Şimdi Ara

TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.537
Cevap
430
Favori
310.680
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu günlük kredi iadesi almak için tam nerden ne aratmamız lazımdı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • RıdvanAltay R kullanıcısına yanıt
    Kredi fırsatı
    Bedava ödül

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • johnny lenn kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• son 2 siparişimde tek kargo olarak gönderilmedi. böyle bir sorun yaşayan var mı? bir önceki siparişim 2 ürün biri karayolu diğeri havayolundan gönderildi. önceki gün yaptığım sipariş yine 2 parça iki farklı kargoyla gönderildi.

• mstfmd kullanıcısına yanıt
    Benim de son 3 siparişim bu durumda, muhtemelen vergiden gol yedi temu. 1000tl üzeri siparişleri bölmeye başladı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kargonun 2 bölünmesi tedarik ile ilgili, bir an önce kargoya verip göndermeye çalışıyor gibiler, bende ise tam tersi oluyor 4 adet sipariş verdim, 2 tanesi a kişisine 2 tanesi b kişisine, adres ise aynı 4 siparişinde, 2 paket olarak geliyor ama aşure gibi yaptılar, iki kargo paketinin içinde 4 siparişten parçaları var, bir parçası bir pakette, diğer paçası öbürünün içinde alıcılar farklı dahi olsa adamlar birleştirdi gönderdi. anladığım kadarıyla tedarik edilen hangi ürün varsa şutlayip gönderiyorlar

• ahmetcs kullanıcısına yanıt

iyi de vergiyi peşin alıyor. bu durum aylık sipariş hakkından götürüyor. kendi kalesine gol yiyorlar.

• Bir daha burdan bir tane bile ürün söylemem. O kadar övülünce 5 tane ürün sipariş verdim leşin leşi ürünler. Bir dijital saat söyledim misal adaptörtaktım anında koku geldi içi yandı heralde akım koruma vs hakgetire. Bu ürünler yangına bile sebep olabilir kesinlikle bunlardan gelen dijital ürünleri almayın evinizden olursunuz. Hepsinide iade ettim gelen ürünlerin. Vergi politikası nedeniyle güzelim banggoddan aliexpresten amazondan buralara düştük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 23 Ocak 2025; 23:49:51 >
  • Arkadaşlar ürüne göre yüzde 30 35 40 45 kadar indirim veren yerden geri diyip çıktım 24 saat sayıyordu ama mesajlar bölümünde yok. Arama kısmına ne yazıp dönüyorduk ? Kredifırsatı wincredit bedavaödül değil bunları denedim

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

Bir daha burdan bir tane bile ürün söylemem. O kadar övülünce 5 tane ürün sipariş verdim leşin leşi ürünler. Bir dijital saat söyledim misal adaptörtaktım anında koku geldi içi yandı heralde akım koruma vs hakgetire. Bu ürünler yangına bile sebep olabilir kesinlikle bunlardan gelen dijital ürünleri almayın evinizden olursunuz. Hepsinide iade ettim gelen ürünlerin. Vergi politikası nedeniyle güzelim banggoddan aliexpresten amazondan buralara düştük.

elektrik, elektronik ürünlerden uzak duruyorum, dediğiniz gibi yangın riski var. sadece marka varsa ve güvenilir ise alıyorum örnek olarak saat için navi force markası güzel ve kaliteli, elektrikle çalışan ürünlerde daha dikkatli ve seçici olmak lazım Aldığınız ürünlere iade talebi oluşturun, kusurlu ürün diyerek iade edin, geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salgado3046 -- 25 Ocak 2025; 11:2:19 >

• Sucra kullanıcısına yanıt

Bu linki bende bulamadım varmı bilen ?

• mesajlar , promosyonlar içerisinde eskiden kalma sürpriz indirim, süper indirim, bugün indirim günü gibi mesajlar varsa tıklayın özel indirim sayfasını açacaktır

• freedom058 kullanıcısına yanıt

discount777 imiş

• mytra kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bende hesaptaki krediyi ürün tutarından kendisi direkt düşüyor, ancak vergiyi düşülmemiş halinden hesaplıyor toplamda. Siz nasıl yapıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: neeenanana

Merhaba, bende hesaptaki krediyi ürün tutarından kendisi direkt düşüyor, ancak vergiyi düşülmemiş halinden hesaplıyor toplamda. Siz nasıl yapıyorsunuz?

devlet indirim vs. kabul etmiyor bunu unutmayın, satış fiyatı ne ise onun %60 ni vergi olarak alıyor. örnek 1.000 TL bir sepet yaptınız 400 lira krediniz, 200 lirada kuponunuz var, 100 lira size özel indirim kampanyası var diyelim, 100 lirada fiyat avantajı var diyelim çorba gibi olsun TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] burada sadece fiyat avantajı satış fiyatını düşürüyor, 1.000 den 900 e düşer satış fiyatı, 540 lira vergi çıkar, toplam 1.440 lira bu tutardan kredi, kupon ve diğer indirimler düşülür: 1440-400-200-100 = 740 TL ödeme çıkar size ( Bu şekilde kargo alt limitine takılırsın, sonra müşteri temsilcisine anlat anlata bilirsen TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] temsilciye indirim kuponu silindirmek için uğraştığımı bilirim)

• neeenanana N kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Normali öyle zaten hocam. Sonuçta ürünler toplamından ve geçerli indirimlerin ardından ekleniyor vergi. Yani indirimler ürünlerde geçerli. Vergiden indirim yapılmaması doğal.

Ama siz isterseniz krediyi kullanmayıp biriktirebilirsiniz.

• mytra kullanıcısına yanıt
    Sepette otomatik düşüyor, nasıl biriktireceğim?

• neeenanana N kullanıcısına yanıt
    Migros uygulaması kullanıyorsanız aynı yöntemle. Kredi yazan yere tıklayın, miktarı sıfır yapın

TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.