Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.090
Cevap
307
Favori
373.990
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bt kulaklık falan anlamında yazmıştım. cihaz sinayalleşmesinde bozulmaya yol açabilir babında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar gizli ses kayıt cihazı almayı düşünüyorum var mı alan kaliteli bişey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 inde gümrüğe giren ürünlerim hala çıkmadı. Normal mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    Normal mi değilmi bakabilirsiniz. Benim de çok uzun sürdü. TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • furminnn kullanıcısına yanıt
    Satın alırken ödüyorsnuz

• deepbluee61 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah

• farklı satıcılardan ürün aldığımızda tek kargomu oluyor hepsi ayrı ayrı mı geliyor bilgisi olan varmı tşk

20 parça ürün aldım 20 kargomu olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hahuki -- 7 Temmuz 2024; 14:34:47 >
  • Bu kupon indirim vs vermiyor, uygulamayı da indirdik ne çark çıktı ne birşey

• hahuki H kullanıcısına yanıt

Tek paket

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt

normal 15 günü bulabiliyor

• gumrukte 9. gun. icinde tek bir elektronik bir sey de yok. bu gidisle gelmeyecek, gumrukte kaybolacak sanirim.

• TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

Şu sabunluklardan alan olduysa vantuzları cok kalitesiz silikon mastik ile lavaboya yapıştırdım çok sağlam oldu.

• TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen?

• arkadaşlar selam. %30 indirim oluyor mu. daha iye olmadım

• tatung1234 T kullanıcısına yanıt
    Artık olmuyor maalesef.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3.siparişimde böyle bir güncelleme geldi türkçesi gümrük işlemlerinde gecikme anlamına geliyor bunun sebebi tahmini teslimat tarihinin yakın olması mı ? Çünkü 7-12 temmuz yazıyor ve ilginç bir şekilde ilk iki siparişimin tahmini teslimat süreleri daha ileri tarihti. Bu siparişimde sadece 1 kalem ürün var ebatı biraz büyük o yüzden mi teslimat tarihi yakın ve tarih yaklaştığı için kargo sitesinde gecikme diye yazıyor?

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

• alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt

ebatla alakalı olduğunu sanmıyorum hocam. Neredeyse seninle aynı hareketleri olan kargom var. Aynı anda da gümrüğe girmiş. İçerisinde 15 parça ürün vardır. Gümrüğe erken giren erken çıkmıyor buradan gördüğüm kadarıyla. Yani sıraya uymuyorlar gibi. Muhtemelen gümrük işlemini takip eden firmanın becerisine kalmış. Evrak vs işleri tamsa erken halledip çıkarıyorlar muhtemelen. Bir sorunu olan bekliyor ya da memurların keyfine kalmış kafasına göre geçiriyorlar.

hatta ebayden aldığım bir ürün var. O daha da vahim. 24 ünde İstanbul'a ulaştı gözüküyordu. 26sında gümrüğe girmiş gözüküyor. Tabi güncellemesi de 1 hafta geriden geliyor :)

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamSs -- 7 Temmuz 2024; 20:56:54 >

• DreamSs kullanıcısına yanıt
    Zaten ebatını belirtmemin sebebi içerisinde sadece neden bir kalem ürün olduğunu açıklamaktı yoksa ebata takılacaklarını sanmıyorum ki yasaklı ürün değil zaten. Benim kafama takılan kısım mesela 2.siparişim 10 gündür gümrükteydi ve dün hepsijete verildi. Bu bahsettiğim tek parça 3.siparişim 5 gündür gümrükte ve gecikme güncellemesi gelmiş acaba teslimat tarihi yakın gösterdiği için mi öyle yazdı yoksa bir sorun mu var diye endişelendim. Çünkü 10 gün gümrükte kalan önceki siparişimde böyle bir güncelleme vermemişti.

• alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt

Ben de bu aralar gümrükte mantık arama hocam diyorum :)

• troublemakerman T kullanıcısına yanıt

Refere ettiğiniz kullanıcı sipariş verdiğinde ve siparişi onaylandığında yatıyor 100 TL. Sipariş komisyonu ise refere ettiğiniz kullanıcının siparişi teslim edildikten 72 saat sonra.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.