forum.donanimhaber.com/m_13258753/mpage_498/key_/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

quote:

Temsa sağlam ama birde maşallah var hız yapıyor çok.. çabuk ulaşıyor 90-105 km ye.. hele düzde.. bu arada onur bu yeni safirler hakkında bilgin varmı senin ve ulusoy almıştı iki tane galiba ama ben şoför kopkitini ayrıntılı olarak ve içini çok merak ettim.. çeken varmı gören varmı yorumlarınız nedir arkadaşlar..

Seco Abi Güncel Ulasımda Fotolar Var...
  • quote:

mesela ...?
    hangi parcasi mecedesler göre daha saglam?

Temsa Yeni Safir
  • quote:

Orijinalden alıntı: magentis02

quote:

mesela ...?
    hangi parcasi mecedesler göre daha saglam?

Temsa Yeni Safir

Mercedes daha çok arıza yapar ama küçük arızalar diğerleri arıza yapnca tam yaparlar

• quote:

quote:

quote:

Onurcum baktım ama maalesef iç fotoları falan yok sitede..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Onurcum baktım ama maalesef iç fotoları falan yok sitede..

TEMSA değil de ,haberler bölümünden bakarsanız , ayrıntılı fotoğrafları oraya koymuşlar...

• Orayı biliyorum baktım sadece dış fotoları var iç fotoları değil.
  • daha çok yaygın deıl sanırım bıraz yaygınlaşşsın anlarız iyimi kotumu inceleme fırsatımız olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bl00

daha çok yaygın deıl sanırım bıraz yaygınlaşşsın anlarız iyimi kotumu inceleme fırsatımız olur..

aslinda yillardir yaygin olan bir arac. sadece yeni bir kaportayla ismi yeni safir oldu...
    son 2-3 senedir safari hd olarak avrupada satiliyor---Temsa , avrupada cok iyi bir isim yaparak
    kendini kanitladi...
    kaporta konusunda marcopolo otobüslerini cok andiriyor

------------------------
    http://www.youtube.com/watch?v=O2s0QmK6t0M&feature=related

Temsa Yeni Safir

• Tems safirde süspansiyon namina bisey yok kamyon kasasina sandelye monte edip gitseniz eminim daha konforlu gidersiniz yolculuk zehir zıkkım oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.