Şimdi Ara

TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (224. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.536
Cevap
430
Favori
310.527
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım hocam. Ben o iş için bir excel dosyası oluşturdum. Çünkü hem Amazon hem TEMU üzerinden sipariş verdiğim için böyle kontrol edebiliyorum ancak. Siparişi verdiğim an ad ve TC numarasını oraya kaydediyorum.

Şöyle söyleyeyim sadece TEMU üzerinden 112 siparişim olmuş. Amazon var bir de üstüne. Kontrol etmesi biraz zahmetli oluyor haliyle.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mytra kullanıcısına yanıt
    Mantıklı ama benim dalginligima geliyor
    Otokontrol olması lazım hem uğraşmıyorum
    Tek yerden yonetilse iyi olur Siparişler verirken kampanyayı mobilden istiyor

Gün içinde çok şeyler uğraşıyorum

Belki bende yaparım

Teşekkürler

• xXFrEeDyXx X kullanıcısına yanıt
    Uygulamada siz-siparişlerin den siparişi seçin o siparişte en üst sağda makbuz görüntüle var ona tıklayın kimin adına siparişi verdiginizi oradan görürsünüz.

• vase12 V kullanıcısına yanıt
    Hocam bana kimin adına olduğu lazım değil TC numara önemli diyorum

Açıkladım zaten

Onunda ogrenmenin bir yolu yok herhalde şuan

Sağolun genede

Makbuza bile gerek yok hocam. Sipariş sayfasında aşağıda yazıyor zaten isim.

Ama TC numarası görünmüyor. Arkadaşımız onu görebilmek istiyordu. TEMU onu sadece gümrük beyannamesine yazıyormuş. Şimdi öğrendim ben de.

Hocam maşallah ne aldınız o kadar ?

• İhtiyacım oldukça sepette bekletip alıyorum 112 tane sipariş ortalama 1k desek 112 bin yapar bunun 65 bini vergi çoğu şirket bu kadar vergi ödemiyor,tanam iade falan alıyoruz ama vergi orda duruyor abartmaya gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • complete_ kullanıcısına yanıt
    Belki başka birşey demek istemiştir
    Ayrıca eskiden %30 di vergi

Bende o zamanda 50.000 TL lik sepet yapardım açıkçası çünkü çok ucuza ürünler vardı

Bir akıllı telefon tutucu aldım şuan 120 TL civarı 20 TL ye almıştım

Masaj aleti var 60 TL di şuan 300 TL civarı

Abartmiyor insan Türkiye den çok daha ucuza geldiğinden alıyor

Türkiye de eflasyon çok değişken olduğundan insanlar stok yapıyor malesef

Şunu da düşünmek lazım belki yarı yarıya almıştır 500 TL kendine 500 TL satmak için

Krediler de işin içine giriyor

Bem çok tasarruf ettim Kredilerle
    İlk başta kupon kullanmamıştım
    Bak kuponda vardı unuttum onu yazmayı

Aslında yine tam anlamadım ama kastım şu idi. Bende hep aynı adresi kullanıyorum şimdi geriye doğru kargoda olan ve teslim edilen siparişlerime baktım. İlk üç siparişi kendi TC ile vermişim, bu siparişlerde benim adım ve adresim yazıyor. Belki Amazon'dan da birşeyler alırım diye sonra ki iki siparişi kızımın TC ile vermişim, o siparişlerde ev adresimizin üzerinde kızımın adı yazılı, sonraki siparişte ise kızım da belki kendine sipariş verir diye eşimin TC ile sipariş vermiştim. O siparişte de adres kısmının üzerinde eşimin adı yazılı. Ben hangi TC ile kaç sipariş verdiğimi bu şekilde takip ediyorum.

Anlamayacak birşey yok aslında aşina olmadığınızdan anlamıyorsunuz oluyor =]

Siz güzel bir veri tutuyorsunuz

A verisini yazınca B verisi elde ediyorsunuz; Kendi tc numaranızla sipariş geçince kendi adınızı yazıyorsunuz. Kızınızın adına sipariş verince onun tc nuamrasını yazıyorsunuz. Eşinizin adına sipariş verince eşinizin tc numarasını yazıyorsunuz

ama

Bende işler öyle değil Evdekiler sağolsun burunlarından kıl aldırmıyor. Kargo takibi yapamıyorum sizin yönteminizle

Babamın adına sipariş verirsem kargoda bir problem olursa babamın aramasını istiyor kargo müşteri hizmetleri

Bende kendi adıma 5 sipariş geçiyorum

sonra

Hakkım doldu ya benim, bende herşey aynı yani Ad:xXFrEeDyXx Adres:İstanbul Gsm:Benim numaram 507******

Bir tek babamın tc numarasını değiştiriyorum. Gümrük tc numaralarına bakıyormuş

Bazen unutuyorum Aliepxress den sipariş geçiyorum kendi adıma ama Temu da acaba kimin tc numarasıyla sipariş geçtim 5 paketi ? Karışıyor çünkü bazen Ocakta verdıgın sıparıs Şubatta gelıyor Gümrük Şubatı esas alıyormuş

Eskiden çoğu paketi Ptt teslim alıyordu Aliexpress ağırlıklı yapıyordum alışveriş Banggood da problem olmuyordu Şubeye teslim diyordum bizimkilerin kimlik resmini gösterince veriyorlardı kargoyu ama ondan ziyade takip işi daha kolaydı

