< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (16. sayfa)
-
-
Arkadaşlar gizli ses kayıt cihazı almayı düşünüyorum var mı alan kaliteli bişey
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1 inde gümrüğe giren ürünlerim hala çıkmadı. Normal mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Satın alırken ödüyorsnuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eyvallah
farklı satıcılardan ürün aldığımızda tek kargomu oluyor hepsi ayrı ayrı mı geliyor bilgisi olan varmı tşk
20 parça ürün aldım 20 kargomu olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hahuki -- 7 Temmuz 2024; 14:34:47 > -
Bu kupon indirim vs vermiyor, uygulamayı da indirdik ne çark çıktı ne birşey
Tek paket
normal 15 günü bulabiliyor
gumrukte 9. gun. icinde tek bir elektronik bir sey de yok. bu gidisle gelmeyecek, gumrukte kaybolacak sanirim.
-
Şu sabunluklardan alan olduysa vantuzları cok kalitesiz silikon mastik ile lavaboya yapıştırdım çok sağlam oldu.
-
Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen?
-
arkadaşlar selam. %30 indirim oluyor mu. daha iye olmadım
Artık olmuyor maalesef.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
ebatla alakalı olduğunu sanmıyorum hocam. Neredeyse seninle aynı hareketleri olan kargom var. Aynı anda da gümrüğe girmiş. İçerisinde 15 parça ürün vardır. Gümrüğe erken giren erken çıkmıyor buradan gördüğüm kadarıyla. Yani sıraya uymuyorlar gibi. Muhtemelen gümrük işlemini takip eden firmanın becerisine kalmış. Evrak vs işleri tamsa erken halledip çıkarıyorlar muhtemelen. Bir sorunu olan bekliyor ya da memurların keyfine kalmış kafasına göre geçiriyorlar.
hatta ebayden aldığım bir ürün var. O daha da vahim. 24 ünde İstanbul'a ulaştı gözüküyordu. 26sında gümrüğe girmiş gözüküyor. Tabi güncellemesi de 1 hafta geriden geliyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamSs -- 7 Temmuz 2024; 20:56:54 >
-
Zaten ebatını belirtmemin sebebi içerisinde sadece neden bir kalem ürün olduğunu açıklamaktı yoksa ebata takılacaklarını sanmıyorum ki yasaklı ürün değil zaten. Benim kafama takılan kısım mesela 2.siparişim 10 gündür gümrükteydi ve dün hepsijete verildi. Bu bahsettiğim tek parça 3.siparişim 5 gündür gümrükte ve gecikme güncellemesi gelmiş acaba teslimat tarihi yakın gösterdiği için mi öyle yazdı yoksa bir sorun mu var diye endişelendim. Çünkü 10 gün gümrükte kalan önceki siparişimde böyle bir güncelleme vermemişti.
Ben de bu aralar gümrükte mantık arama hocam diyorum :)
-
Refere ettiğiniz kullanıcı sipariş verdiğinde ve siparişi onaylandığında yatıyor 100 TL. Sipariş komisyonu ise refere ettiğiniz kullanıcının siparişi teslim edildikten 72 saat sonra.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X