|
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (14. sayfa)
-
-
Hocam kıyafet alırken mutlaka ürün detayına bakın %100 polyester olanlarıda var %100 pamuk olanlarıda, yarı yarıya olanlarıda ben bir gömlek birde yazlık alt üst tişört şort takımı aldım %100 pamuk daha henüz gelmedi -
Hocam sonunda ilk siparişi teslim aldım. İkincisinide hepsijet aldı daha 3 sipariş daha var. İlk gelen ürünler görseldeki gibi gayet kaliteli ürünler. Hatta bir tanesi babam için aldığım terlikti. Terlik çok güzel ama beden kısmında CN ve EU şeklinde asya ve avrupa bedenini ayrı ayrı belirtmiş beden kılavuzuna baktığımda CN 38-39 yanında EU40 yazıyordu babam 40 giydiği için bu bedeni sipariş verdim ama baya 38 numara küçük terlik geldi. Durumu müşteri temsilcisine yazdım ürün sizde kalsın para iadesi yapalım dediler ve yaptılar. Terlik, ayakkabı alacak arkadaşlarda numara konusunda bu vesileyle bilgilenmiş olurlar. Muhtemelen CN yazan numarayı baz almak doğru olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexander vasilievich -- 6 Temmuz 2024; 21:9:15 > -
Bugun haftasonu gümrük açık mıymış? Zhamet olmazsa takip kısmının ss ni atar mısınız karşılaştırayım.
-
Ufuk hocam size sormak istediğim bir konu var bugün bir arkadaşım üye oldu ve alışveriş yaptı 970 tl civarı bir alışveriş yaptı ancak vergiler dahil 1340 tl civarı rakam çıktı hesapladık %45 vergiye denk geliyor normalde %30 değilmi ? Hatta ben sepetime ürün atıp denedim %30 vergi çıkıyor onda niye öyle oldu sepet tutarı az diye mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexander vasilievich -- 6 Temmuz 2024; 21:17:46 > -
%3,2 de uluslararası banka komisyonu çekiyorlar, Temu değil banka çekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 6 Temmuz 2024; 21:21:13 > -
Evet ben kendi hesabımdan denediğimde %32-33 e tekabül ediyor dediğiniz doğru ama %45 ten bahsediyorum 😁 -
%32 değil, %3,2
-
her üründe %30 değil elektronik de fazla sanırım tam bilmiyorum. temuyla alakalı değil tamamen hükğmetle alakalı
-
Gümrük mevzuatında ortalama vergi %30 olsa da ürünün muhteviyatına göre vergi oranları değişebiliyor diye biliyorum. Mesela media player gibi ürünlerin vergisi yüksek, o dediğiniz miktarlarda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 6 Temmuz 2024; 21:29:26 > -
Yok ben o anlamda demedim zaten standart %30 + %3,2 şeklinde demek istedim 😁 -
-
150 euro sınırına gümrük vergisi dahil mi yoksa sadece ürün bedeli mi baz alınıyor? Bilgisi olan var mı? -
-
akıllı saatler için çok iyi. aliden akıllı saat sipariş veremiyoruz nedense. onu çözebilsem temu ya gerek kalmıcak. akıllı saatlerse karelerde tek tuşlu olanlar yerine alibabadaki apple birebir modelleri ekleseler varya çok iyi olacak.
-
hocam benimde ilk siparişim dün direkt mngye verilmiş ne zamana gelir acaba
-
Yeni üye oldum ancak indirim kodu çıkmadı kodu olan varsa dm atarsa çok sevinirim -
Çalışan indirim kodu olan varsa atarsa çok memnun olurum -
Kod üyelik ile olmuyor. Referans olunca oluyor. 2 TC ve telefon numarası ile olur. İlk üyelik ile 450 TL üzeri bir sipariş verilir. Sonra 2. Üyelik açılır. İlk üyeliğin referansı ile 24 saat için kod alınır ve alışveriş yapılır. Sonra ilk üyelik sipariş iptal edilir. İlk üyeliğine 100 TL kod tanımlanır. 2. Sipariş uygulama üzerinden olursa %30 indirim veriyor bunu da vergi için kullanılır.
3000 paket en az 1000 TL alışveriş için geçerlidir. En fazla 3000 TL için 900 TL indirim oluyor. Onu da vergi kesiliyor. İlk alışveriş vergisiz gibi düşünebilirsiniz.
Sitede görüntülenen fiyatlara ödeme yapılırken vergi ekleniyor.
Kod ihtiyacı olan için PM atın.
Not açıklamaları iyi okuyun. Yorumlara dikkat edin. Türkiye ile kıyaslama yapın.
150 Euro vergi dahil sipariş geçmesin. Yasaklı ürünleri almayın.
Arama yaparken dikkat edin site algoritması arama kelimelerine göre size daha sonra özelleştirilmiş ekran sunar.
Başka satıcılar da daha ucuz olabilir. Arama kelimelerini değişiklik yapın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X