Şimdi Ara

TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.536
Cevap
430
Favori
310.524
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yaptım hocam oldumu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kaplan1222 K kullanıcısına yanıt
    TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU]

• Üye olan arkadaşlar yada olmayanlar. Arama kısmına 589722290 yazabilir mi. 2 altın ihtiyacım kaldı. Görevi tamamlamak için. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Win credit le alış veriş yaptım dün
    65 saat sonra kredi alabilirsiniz diyor

Tamam diyorum sayfadan atıyor
    Krediyi alınca mi tekrardan bu sayfadan alışveriş yapabilirim ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 590172757

kod yazanlara yardımcı oluyorum ben de yardım isterim teşekkürler son 1 coin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 29 Ocak 2025; 20:10:57 >
  • 590312571

• xXFrEeDyXx X kullanıcısına yanıt
    Kargo gönderilince hesabınıza tanımlanıyor . İstediğiniz alışverişte kullanabilirsiniz.

• Arkadaşlar Temudan karayolu ile ürün alan oldu mu hiç? Kac günde geldi ?

• Bendeki durum bu 1 aydır ugrasuyorum saçmaya bir durum nebyapmam lazım varmı 1 TL'ye kadar gelen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 590824799

Ben de yardımcı oluyorum Farmland su

• Ben ilk kez kredi fırsatı muhabbeti ile az önce 1000 tl lik Alışveriş yaptım 510tl kredi iadesi olacakmış galiba bu da ürünler kargoya çıkınca galiba kullanılabiliyor.

Şimdi de wincredit ile 600 jeton topla 800 kazan diyor.
    Bu noktada kafam karıştı 😂
    Hemen alışveriş mi yapmalıyım yoksa ilk yaptığımın kredisini mi bekleyeceğim. Konu aşağıda dönmüş ama tam anlayamadım malesef =/

• curtaincall1905 C kullanıcısına yanıt

99 jeton toplarsanız 800 liralık kredi verecek size, ilk siparişte 50 jeton hediye verecek size lazım olan 49 jeton bu tek seferde alayım deseniz gümrük limitini geçer, bin liralık bir sepet hazırlayın, daha sonra 500 liralık ürünlerle ilk siparişi verin, 50+20 jeton gelir, daha sonra 2X jeton hediyesi başlar ama bu sadece yarım saat geçerli bu yüzden alacağınız ürünleri iyice inceleyin sonra sipariş verin, bu süre sınırından dolayı bin liralık sepet yapın dedim, yarısını ilk siparişte, kalanı 30 dk içinde 2. siparişte alırsınız ihtiyaç duyulan jetonları fazlasıyla toplamış olursunuz. örnek olarak (480 TL minimum sipariş limiti) 500 liralık 1. siparişte 20 + 50(hediye) jeton kazanırsınız, 500 liralık 2. sipariş (yarım saat içinde yaparsanız) 40 jeton verir, krediyi almak için yeterli olur, temuda bin lira harcayıp 800 tl kredi alıyorsunuz ah şu vergi az olsa TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] 

• Yeni kullanıcı varsa 2 ücretsiz ürün seçip 5 sulama yapabilir misiniz ? Bana yardım edebilir misiniz?
    Kodu arama kutucuğuna yazıp arayabilirsiniz : Lütfen... 🥺Ödülümü almaya çalışıyorum. Bana yardım edebilir misiniz? Kodumu kopyala: 589317072

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cool_psy -- 1 Şubat 2025; 18:54:34 >
  • freedom058 kullanıcısına yanıt
    buğday yüzde kaç? sonra 50 kuruş vermesin :))

• caraxesss C kullanıcısına yanıt
    valla bunun gibi davet isteyen kaç şey denedim sonlara doğru hep yarısını veriyordu hiç bitiremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: ensar14

valla bunun gibi davet isteyen kaç şey denedim sonlara doğru hep yarısını veriyordu hiç bitiremedim

1 TL den sonra 0,5 TL 0,3 - 0,2 - 0,1 TL var videolada gördüğüm kadarıyla, uğraştığına değmez yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salgado3046 -- 1 Şubat 2025; 20:13:54 >
  • salgado3046 kullanıcısına yanıt
    kesin mi hocam bu buğday konusu böyle mi

• caraxesss C kullanıcısına yanıt

YouTube da videolar var hocam, bakabilirsiniz ben arkadaş için denedim ama harcadığın zamana yazık, baya sabır ve emek istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salgado3046 -- 2 Şubat 2025; 9:40:24 >
  • 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.