< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (221. sayfa)
-
-
570842203 kodu temu uygulamasından aratın hem siz hem ben su kazanalım yardımlasalim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim dostum. İyi alışverişler dilerim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kusura bakmayın da farmlandla uğraşana kadar creditwin yapmak daha iyi, ne olacak diye denedim %99.5 geldi iyice saçmalamaya başladı buna harcadığınız vakite yazık, 2 hediye verecek diye ugrasilmaz
Bunları arama kısmına yazınca ürün çıkıyor. Normal mi
Normal, ne çıkacak ? =] oradan ürün almanizi istiyor
O panelde çıkmıyor önünüze aramalarinizla,sspetinizle,favori listenizle alakalı
Oradan da arama kismi var, sepetteki ürünlere bakın Anahtar kelimeleri yazın çıkması lazım
Bir kaç tane sepettekileri ana sepetteki ürünleri gösteriyor
-
Hocam valla yazdığını 10 defa okudum bir şey anlamadım yine :D
Normal yani diyorum ürün çıkacak ürünü sepete ekledikce kredi vericek
Niye anlamadınız ?
İsleyisinden bahsettim
Mesela kredi fırsatı alanına girdiğinizde sepetinize bakın kredi fırsatı yazmadan uygulamaya girince 100 ürün varsa oradaki sepette
Kredi fırsatı paneline girince,bu sepette az ürün olur 8 tane mesela
Sipariş tutarı (kargo dahil) 30 Euro’yu geçerse gümrüğe takılır. 30 Euro’ya kadar olan sipariş için kapıda bir şey ödemezsin.
Doğru mu anladım?
-
Az önce 1102 tl lik urun aldm vergiler dahil.gumrukte takılma durumu olurmu 30euro sinir diye biliyorum ama sistem aldrimazdi geçse sanki
İndirim kuponu şeklinde bir promosyonu yok mu Temu'nun?
-
1000 tl üstüne 300 indirim kuponu var, müşteri hizmetleri ile görüşün tanimlarlar ama kredi kazan (wincredit) daha iyi bence bin lira harcayıp 1000 lira alabilirsiniz, bu günlerde 2 3 güne bir 1000 lira kredi kazanma fırsatı çıkıyor, 2 tane 500 liralık sepet yapın 1 tanesi ücretsize geliyor, 200 lirada ikinci alış verişten düşüyor ve tekrar 1000 lira veriyor. ilk siparişte %4 iade, 2. siparişte %8 iade ama yarım saat içinde yaparsanız, Ocak ayında 3 defa verdi 7 siparişin 3 tanesini kredi ile yaptım.
Müşteri hizmetleri yapay zeka. İndirim kuponunu tam olarak nasıl talep etmem lazım?
-
Yapay zekaya müşteri temsilcisi yazın. Sizi otomatik olarak bir temsilciye yönlendirecek.
Yaptım bro sen de 570842203 yazıp farmland oyununa girer misin 2 ürün seç ve 5 kez sula sana zahmet 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X