Şimdi Ara

TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.541
Cevap
430
Favori
310.992
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aliexspres den alışveriş yapan oldu mu ? Onlarda da 1050 TL kuralı var mi ? % 60 vergiyi onlarda gümrükte senin adına ödüyorlar mi ? Sitelerinde hic öyle bisey görmedim de
    Tecrübe arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • frekans76 kullanıcısına yanıt
    aliexpress 1050 tl demiyor ama limiti daha düşük, limiti aşan ürün için “bu ürün adresinize gönderilemiyor” yazıyor. evet vergiyi peşin alıp gönderiyor sana ekstra ücret çıkmıyordu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yalcink23 Y kullanıcısına yanıt

İlk sorunuz için; evet olabilir tabi, bu yüzden vergiyi indirim öncesi satış fiyatından alıyor olabilirler. yani onlar da ticaret yapıyorlar sonuçta, onların açısından bakınca mantıklı ama olan bize oluyor işte.

İkinci sorunuza gelince; evet o meşhur gimbal artık yok. Bunlardan başka dikkatimi çeken fakat alamadığım 2 ürün vardı onlar da artık yok. Bir tanesi hava temizleyici diğeri de minik soğutucuydu. Bir ay kadar önceydi galiba ya da bu 30 Euro ilk çıktığında birden kayboldular. Bu iki ürün de o zaman indirimli 1000 TL civarındaydı. Muhtemelen fiyatları 1050 TL'den çok daha fazlaya çıktı ve kaldırdılar.

Yakında bugün gördüklerimizi de bulamayacağız herhalde.

Temu'da ülke değiştirince çıkan ürünlere bakıyorsun, sonra bir de bize bakıyorsun.

Yazık ya gerçekten çok yazık.

• Bizim hükümet aldirmayacagim yurt dışından birdyeelr diye kendini paraliyor,Temu illa satacam diye.

Temu 'nun bu azmine şaştım kaldim

Martı ceo'sunu andirdi bana =D

Neden bunu dedim;31 Aralık da sipariş geçmişim ama 3 Euro olan kargo ücretini ne Devlet aldı ne Temu anlamadım gitti

Bugün bir siparis daha geçtim sonucunu yazarim

• Cevabınız için ilk önce çok teşekkür ediyorum.

Temu yetkilisi gibi cevap vermişsiniz:)

Haklısınız düştüğümüz durumda Yurt dışı alışverişini tamamen yasaklama yolunda gidiyoruz.

Ama bunu dedıgınız gibi yavaş yavaş azara azar yapıyorlar . Bir anda yasaklamayalım diye.

Fark etmiyorki buda nerdeyse tamamen yasak gibi birşey.

Ufak bir ürün alacağız ½60 vergiyel belkide türkiyeden daha pahalıya geliyor bazı ürünler .

Onu geçtim kupon vs ındırım kullanamıyoruz.

Ama temudan cok alısverıs yaptım sayılır son aldıklarımda sorunsuz geldi gumruk konusunda bence cok ıyıler.

Şimdi aldığım bazı urunler kara yolu ıle gondermısler o canımı sıktı bıraz fark etmemıstım 45 gun teslımat suresı gorunuyor.

Kazakistanda gorunuyor su anda aldıgım bazı urunler .

Yani demem o ki iyi günlerimiz daha kötü günler bizi bekliyor.

Bırde aldığımız urunler ıcın bır sayfa varmı ıncelem vs bazı urunler cıdden cok kalıtelı bazı urunler eh ıste. Ama aliexpressten cok cok ıyı bır fırma bence.

• yalcink23 Y kullanıcısına yanıt
    Evet Peşin Alıyorlar. Buna birşey deniyordu da hatırlamıyorum. Eskiden ilk çıktığı zaman bu vergi olayı kapıda tahsil ederlerdi

Coldriver in dediği doğru 27 Euro yu geçince gondermiyorlar
    Ama
    Bazı ürünleri gönderiyorlar bende anlamadım

Başka birşey daha gördüm
    10 liralık ürüne %60 vergi koyacağını 100 lira mi ne koyuyor. Satıcıya sordum bilmiyorum sistem belirliyor dedi

