Şimdi Ara

TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] (228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.556
Cevap
428
Favori
313.339
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mytra kullanıcısına yanıt

Merhaba iade talebini nereden nasıl açıyorsunuz görsel paylaşabilirmisiniz. Bende iki defa iade oluşturdum farklı ürünlere 2 dolar verelim sizde kalsın, yahut geri gönderin vb. dönüş aldım.

• dadas-25 D kullanıcısına yanıt

Cümleniz biraz karışık anlamadım

Siparişlere girin+aldığınız ürünler olucak+iade et/para iadesi yap değin bu kadar

Bazen ürün sizde kalabilir diyor bazen mng'den kod veriyor

• Evet ilk defa başıma geldi ürünü sipariş ettim ama Gümrük gereği iptal edildi .ama sipariş vermiştim
    Olan wincredit oldu

3 adet sipariş ürün verdin 1 tanesi sepette iptal oldu
    Wincredit iptal oldu enteresan bir olay

Arkadaşlar Bu gümrük olayı nasıl işliyor
    1 ayda 5 paket ok
    Şimdi sipariş verdim diyelim
    Ama önümüzdeki ay geldi
    Şimdi bu kota bu aydanmi düşüyor
    Yoksa geldiği tarihten mi ?
    İyice karıştı
    TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• freedom058 kullanıcısına yanıt
    Siparişin bizim gümrüğe girdiği tarihi baz alacaksınız hocam. Şubat ayında aldığınız ürün şubat ayında gümrüğe teslim edildiyse şubat, Mart ayında teslim edildiyse Mart kotanızdan kullanmış sayılıyorsunuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mytra kullanıcısına yanıt

Peki 1 sipariş veriyorum

Ama 2 ayrı kargoda gönderiyor artık temu

Bu nasıl olacak ?

Her bir paket için ayrımi düşüyor kotadan?

Hayır. Tek kargo olarak geçiyor. Sipariş numaralarını kontrol edin, iki kargonun kodunun da aynı olduğunu göreceksiniz.

• alt limit kadar en düşük sepet ile sipariş vereceğim kampanya olarak en kazançlı olan kredifırsatı olur değil mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben böyle aptallık görmedim; aras kargo kargoyu çöp misali teslim kodu almadan kapının önüne bırakmış.Kargo çalındı

Ailemden biri aldı zannettim. Akşam fark ettim olayı. Hafta sonu oldugundan instagram dan mesaj attım,şikayet olusturdular. Pazartesi şubeye gittim dağıtıcı kapının önune bıraktıgını ve bana ugrayıp bakacagını dedı(kapının önune çöp mısalı bırakılan seyın nesıne bakacaksa)

Ben her zaman bırakıyorum musterılerımız bırsey demıyor diyor lakayık lakayık. Üsten üsten konusmuyorda bu denır mı =] Mahçup oldu ama onu bunu yapmadan dusunecektı

Musterı hızmetlerını aramamı ve ıademın yapılacagını dedı

Musterı hızmetlerını aradım Temu'ya bıldıreceklerını Temu ıade edecegını dedı(iadem oldu). Olan Temu'ya oldu. Umarım Aras kargo bır ödeme yapmıstır Temu'ya Bir büyük firmaya üzüleceğimi düşünmüyordum =D

Bu Temu'nun başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi =D

Aras kargoyu her yere şikayet ettim

Cimer,tüketici hakem heyeti,kendilerine çünkü ilk başta kvkk'ya aykırı iş yaptılar ve tüketici koruma kanunu 6502 ayıplı hizmet verdiler. Umarım bir yaptırım uygularlar

Sizinde aklınızda bulunsun Mng kargosu geldı Aras yapar dedi =D

Eskiden bende sıralama

Yurtiçi

Aras

Mng

Sürat kargoydu Aras sonunculuğu göğüsledi =D

• Şöyle aplikler buldum çok güzel param olduğunda alacağım paylaşırım

Annem akşamları tuvalete kalktiginda zorlanıyor koridorda yürurken. Bende problem olmuyor.
    Sensörlü lamba ya da duy alayım dedim hayvanlarkm var zırt pırt yanar

Bunlarin sensörlü olduguklari insan boyutuna yakın yani yerden 1 metre civarindadir sensorun algıladığı yer

Aslında çok var, çoğunlukla tabloları ışıklandırmak için ama arayınca çıkıyor
    Pilli Aplik ya da ingilzce aratın

TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU] TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU]