17Track.com a giriyordum yurda girince de takibi daha kolay oluyordu zaten şubeye gideceğinden biliyordum saat kaçta gelir kaçta gider

Temu da hangi kargo teslim aldığı belli değil şubeye teslim yazamıyorum Ev adresi yazıyorum

Ptt'de problem olmuyordu zaten gide gele tanıdık olmuştum. Şubeye gittiğimde tanıyorlardı eğer dağıtıcıya vermişlerse arıyorlardı bana bilgi veriyorlardı

Şu Hükümetin yüzünden nelerle uğraşıyoruz

• xXFrEeDyXx X kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam ben o zaman şanslıyım, siparişte eşimin adı da yazsa kızımın adı da yazsa evdeysem bana teslim ediyor bana gelen kargocular, ben yoksam eşim veya kızım evdeyse isme bakmadan onlara da teslim ediyor. Evde hiç kimse olmazsa da telefonumu arıyor ve güvenliğe bırakıyor. Genelde MNG ve Aras ile teslim alıyorum TEMU ürünlerini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vase12 -- 4 Şubat 2025; 18:57:1 >
  • arkadaşlar ben temuda satış ortaklığı yapıyorum, en güzel sistem bu
    TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU]

• Arkadaşlar dijital bir masa saati aldım. başka şeylerde almıştım. neyse saat çıkmadı geçenlerde de yazmıştım. Yazıyorum talep açıyorlar sonra yok biz gönderdik diyorlar. Başına hiç gelen var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Peki 5 paket 1 TC üzerine dogrumur , 6 paket olursa aynı ay içerisinde ne oluyor siz bilirsiniz.

Sipariş verilen tarihmi önemli yoksa teslim tarihimi bu 5 paket uygulaması için? Benimde aylık 10 paket oluyor ayrı TC ile alıyorum tabi

• salgado3046 kullanıcısına yanıt

Referans olayimi bu

Bir tane ürün alacağım mesela paylaş Kazan oluyormu ?

• salgado3046 kullanıcısına yanıt
    Bu satış ortaklığı nasıl oluyor hocam? Bilmediğim için soruyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

Peki 5 paket 1 TC üzerine dogrumur , 6 paket olursa aynı ay içerisinde ne oluyor siz bilirsiniz.

Sipariş verilen tarihmi önemli yoksa teslim tarihimi bu 5 paket uygulaması için? Benimde aylık 10 paket oluyor ayrı TC ile alıyorum tabi

Evet 1 tc numarasına 5 paket alabılırısnız ama bakın urun demıyorum ısterse bır pakette 100 ürün olsun

Sizin ürünler gümrüğe takılabılır

Gümrüğe girdiği günü esas alıyorlar bıldıgım kadarıyla

• freedom058 kullanıcısına yanıt

Evet satış ortaklığı

Her getirdiğin bir üye için ayrı para alıyorsun ve o üye alışveriş yaptıkça sana komisyon gelmeye devam ediyor

ama

Bunu için ortaklık kayıt olma linki gerekiyor

Beyfendi size atsın ben kasmıyorum Atmazsa ben yollarım

Üye olunca arama kısmına affiliate yazacaksınız ve sayfa açılacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXFrEeDyXx -- 4 Şubat 2025; 22:34:29 >
  • frekans76 kullanıcısına yanıt

⭐Temu Ortaklık Programına⭐ katılmak için https://www.temu.com/affiliate_recruit.html?_x_ads_channel=kol_affiliate&_x_cid=share&_x_vst_scene=adg&_x_campaign=affiliate&_p_rfs=1&g_site=174&g_lg=tr&g_region=203&g_ccy=TRY&refer_share_id&_x_adg_shr_id=1bbd9ad8705e471798d977ce6931b108&refer_share_channel&_x_ads_csite=share hocam ortaklık linki bu,

sistemi anlatayım, temuya yeni müşteriler buluyorsunuz temu size davet ödülü kişi başı 150 tl, davet yarışı 60, 120, 180 ... artarak giden ödüller veriyor. ( ödül arttıkça davet ve sipariş şartıda artıyor). sipariş başı komisyon %10 ile 30 arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salgado3046 -- 4 Şubat 2025; 23:8:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

Referans olayimi bu

Bir tane ürün alacağım mesela paylaş Kazan oluyormu ?

Ödül kazanmada sıkıntı yaşamamak için en önemlisi davet edeceğiniz telefona temu uygulaması daha önce yüklenmemiş olması gerekiyor, (Ben kendi siparişlerim için aile üyelerinin telefonlarını kullandım), mail adresi ile üyelik kolay ( fake mail net ten istediğiniz kadar mail oluştura bilirsiniz) davet ettiğiniz kişi üye olduktan sonra, ortaklık sayfanıza yeni uygulama kullanıcısı olarak görünür.

TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU]

davet ettiğiniz kişi 30 gün içinde sipariş verirse 150 tl. tavsiye bonusu ise 14 günlük sürenin sonunda hesabınıza geçer

Temu Ortaklık Programı https://www.temu.com/affiliate_recruit.html?_x_ads_channel=kol_affiliate&_x_cid=share&_x_vst_scene=adg&_x_campaign=affiliate&_p_rfs=1&g_site=174&g_lg=tr&g_region=203&g_ccy=TRY&refer_share_id&_x_adg_shr_id=1bbd9ad8705e471798d977ce6931b108&refer_share_channel&_x_ads_csite=share

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salgado3046 -- 4 Şubat 2025; 23:33:10 >

• 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.