Ayrıca
    Gönderim yerini ABD yapın ya da ne ürünler cikiyor
    Bazılarında çıkmıyor mesela rugged akıllı telefonlar. Doogee marka vpn le çıkıyor olması lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXFrEeDyXx -- 11 Ocak 2025; 13:35:7 >
  • coldriver C kullanıcısına yanıt
    Sonuna Kadar Okuduğum. Hocam o ne edebiyat öyle =] başka birşey tarif edemez durumumuzu

Edebiyata merakınız mi var merak ettim

Bana özelden yazar mısınız hangi Cin'li firma merak ettim

Bende onu merak ediyordum;kargoyu, 3 euro'yu kim ödüyor diye

• xXFrEeDyXx X kullanıcısına yanıt

Bazı ürünlerde hala 1050 TL siparişi gönderiyor demek ki hala kendisi bu 3 Euro'yu sübvanse ediyor.

@freedom058'in de bahsettiği gibi artık bazı büyük hacimli ürünleri karayoluyla gönderiyor ve karayoluyla gönderimi seçerseniz ,sanırım %10 gibi bir ekstra indirim yapıyor ayrıca. Fakat süre 45 gün maksimum ama beklemeye değer mi tartışılır.

Evet haklısınız Martı CEO'su da bunu yapardı bence.TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] 

• Arkadaşlar Temu da malum çok ürün çeşitliliği var, bazen güzel bir ürün aylar sonra karşıma çıkabiliyor.
    Sizlerin aldığı hoşunuza giden Ürünleri bizlerle de paylaşırsanız belki bizlerde alabiliriz, aylar sonra karşımıza çıkmazlar.
    Ben mesela led aydinlatma konusundaki Ürünleri çok beğeniyorum, tavsiye edeceğiniz Ürünleri olursa memnun olurum.
    Bende şunları aldım, benim çok hoşunma gittiler, tavsiye edebilrim TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU]

• frekans76 kullanıcısına yanıt
    Evet katılıyorum arada kaynadı bu husus

Bende eskiden öyle yapıyordum

Link paylaşıyor ama o ürün tükeniyor, ürüne ulaşılamıyor. Resimde eklenirse güzel olur

• Mesela şimdi de şunları almayı düşünüyorum
    Alan varsa aramızda tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.

TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU]

Mesela bunu aldim yolda gelmesini bekliyorum TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU]

• noval_06 N kullanıcısına yanıt
    tüm galerisini atmış

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Harbi cok ayip etti...
    guzel beğendiğiniz, başkaları da alirsa memnun olabileceği urunleri paylaşırsanız seviniriz

• Merhaba temudan alışveriş yapamıyorum indirimle alacağım ürünler indirimsiz fiyatı 1050 tl yi geçiyor diye gümrük sınırı uyarısı veriyor düşük fiyatlı ürün çıkarırım bu kezde 670 tl altı sipariş kabul etmiyor. Ürün eklesemde çıkarsamda ya alt sipariş limiti yada üst gümrük limiti sorun oluyor. Var mı bir çözümü?

TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU]

TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• m@xman M kullanıcısına yanıt
    Yukarda coldriver açıkladı ben anlamadım ama anlayanlar hak verdi

• m@xman M kullanıcısına yanıt

aynısı bende de oldu, bunun çözümü yok, wincredit tanımlayın dedim o kampanya bitti denildi, wincredit aktif olunca alt limit 480 oluyordu, mecbur siparişimi 2 parçada verdim. (müşteri hizmetlerine gündüz yazın türk temsilci gelirse durumu anlatın bana indirim kuponu ve kredi verdiler kaybı telafi etmek için). Vergi konusunda sağolsun hükümet ben indirdim kartı, kupon, kod tanımam diyor, satış fiyatı üzerinden vergiyi alıyor, temunun yapabileceği indirimleri önce uygulayıp satış fiyatını indirimden sonra belirlese vergi daha düşük çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alışveriş anında %100 geri iade yazısı cıktı 30 dk içinde alışveriş yaparsan iaden olacak yazdı ,siparişi verdim ama bu iade ile ilgili hiçbir bilgi yok :)

• acemix kullanıcısına yanıt
    Hangisi hocam kredi iadesi mi yoksa bedava ödül mü ?
    Arama kısmına
    Kredi iadesi
    Bedava ödül yazın hangisi bakalım Başka iade bilmiyrum ben

Kredi iadesini 7 gün boyunca her gün size belirlediği saatte girip alacaksınız
    1 Günü kacirirsaniz bütün ödül gitmiyor. O günün ödülünu kaciriyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.