Bu da görüntüye önem verenler için değişik bir tasarım
    TEMU İndirim, Fırsat ve Kampanyalar [ANA KONU]

• Geçen başka ülke değiştirerek ürün aradım baya çeşit çıktı değerleride 1050 TL nin altında temu Türkiye'ye bu ürünleri kapatmış %90 çer, çöp, naylon, incik, boncuk kısmını açtış önüne gelen ülkeyi çöp deposu gibi.görüyor.anladığım kadarı ile elde ne kaldıysa bize çakıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 15 Şubat 2025; 0:6:17 >
  • complete_ kullanıcısına yanıt
    Eee öyle zaten hepsi için geçerli vpn le ya da adres değiştirince oylenoluyor Çok güzel ürünler çıkıyor. Bende Xiaomi var çift uygulamalar var klonluyor ve klonladim öyle bakiyurm ben mesela AliExpress de

Temu çöp tenekesi görmüyor Hükümet bizi çöp tenekesi görmüyor

27+3 Euro 1050 TL civarına denk geliyor 1051 TL olsa afaki elbette ama belki olur, gümrüğe takılıyor. Mali müşavir tutmanız lazım belki 10 katı para vermeniz lazım almazsanız kalıyor gümrükte

Bunu da temu size veriyor, gümrükte kalan ürünün parasını

Temu enayi mi neden satamayacagi ürünü koysun Türkiye sitesine

1050 Tl altında demıssınız affedersınız gormeıdm onu ama gene Hukumet sattırmıyor bıldıgım kadarıyle emın degılım mesela powerbank lar yasak patlıyor çatlıyor dıye ızın vermıyor
    ya da bunu ucakalr kabul etmıyor. Şunu anlamıyorum yabancı ulkeye nakıl ettıgınde ucata patlamıyor mu ? =D bu durumde Hukumet atmıyor secenegı daha mantıklı duruyor baska acıklamasını bulamadım duz mantıkla dusundum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXFrEeDyXx -- 15 Şubat 2025; 1:38:43 >

• xXFrEeDyXx X kullanıcısına yanıt

Peki vpnle gırınce baktıgınız urunlerı satın alabılıyormusunuz

Hocam öyle birşey mümkün mü sence ? =] Asalamak için demedim yanlış anlama

İlk başta alsan bile gümrükte takılacak
    Devletin izin vermediği ürünü zaten satmıyor izin verse saticak ama riske girmemek için bazı ürünleri koymaz mesela

Etsy den efsane bir çakmak aldım Girdi ülkeye

AliExpress,dhgate den çakmak bakıyorum gondermiyirz diyorlar
    Eskiden gondermiyrlarsi çok eskiyi demiyrum 1-2 belki 3 yıl önce hepsini değil kısmı ürünleri gondermiyrlardi
    Ama
    İstediğim çakmak yoktu Alibaba dan satıcıyla anlaştım navlu(nakliye)çok tutmasına rağmen aldım
    Alibaba, AliExpress aynı firma ama biri parekende biri toptan satıyor
    4 çakmak soktum
    2 çakmak soktum
    Ama 2 çakmak siparişim gümrüğe takıldı

Bu gibi istisnası durumlarla uğraşmamak için koymuyorlardir

Eskiden belki mümkün olacaktır
    Ama
    Artık çok gelişti direk lokasyonu tanıyordum otomasyon iptal ediyordur
    Neden eskiden dedim
    Efsana bir kulaklık almıştım baseus du heralde
    Tekrar almak istedim ya da gümrükte problem cikmaycak birşey Türkiye gönderimi kapalı
    Satıcıyla iletişime geçtim. Ship to yeri var ya onu değiştirin ama adresi Türkiye yalın demişti şaşırmıştım

Satıcı da orjinal satıcı Sitelerine e.posta atınca döndüler, evet bizim mağazamız dediler
    Ama
    İlla birşey alicam dersen onunda yöntemi var da 2-3 kat pahalıya geliyor
    Ama
    Bana flipperzero misali birşey getirtebilir miyim deme sokamazsin
    Onun da yöntemi var gerçi daha meşakkatli yarı profesyonel
    Ama
    Çıtayı yuksektip bana uyuşturucu sokmayı sorma yöntemi yok legal olucak =D olsa da Benden uzak Allah'a yakın olsun

• önceden uygun fiyata güvenlik kameraları görüyorduk bugün baktım bir tane bile göremedim satışı mı kalktı bunların

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.