< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (222. sayfa)
-
-
-
Üye olan arkadaşlar yada olmayanlar. Arama kısmına 589722290 yazabilir mi. 2 altın ihtiyacım kaldı. Görevi tamamlamak için. Yardımcı olursanız sevinirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Win credit le alış veriş yaptım dün
65 saat sonra kredi alabilirsiniz diyor
Tamam diyorum sayfadan atıyor
Krediyi alınca mi tekrardan bu sayfadan alışveriş yapabilirim ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
590172757
kod yazanlara yardımcı oluyorum ben de yardım isterim teşekkürler son 1 coin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 29 Ocak 2025; 20:10:57 >
590312571
-
Kargo gönderilince hesabınıza tanımlanıyor . İstediğiniz alışverişte kullanabilirsiniz.
Arkadaşlar Temudan karayolu ile ürün alan oldu mu hiç? Kac günde geldi ?
-
590824799
Ben de yardımcı oluyorum Farmland su
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
99 jeton toplarsanız 800 liralık kredi verecek size, ilk siparişte 50 jeton hediye verecek size lazım olan 49 jeton bu tek seferde alayım deseniz gümrük limitini geçer, bin liralık bir sepet hazırlayın, daha sonra 500 liralık ürünlerle ilk siparişi verin, 50+20 jeton gelir, daha sonra 2X jeton hediyesi başlar ama bu sadece yarım saat geçerli bu yüzden alacağınız ürünleri iyice inceleyin sonra sipariş verin, bu süre sınırından dolayı bin liralık sepet yapın dedim, yarısını ilk siparişte, kalanı 30 dk içinde 2. siparişte alırsınız ihtiyaç duyulan jetonları fazlasıyla toplamış olursunuz. örnek olarak (480 TL minimum sipariş limiti) 500 liralık 1. siparişte 20 + 50(hediye) jeton kazanırsınız, 500 liralık 2. sipariş (yarım saat içinde yaparsanız) 40 jeton verir, krediyi almak için yeterli olur, temuda bin lira harcayıp 800 tl kredi alıyorsunuz ah şu vergi az olsa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yeni kullanıcı varsa 2 ücretsiz ürün seçip 5 sulama yapabilir misiniz ? Bana yardım edebilir misiniz?
Kodu arama kutucuğuna yazıp arayabilirsiniz : Lütfen... 🥺Ödülümü almaya çalışıyorum. Bana yardım edebilir misiniz? Kodumu kopyala: 589317072
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cool_psy -- 1 Şubat 2025; 18:54:34 >
buğday yüzde kaç? sonra 50 kuruş vermesin :))
valla bunun gibi davet isteyen kaç şey denedim sonlara doğru hep yarısını veriyordu hiç bitiremedim
quote:
Orijinalden alıntı: ensar14
valla bunun gibi davet isteyen kaç şey denedim sonlara doğru hep yarısını veriyordu hiç bitiremedim1 TL den sonra 0,5 TL 0,3 - 0,2 - 0,1 TL var videolada gördüğüm kadarıyla, uğraştığına değmez yazık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salgado3046 -- 1 Şubat 2025; 20:13:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kesin mi hocam bu buğday konusu böyle mi
YouTube da videolar var hocam, bakabilirsiniz ben arkadaş için denedim ama harcadığın zamana yazık, baya sabır ve emek istiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salgado3046 -- 2 Şubat 2025; 9:40:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X